Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נפלתי ברשת של צ'מפיון מוטורס, למרות הסלידה שלי מהיבואן בעיקר עקב דעות של חברי פורום ושל מכרים למבצע החדש על הפאביה היה לי קשה לומר לא והוא הגיע בזמן מתאים בשבילי באופן יחסי.

מיד לאחר ההזמנה התחלתי לחפש לי חברת ביטוח שתספק ביטוח במחיר הוגן. המחירים שקיבלתי בעיקר מהסוכנויות הישירות היו במילה אחת מבזות. אני נהג מעל 24, יש לי עבר ביטוחי ללא תביעות כלל ולמרות זאת קיבלתי הצעה יותר גבוהה ממה שהוריי שילמו על רכבם בימים בהם עוד הייתי נהג חדש. הצעות סביב ה4700 לחובה ומקיף היו הזולות ביותר במצאתי ובהן ההשתתפויות העצמיות היו גבוהות משמעותית.

לכן אני מבקש עזרה מחברי הפורום בעלי הפאביות בקבלת עצה לחברת ביטוח מומלצת ובמחירים סבירים.

אגב רכשתי לרכב איתוראן סייב במעמד הקנייה כי חשבתי שיוזיל את עלות הביטוח אבל אני מתחיל לחשוב שטעיתי.

אשמח לכל עצה שלי בין אם בהודעה פרטית אם אינכם מעוניינים לחשוף מחירים ובין אם על גבי השרשור

תודה מראש לכולם

טל

טל.

פורסם

בוקר טוב הייתה בדיוק אותה בעיה עם הייטי שהזמנתי ובכן אני מציע לך לפנות לביטוח של יד 2 יש להם מחירים מדהימים ושירות לא רע הם עובדים עם כל החברות הגדולות ,אם כבר יש לך ביטוח באחת החברות פשוט תגיד שאתה רוצה לעזוב ולעבור לחברה מתחרה ואז תראה איך המחיר יורד באלפייה ויותר בלי לדבר ,בכל מקרה ישנם המון אתרים באינטרנט של השוואת ביטוח מקיף תחפש טוב ותבדוק גם מה נותנים לך תזהר מכל הישירות למינהן:

9 מיליון וביטוח ישיר אותה חברה

AIG יקרים

תבדוק סוכנים פרטיים בכל מקרה ביטוח יד 2 לא רע תבדוק ותראה איך המחיר יותר

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

הישירות באמת מתבררות כיקרות יותר. גם הראל נתנו הצעה של "עזוב אותך לא רוצים לבטח אותך".

תודה רבה אני אבדוק את האופציות ששניכם המלצתם.

בכל מקרה אני אשמח לשמוע מעוד אנשים תגובות

כמו כן אני אשמח לשמוע אם עוד רוכשי פאביה הלכו על האיתוראן הזה, פשוט הבנתי מסקודה שהם כבר לא ממש מאפשרים התקנת קודן כיוון שאינו יעיל. אני שוקל לבטל את התקנת האיתוראן שאין לי מושג איפה מתבצע וללכת על התקנת קודן איכותי יחסית במקום מוכר עם עבודה נקייה. יש למישהו המלצה גם בעניין זה?

טל.

פורסם

אחי אין שום סיבה שתשלם מחירי ביטוח שערורייתיים לאוטו של 70K

בוא נגיד שלקליאו שעולה אלף שקל יותר יש לי ביטוח באיזור ה-3K, אני ממליץ על האתר של יד שתים בוא תקבל הצעה באינטרנט בלי להרים טלפון אחד ולאחר מכן אני מציע שתשווה גם את ביטוח ישיר ו-9 מיליון (ששניהם זה בעצם אותה חברה) כי הם לא מופיעים בהשוואות של יד2 - אני מאמין שבחמש דקות תחסוך לפחות אלף שקל לשנה.

בעיה נוספת בביטוח שהם לא מבטחים מהמחיר של המבצע אלה מהמחיר המחירון הרישמי וכאן יכול להיות שזה הסיבה למחיר המופקע הזה שקיבלת, פשוט קריעה.

:king:

פורסם
אחי אין שום סיבה שתשלם מחירי ביטוח שערורייתיים לאוטו של 70K

בוא נגיד שלקליאו שעולה אלף שקל יותר יש לי ביטוח באיזור ה-3K, אני ממליץ על האתר של יד שתים בוא תקבל הצעה באינטרנט בלי להרים טלפון אחד ולאחר מכן אני מציע שתשווה גם את ביטוח ישיר ו-9 מיליון (ששניהם זה בעצם אותה חברה) כי הם לא מופיעים בהשוואות של יד2 - אני מאמין שבחמש דקות תחסוך לפחות אלף שקל לשנה.

בעיה נוספת בביטוח שהם לא מבטחים מהמחיר של המבצע אלה מהמחיר המחירון הרישמי וכאן יכול להיות שזה הסיבה למחיר המופקע הזה שקיבלת, פשוט קריעה.

כ-4800 ש"ח בהשוואה של יד 2 שעשיתי בהמלצת הבחור שהמליץ על כך למעלה. לא אטרקטיבי במיוחד. אם המחיר לא ירד מתחת ל-4000 ש"ח אשקול בחיוב לבטל וללכת על קליאו. עם כל הכבוד באמת מחירים לא הגיוניים. אני עדיין בשלב החיפוש נקווה לטוב

טל.

פורסם

גם אני הופתעתי עם היטי.

למישהו יש הסבר למחירי הביטוח הגבוהים לכל הסקודות? חשבתי שזה רק לאוקטביות בגלל שהיא גניבה מאוד (חלפים למוניות). האם גם ביתר הסקודות יש מכלולים זהים לסקודה אוקטביה דיזל שאהובים ע"י הגנבים?

פורסם

המחיר להסתדרות המורים גבוה יותר ממה שקיבלתי מאתר יד 2

מחירים פשוט הזויים בהכל אני כבר אובד עצות....

בעלי פאביות יש כאן כבר כמה אנשים שהיו שמחים אם תזרקו לנו עצם איפה ביטחתם... עוד מעט אשנה את שם השרשור לתצילו את הסקודה שלי...

טל.

פורסם

אני משלם לביטוח מקיף+חובה עבור סקודה פאביה 1600 בת שנתיים סכום של 4500 ש"ח

ביטוח עבור שני נהגים, שניהם נהגים ותיקים ומבוגרים.

ביטוח מקיף ב aig, ביטוח חובה באלייד.

פורסם

ד"א - למי שמתלבט אם לשים איתוראן SAVE או לא - סוכן הביטוח שלי בדק עכשיו ורוב סוכנויות הביטוח דורשות רמת מיגון גבוהה לרכב הזה. או קודנית + עלוקה או איתוראן SAVE \ פוינטר MAX.

בחברות שלא דורשות הצעת המחיר הייתה כמעט פי 2 למקיף.

גם אני התלבטתי בהתחלה אבל כנראה שאין ברירה וצריך להתקין את השיט הזה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש ה-ר-ב-ה ברירות, רק צריך לדעת אותן מראש.

הסוכן שלנו (חבר קרוב של הוריי) אמר לנו שאין צורך ב-SAVE. מספיק קודנית + עלוקה וזהו, וכך עשינו. ראוי לציין שאנחנו מתגוררים בדירת קרקע, מה שאמור לעלות את הסיכון / עלות הביטוח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אצלי ברכב יש קודנית + עלוקה.

למיטב זכרוני (עבר כבר כמעט תשעה חודשים מזמן חידוש הביטוח) ההפרש הוא לא פי שניים.

לא לשכוח שבאלטרנטיבות של איתוראן וכדו' יש גם התקנה + דמי מנוי חודשים.

פורסם

מבחינת ביטוח - קיבלתי הצעה טובה מסוכנות אלייד - זו סוכנות הביטוח של צ'מפיון מוטורס. התנאים טובים למי שרוכש רכב חדש

תבדוק.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...