Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא חובב סאונד גדול אבל החלטתי לשדרג את המערכבת ברכב.

ברשותי גולף 2006 כרגע יש מקדימה רמקולים מקוריים של הרכב, רמקולים 6X9 של פיוניר ומגבר 2 ערוצים של JBL + סאב JBL.

התקציב 2000 שקל +- כדי לשמוע טראנס וישראלית קצת יותר טוב .

הגעתי היום לחנות למערכות בנס ציונה של חבר והוחלט על קומפוננט + מגבר (שיחובר גם לרמקולים האחוריים שכבר קיימים) :

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש R1652-S Rockford או קומפוננט 5.25 אינטש S4.525C Lightning Audio

מגבר 4 ערוצים Rockford P400.4 או מגבר SoundStream XTA 480.4 Amplifier 4 Channel 480W RMS (סדרה ישנה שנשארה לו בחנות).

מגבר + קומפוננט בסביבות 1300 ש"ח בלי עבודה.

הבנתי שאני צריך גם מתאם RCA והוצע לי לעשות אטימה ב2 הדלתות הקדמיות באזור ה800 ש"ח, מומלץ ?

פניתי אליכם לקבלת יעוץ מה כדאי ומה לא כי אין לי מושג בתחום. לגבי המחירים אני כנראה יסתדר איתו.

המון תודה.

פורסם

הייתי הולך על קומפוננט אחר, סביר להניח שהייתי בוחר במורל טמפו.

אטימה (או יותר נכון בידוד)- מומלץ מאוד- רק חשוב מאוד לדעת באיזו רמה זה נעשה. לפעמים רב הנזק על התועלת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אהלן,

מה לדעתך עדיף מבחינת האפשרויות של המגבר והקומפוננט ?

סביר להניח שגם אם היה מורל לא הייתי מרגיש בהבדל של הסאונד :)

המחיר של הבידוד סביר ? לגבי העבודה אני לא דואג

פורסם

האמת שלא, זה מחיר זול מדי, ומחשיד, ובגלל זה אני אומר שתבדוק טוב טוב, על אף שזה חבר, מה אתה בדיוק מקבל שם

קרא פה על ההסבר שכתבתי לבחור אחר לפני כמה ימים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...