Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש כזו תוכנה +(למחשב הביתי), שחוסמת פרסומות קופצות, באתרים השונים, ובכלל זה, "יודעת" גם לדלג על החלוניות/פרסומות המעצבנות של "דלג/סגור" המופיעות לפני טעינת דף האינטרנט הרצוי ??

אנא - השכילו אותי בבקשה.

alfa 156 2.5.

פורסם

לא אמרת באיזה דפדפן אתה משתמש, אבל אם זה Firefox אז יש כאן ב-Most Popular שניים טובים (הראשונים):

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/extensions/privacy-security/

אני בספק אם תמצא דרך לדלג על דף שלם דוגמת זה שב"תפוז", כי אין לתוכנה דרך לדעת שכל העמוד הוא בעצם פרסומת ושאתה לא מעוניין לראות אותו..אתה פשוט תראה עמוד ריק בלי פרסומת.

פורסם

תשדרג לפיירפוקס, ותתקין שני תוספים:

חוסם פרסומות addblock

וחוסם פלאש flash block (או משהו כזה).

לרוב האתרים בעולם מספיק חוסם פרסומות, בשביל אתרים ישראליים אין ברירה אלא

להשתמש בחוסם פלאש.

למרות איטיותו המופלגת של פיירפוקס, הוא למרבה הצער

האמצעי היחיד שמאפשר גלישה באתרים ישראליים

בלי איבוד הדעת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תוסף AdBlock קיים גם לכרום והוא מתפקד בו מצויין.

באמת שאני לא יודע איך אפשר להסתדר בלי AdBlock. אני רואה את האינטרנט בלי פרסומות כבר כמה שנים. כל פעם שאני נכנס ממחשב זר ל-Ynet או וואלה!, אני כמעט מקבל שבץ. לכמות הפרסומות שיש באתרים בארץ אין אח ורע ובחו"ל - בטח ובטח שלא באתרי חדשות מכובדים (טוב, הכל יחסי :D). וזאת לא רק הכמות, זאת גם האיכות. הפרסומות בארץ מעצבנות ברמות שלא פגשתי גם באתרים המפוקפקים ביותר בעולם - ענקיות, צבעוניות, קופצות, רועשות כשעוברים עליהן עם העכבר ותוך כדי כך גם מתרחבות לגודל של חצי מסך (במקרה הטוב).

פורסם
תשדרג לפיירפוקס, ותתקין שני תוספים:

חוסם פרסומות addblock

וחוסם פלאש flash block (או משהו כזה).

לרוב האתרים בעולם מספיק חוסם פרסומות, בשביל אתרים ישראליים אין ברירה אלא

להשתמש בחוסם פלאש.

למרות איטיותו המופלגת של פיירפוקס, הוא למרבה הצער

האמצעי היחיד שמאפשר גלישה באתרים ישראליים

בלי איבוד הדעת.

זו הקונפיגורציה הטובה ביותר, אני לא ראיתי פרסומת אחת כבר שנים. בתוסף האדבלוק יש אפשרות להוסיף rules על בסיס המודעות שכן מצליחות לקפוץ, ככה שלאט לאט אתה מעלים את כולן.

Firefox

Adblock Plus

Flashblock

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

YNET ותפוז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה לא מוותר על אקספלורר, יש תוכנה מעולה בשם ADMUNCHER.

יושבת בTRAY וחוסמת כ-ל מה שזז גם באקספלורר.

• תוכן חדש...