Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Continental Sport Contact 3 vs. Michelin Pilot Sport 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עברה שנה והצמיגים הקדמיים שוב נשחקו, מאז שהרכב אצלי תמיד דבקתי במקור ונשארתי עם צמיגי Continental Sport Contact

אך הפעם עקב חוסר אצל היבואן הציעו כתחליף את ה- Michelin Pilot Sport 3

חפשתי באינטרנט ומצאתי חוות דעת מאוד חיוביות, אף ביחס לקונטיננטל, האם יש למישהו איזו הארה או הערה בנושא?

תודה רבה

נ.ב.

אם זה משנה המידות המדוברות הם 225/40R18

פורסם

הציעו לך תחליף ראוי - מדובר בצמיגים באותה הרמה וכנראה גם במחירים קרובים.

אם אין במלאי את הקונטי שרצית, תיקח PS3 בלי חששות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הציעו לך תחליף ראוי - מדובר בצמיגים באותה הרמה וכנראה גם במחירים קרובים.

אם אין במלאי את הקונטי שרצית, תיקח PS3 בלי חששות.

תודה vladclar, המחיר איננו מהווה שיקול מכיוון שמדובר בליסינג מהחברה

פורסם

על איזה מחירים מדובר למישלין במידה הזו?

אני נוסע על T1R שהוא על הנייר פחות טוב מ2 הנ"ל ומאוד מרוצה. גם העלות שלו בערך חצי .

הייתי ממליץ לך על R1R אבל בקילומטרז' שלך הוא פשוט לא יחזיק .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עד כמה שאני הבנתי, הפיילוט ספורט 3 הוא המחליף של האקסלטו PE2, בניגוד לנרמז משמו. ז"א, לא ברמתם של ה-CSC3.

המתחרה (הכנראה עדיף, עפ"י רוב המבחנים) של ה-CSC3 הוא הפיילוט ספורט PS2.

מה עם יוקוהאמה אדוון AD08?

פורסם

בחו"ל מבחינת המחיר המישלין יקר מהקונטיננטל בכ-10%

כרגע האפשרויות העומדות בפני הינם מישלין או בריג'סטון, את הקונטיננטל לא ניתן להשיג עקב "חוסר" אצל היבואן, כנראה שלא מתאים להם להשקיע במידות האלו, אם היה קונטיננטל SC5 במלאי, הייתי לוקח ללא מחשבה שניה

מבלי לפגוע, בצמיגים ספורטיבים יוקוהומה לא ממוקמים בפסגה, החברות המובילות הן: בריג'סטון, קונטיננטל, דנלאפ, גודייר, מישלין ופירלי (סתם אם מעניין ראו את הקטגוריות: http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre ובחרו ב-TYRES , אך השוואות דומות ראיתי גם בעוד אתרים)

בכל מקרה, עדיין מדובל בליסינג ואני לא רוצה יותר מידי לדחוף את המעטפת ולנדנד, בסוף המוסיף גורע

אישית יש לי ניסיון טוב עם מישלין מהעבר, הם יותר 'עוקצניים' במגבלות אבל עשו את עבודתם יופי, פשוט אני לא מכיר את סדרת ה-PS

מכיוון ששני הצמיגים מוגדרים כספורטיביים (Speed rating = Y) ועקב הביקורות החיוביות שקיבלתי כאן, מחר אבקש שירכיבו לי את ה-PS3... ושה-ESP יפסיק להתערב לי בסיבובים עקב צמיגים שחוקים

תודה לכולם!

• תוכן חדש...