Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
בדיוק בגלל זה עדיף להשקיע במצבר איכותי,ולשכוח ל 10 שנים מה זה מצבר

בפעם הבאה תקנה מצבר של אופטימה.

גם מצבר אופטימה הוא תוצרת VARTA, פשוט הטכנולוגיה בפנים שונה משמעותית (AGM + מבנה ספיראלי)

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לך,שאלה:

כמה עולה אופטימה צהוב?ברכב הקודם היה לי.האם ניתן לרכוש דרכך מצבר בהנחה מסויימת?

את הקודם רכשתי ב "ליוגב" בעפולה. איפה ניתן להשיג באיזור חיפה קריות?

זה מצבר לכל החיים! מעבר לעובדה שיש לו כוח הנעה,ייצוב מתח שמשפיע על כל מערכת החשמל ברכב,

פריקה עמוקה ועוד...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לצערי הרב על פי המדגם הפרטי שלי, מצברי VARTA קצת פחות טובים ממה שהתרגלנו.

עם זאת אני לא אומר לא לקנות אותם,

אני רק אומר שהראשון הלך לי באחריות אחרי 17-16 חודש, מצבר זהה .וורטא כחול 74 אמפר-שעה.

פניתי דרך הפורום לרן, נעניתי בחיוב ובצורה יפה מאוד לבוא להחליף את המצבר ישירות אצל טלרון בצריפין.

הגעתי לטלרון עצמם בצריפין וניתן לי במסגרת האחריות מצבר משומש מאותו דגם. (שנראה חיצונית במצב לא טוב, אבל אמרתי לעצמי : לא נסתכל בקנקן )

לאחר החלפת המצבר ולמרות שאנשי טלרון ביצעו בדיקת זליגה ,טעינה וכו' בכל זאת נכנסתי למוסך וביקשתי שייבדקו טעינה , זרמי זליגה וכו' כדי שלא יהיה מצב שבעולם שאני מתלונן על משהו שהוא באשמתי. הכל נמצא תקין.

[פתחתי בזמנו שרשור בפורום בעניין הזה.]

זה לא מנע מהמצבר המשומש הזה להחזיק בדיוק עד כמה ימים לאחר תום האחריות.

הגעתי לטלרון ונאלצתי לקנות אחד חדש כי נגמרה האחריות.

אמנם רן שביב שיש לי רק מלים טובות עליו ויישר כח , דאג לי להנחה בעקבות עוגמת הנפש אבל עדיין נשאר לי טעם חמוץ מכל הפרשה כי טעמה המר של ההתבזות בכך שהרכב שלך לא מניע הוא טעם שעוד לא חלף.

למה אמרתי שאני מרגיש שהמוצר פחות טוב? כי בGTI הקודמת למשל, החלפתי מצבר קצת לאחר רכישת הרכב- ב VARTA מאותו דגם , והמצבר היה נפלא והחזיק מצויין עד מכירת הרכב שהיתה 3 שנים אחרי מועד התקנתו ! יתכן שהוא מחזיק עדיין אצל הבעלים החדש של הרכב מאז ועד היום .

נותר לי לקוות שהמצבר הנוכחי יחזיק לפחות עד תום תקופת האחריות שלו (הורכב בסוף אפריל) שדרך אגב, התקצרה וכבר לא 20 חודש כמו פעם !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם

נותר לי לקוות שהמצבר הנוכחי יחזיק לפחות עד תום תקופת האחריות שלו (הורכב בסוף אפריל) שדרך אגב, התקצרה וכבר לא 20 חודש כמו פעם !

אייל שלום

אני שמח שהיית מרוצה מהשרות כמובן שהייתי מעדיף שלא תצטרך את עזרתי האישית.

יש לזכור שמצבר כמכשיר כימי אינו בעל אמינות אחידה, למעשה קורה שמצבר מתקלקל אחרי שבוע ומצבר מאותה סידרה מחזיק 8 שנים.

בסוף הסטטיסטיקה של המספרים הגדולים היא המובהקת ועליה יכולים להעיד חשמלאים שמחליפים מצברים רבים ולא לקוחות הקצה שקונים מצבר אחד כל שנתיים במקרה הרע או כל 4 שנים במקרה הטוב.

אחרוג ממנהגי להימנע משבחים עצמיים, ואציין אנקדוטה אמיתית, שיש חשמלאים שבאים לטלרון בטענות שהאמינות של מצברי VARTA פוגעת להם בהכנסה...

לענין הציטוט מעלה - מצברים ממותג VARTA ו PowerUp הם בעלי אחריות 20 חודש לרכבי בנזין עד 60AH ו 15 חודש מעל 60AH. למיטב זכרוני זה זהה למצברי המתחרים

טלפון 1-700-700-130

פורסם
.

אבל עדיין נשאר לי טעם חמוץ מכל הפרשה כי טעמה המר של ההתבזות בכך שהרכב שלך לא מניע הוא טעם שעוד לא חלף.

אייל, השכנים ראו שהגולף הדנדשה לא התניעה לך ? :-)

תשמ'ע ידידי, אני העדיף מצבר שמחזיק פחות זמן אבל לפחות שלא יפלוט אדי חומצה רעילים לסביבה ובפרט לקטבי המצבר ויגרום לנזק אסטטי ומכני.

מאז גולף דור 4 קרי לפני 10 שנים אני מרכיב אך ורק מצברי וורטא ולעולם לא זכור לי שהייתי צריך להוסיף מים מזוקקים למצבר.

אכן שמתי לב שהמצברים המקורים תוצרת וורטא שמגיעים עם רכב חדש תמיד מחזיקים זמן רב יותר למה ? לא יודעת :shock:

איזה כייף לי :)

פורסם

תלונות על המצברים של ורטה אין לי , והיו לי לא מעט בכמה רכבים .

אבל בעניין האחריות אני קצת מאוכזב , בעיקר בגלל העובדה שאף פעם לא ראיתי אותיות קטנות בדף האחריות. יכול להיות שפיספסתי אבל אמרו לי שכל עוד השימוש סביר אני מקבל מצבר חדש בלי שאלות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • ספונסר פורום
פורסם

אכן שמתי לב שהמצברים המקורים תוצרת וורטא שמגיעים עם רכב חדש תמיד מחזיקים זמן רב יותר למה ? לא יודעת :shock:

עקרונית הטכנולגיה של מצברי VARTA שמיועדים לשוק ה after market עדיפים על מצברי VARTA של OEM מאחר והם לרוב ללא מכסה כפול - יצרן הרכב חוסך עלויות.

אם אתה צודק (שוב, צריך מדגם סטטיסטי גדול יותר משלך), יכול להיות מאחר והמצב המכני והחשמלי של רכב חדש, עדיף על רכב בין 3-4 שנים.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

לפי דעתי אין ספק שהאחריות לא בסדר, הרי אם היה הולך לך המצבר לאחר יומים אז גם היו שמים לך מצבר של סאטרט אפ?

פשוט ככה ניסחו את האחריות.

אני אישית גם מאוכזב מהאחריות על המצברים האלו, צריך לתת אחריות בצורה נאותה, אם אתה משקיע ומשלם על מצבר(לא משנה התוצרת שלו) עם אחריות ל20 חודש אז במשך ה20 חודש האלו אתה צריך לקבל את אותו המצבר- ככה זה צריך להיות אצל כולם.

יש חברות שאכן עושות כך לידיעתכם.

קובי

• ספונסר פורום
פורסם
תלונות על המצברים של ורטה אין לי , והיו לי לא מעט בכמה רכבים .

אבל בעניין האחריות אני קצת מאוכזב , בעיקר בגלל העובדה שאף פעם לא ראיתי אותיות קטנות בדף האחריות. יכול להיות שפיספסתי אבל אמרו לי שכל עוד השימוש סביר אני מקבל מצבר חדש בלי שאלות.

כל האותיות (חוץ מהכותרת) בכתב האחריות הן באותו גודל... צריך רק לקרוא אותו, זה לא ארוך וכתוב בשפה ברורה.

לרוב הגורמים שמוכרים את המצברים (בכל השוק) אינם עורכי דין בהכשרתם העיקרית ואומרים את מה שנח לך לשמוע.

למעשה חלק ניכר (אבל לא כולם) מהמצברים החליפים שאנו נותנים באחריות הם מצברים חדשים לחלוטין מהמדף שהוטבעה בהם חותמת חום "חליפי". אנו גם נוהגים להחליף בחצי השנה הראשונה במצבר חדש כמקובל בענף.

צריך להבין שהאחריות היא סוג של ביטוח, הפרמיה ניקבעת לפי הפוליסה, אם היה כתוב בפוליסה שמחויבים להחליף למצבר חדש גם הפרמיה ובהתאמה המחיר של המצבר היה עולה.

הרכב של כל אחד מכם, שהוא בוודאי עולה יותר מהמצבר, מבוטח בפוליסה בתפיסה דומה, חברת הביטוח מתחייבת להשיב את הרכב לקדמותו:

• במקרה תאונה היא משפצת ומתקנת בחלקי פח זולים ונחותים מהחלקים המקוריים של הרכב (גם כשמדובר בחלקי בטיחות)
  • במקרה גנבה היא מעניקה את שווי הרכב המשומש וכמובן לא ערכו כחדש

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני לא מסכים! מצברים המקוריים של הרכב של ורטה הולכים יופי ברכבים חדשים

פורסם

אמנם לא קיבל את אותו מצבר בדיוק אך פיזית כנראה שזה כן אותו מצבר.

לפחות בכסף שאתה קונה שנפ עם שנה אחריות, אתה יכול לקנות וורטה עם 20 חודש אחריות.

דבר אחד אני לא מבין: למה באנגליה מקבלים על אותם מצברי וורטה בדיוק 3-4-5 שנים אחריות? והם גם עולים חצי מחיר!!

אני דרך אגב מרוצה מאוד מהמצבר עצמו - לא פולט גזים כמו שנאמר, לא מצריך טיפול, זרם הנעה CCA כמעט פי שניים משנפ, וכו'..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• ספונסר פורום
פורסם

דבר אחד אני לא מבין: למה באנגליה מקבלים על אותם מצברי וורטה בדיוק 3-4-5 שנים אחריות? והם גם עולים חצי מחיר!!

באירופה שיעור ההחלפה באחריות בשנה הראשונה למצברי VARTA הוא 1%, וזה נכון גם בארצות קרות מישראל כמו גרמניה וגם בארצות חמות כמו ספרד, איטליה ויוון.

בארץ היקף האחריות למצברים תוצרת VARTA בעלי 12 חודשי אחריות - 4%.

באירופה לא מקובל להחליף מצבר כשהבעיה היא ברכב - טעינת יתר, טעינת חסר, זליגה, השארת אורות וכו'

בארץ עלות ההחלפה באחריות זולה יחסית ליצרנים מקומיים (שנפ, וולתא) בשל הגנות מיסוי להן הם זוכים, הטבה זאת לא קיימת ליבואנים ולכן היצרנים הישראלים שהם גם הגדולים בשוק (בנתיים) לא מתאמצים "לחנך" את השוק להיות מקצועי כמו באירופה.

המזל העיסקי של טלרון שהיתרון באמינות של מצברי VARTA מתקזז עם האפליה במיסוי היבוא

לאור האמור לעיל ברור למה לא טלרון ולא אף משווק מצברים גדול אחר, לוקח סיכון ומציע אחריות ארוכה מ 20 חודש כמו באנגליה.

טלפון 1-700-700-130

פורסם
אני לא מסכים! מצברים המקוריים של הרכב של ורטה הולכים יופי ברכבים חדשים

תזכיר לי מחר להתקשר לייצרן הרכב VAG ולדבר איתו בעניין, ואולי הייצרן יחליף את ספק המצברים למצברי פאנסוניק.

אצלי בכול מקרה כול מצבר מקורי שהגיע עם הרכב תוצרת וורטא החזיק 4 שנים ויותר.

כיועץ חינם אין כסף ללא שום אינטרס לכול הדודים והדודות והחברים אני תמיד ממליץ על מצברים תוצרת וורטא ואף אחד מהם לא התאכזב.

איזה כייף לי :)

פורסם
תזכיר לי מחר להתקשר לייצרן הרכב VAG ולדבר איתו בעניין, ואולי הייצרן יחליף את ספק המצברים למצברי פאנסוניק.

אצלי בכול מקרה כול מצבר מקורי שהגיע עם הרכב תוצרת וורטא החזיק 4 שנים ויותר.

כיועץ חינם אין כסף ללא שום אינטרס לכול הדודים והדודות והחברים אני תמיד ממליץ על מצברים תוצרת וורטא ואף אחד מהם לא התאכזב.

שלום רב

אני כנותן שירות לרכבים ממליץ אך ורק על מצברי ורטה .

המוטו שלי בעסק זה או להרכיב את המוצר הטוב ביותר או לא להרכיב כלום אלא לשלוח את הלקוח שירכיב בעצמו .

מנסיון שלי רק אנשים עשירים יכולים להרשות לעצמם לקנות מוצרים זולים .

נ.ב לאבא שלי היתה וולוו 740 ישנה שאף אחד לא נסע עליה אך הוא לא הסכים "לזרוק " אותה .ואני נאלצתי כל יום להוציא ולהכניס אותה מהעסק . היה לה מצבר ורטה אפור משנת 2004 שעבר מאות טעינות והוא חי עד היום .

בברכה זיסו יוסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...