Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנך נוהג ללא רשיון רכב תקף וגם ללא ביטוח.העונש על כך הינו פסילת רשיון לתקופה ממושכת וגם קנס כספי גבוה.

אם נתפסת פנה לעורך דין מומחה לעניני תעבורה.

עו"ד אריאלה זהר-הלוי

054-4543654

עו"ד יונה מאירוביץ

054-7544140

פורסם

לפי מה שרשום בביטוח לאומי כל אחד רשאי לנהוג ברכב של נכה אבל הנכה חייב להיות נוכח ברכב.

השאלה היא אם זה לא כלל של ביטוח לאומי שאם נתפס הרכב ללא הנכה הם יכולים לנקוט באמצעים כי בביטוח הרכב לא מצויין דבר בנוגע לכך.

פורסם

ואין נגדי יפויי כח לאנשים המורשים לינסוע באותו של נכים אבל הם לא נכים עצמם נגיד: אח שלו אישתו הבן שלו

ואז כשהם ימצאו באותו ככה, והנכה לא ימצא באוטו אז זה יחשב כאילו הנכה נוכח

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אז הנה מידע מגוף ראשון:

1) אני "נכה" כפי שמוגדר בתקנות הביטוח הלאומי.

2) יש לי רכב בלי מיסים (הרנו סניק)

3) מבחינת חוקי התעבורה אין מניעה לאף אחד לנסוע ברכב הביטוח תקף בין אם הנכה ברכב ובין אם לא.

4) כאשר מקבלים את הרכב חותמים על מסמך שאומר שאתה מתחייב שברכב ינהגו רק מורשי הנהיגה של ביטוח לאומי ו/או כשהנכה יושב ברכב ו/או כל הסבר הגיוני אחר (הפיסקה האחרונה אינה כתובה שם...)

5) בד"כ אם מישהו נוהג ברכב של הנכה וזה בצורה מזדמנת ולא קבועה ויש לו הסבר מספיק טוב למה הוא נתן לו את הרכב - ביטוח לאומי לא יעשה דבר.

6) אם מסתבר שמישהו שאינו מורשה נהיגה ע"י ביטוח לאומי משתמש ברכב דרך קבע, יוכל הביטוח הלאומי לדרוש לקבל חזרה את ההלוואה העומדת (מיסים) שנתנו לצורך רכישת

7) הבחור שאומר שלאבא שלו יש רכב נכים ואינו יכול לנהוג בו, אם אתה גר עם הוריך, או שאתה חייל/סטודנט/תלמיד, על אביך להגיש בקשה (שתאושר קרוב לודאי) להוסיף אותך לרשימת מורשי הנהיגה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מורשי נהיגה הם בכל מקרה מקרה לגופו, ישנם מיקרים של הנכה ואישתו, ישנם מקרים של קרובי דרגה ראשונה, וישנם מקרים שהנכה עצמו בלבד רשאי לנהוג על הרכב.

לגבי מה יקרה במשפט, תלוי בשופט בלבד.

בדיוק כל דבר משהו אחר יש נכים שאין להם דוושות ברגלים שם לא נראה לי שיש מצב תלוי על איזה רכב ואיזה נכה ומה הביטוח הלאומי מכסה.תלוי גם בביטוח רגיל.

פורסם
בדיוק כל דבר משהו אחר יש נכים שאין להם דוושות ברגלים שם לא נראה לי שיש מצב תלוי על איזה רכב ואיזה נכה ומה הביטוח הלאומי מכסה.תלוי גם בביטוח רגיל..

ברוב הרכבים לפחות נשארות הדוושות ואם צריך התקן כלשהו הוא מותקן בצורה כזו שניתן בקלות לקפל אותו ולנהוג בצורה רגילה. אחרי הכל צריך לתת את הרכב למוסך, יש מקרי חרום וכו' וכו'.

בכל רכבי הנכים ההתקנים המקוריים נשארים במקומם עזרי הנהיגה הם רק תוספת על הקיים.

אני למשל, נוהג ללא שימוש ברגליים כלל, הדבר היחיד שהרכב שלי מפסיד בגלל זה היא היכולת לכוון את גובה גלגל ההגה.

במקרה של נכים המשתמשים בדוושת גז בצד שמאל יש אפשרות לקפל את הדוושה (כי זה יהיה מאד לא נעים אם מישהו יכנס לרכב וילחץ על דוושת ה"מצמד")

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אז הנה מידע מגוף ראשון:

1) אני "נכה" כפי שמוגדר בתקנות הביטוח הלאומי.

2) יש לי רכב בלי מיסים (הרנו סניק)

3) מבחינת חוקי התעבורה אין מניעה לאף אחד לנסוע ברכב הביטוח תקף בין אם הנכה ברכב ובין אם לא.

4) כאשר מקבלים את הרכב חותמים על מסמך שאומר שאתה מתחייב שברכב ינהגו רק מורשי הנהיגה של ביטוח לאומי ו/או כשהנכה יושב ברכב ו/או כל הסבר הגיוני אחר (הפיסקה האחרונה אינה כתובה שם...)

5) בד"כ אם מישהו נוהג ברכב של הנכה וזה בצורה מזדמנת ולא קבועה ויש לו הסבר מספיק טוב למה הוא נתן לו את הרכב - ביטוח לאומי לא יעשה דבר.

6) אם מסתבר שמישהו שאינו מורשה נהיגה ע"י ביטוח לאומי משתמש ברכב דרך קבע, יוכל הביטוח הלאומי לדרוש לקבל חזרה את ההלוואה העומדת (מיסים) שנתנו לצורך רכישת

7) הבחור שאומר שלאבא שלו יש רכב נכים ואינו יכול לנהוג בו, אם אתה גר עם הוריך, או שאתה חייל/סטודנט/תלמיד, על אביך להגיש בקשה (שתאושר קרוב לודאי) להוסיף אותך לרשימת מורשי הנהיגה.

זה תקף גם לרכב שלא ניקנה באמצעות הלוואה עומדת של ביטוח לאומי ? (ז"א רכב שעל שם של נכה אבל הוא קנה אותו לפני כמה שנים מכספו האישי שלו)

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

• תוכן חדש...