Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לקחתי מחבר שלי סיבוב על היונדאי לנטרה שלו (שנת 96 מנוע 2000 משופר אוטו מטוססס)

בכל מקרה האוטו הוא של אבא שלו והוא נכה (לחבר יש אישור מביטוח לאומי לנהוג על הרכב) רציתי לדעת סתם לידע כללי אם יש עונש על נהיגה ברכב של נכה ואם כן אז מהו...

תודה

פורסם
אתמול לקחתי מחבר שלי סיבוב על היונדאי לנטרה שלו (שנת 96 מנוע 2000 משופר אוטו מטוססס)

בכל מקרה האוטו הוא של אבא שלו והוא נכה (לחבר יש אישור מביטוח לאומי לנהוג על הרכב) רציתי לדעת סתם לידע כללי אם יש עונש על נהיגה ברכב של נכה ואם כן אז מהו...

תודה

מה !? האוטו של נכה ? סו וואט ?

משהו במכלולים שונה ?

אם לא אז כל עוד יש לך ביטוח אתה יכול לנהוג באוטו.

דניאל.

- נכה הוא בן אדם לכל דבר -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נכון אבל הקטע הוא שהאם ביטוח לאומי יעשו בעיות?...

כי ביטוח עליי ספציפית אין יש רק על בעל הרכב ועל חבר שלי...

פורסם

לא רק שאין ביטוח עליך אלא גם רישוי לרכב אין לך, ברכב נכה מופיע בתנאים והגבלות שרק הנכה או מי שמאושר ע"י ביטוח לאומי (לא אתה) רשאים לנהוג על הרכב.

ויש גם כלי רכב שהנכה חייב להיות בתוך הרכב כאשר מישהו אחר נוהג בו.

פורסם
לא רק שאין ביטוח עליך אלא גם רישוי לרכב אין לך, ברכב נכה מופיע בתנאים והגבלות שרק הנכה או מי שמאושר ע"י ביטוח לאומי (לא אתה) רשאים לנהוג על הרכב.

ויש גם כלי רכב שהנכה חייב להיות בתוך הרכב כאשר מישהו אחר נוהג בו.

אז זהו לזה התכוונתי...אם יש עונש על זה ואם כן אז מהו?

פורסם

העונש זהה לנהיגה על רכב ללא רשיון בתוקף = הזמנה לדין ומה שיחליט השופט. אם חס וחלילה תעשה תאונה ומישהו יפגע אין ביטוח לא עליך, לא עליו, ולא על אף אחד!

פורסם

אם אני לא טועה לבן שלו יש רשות לינהוג על האוטו (זה הבן שלו אחרי הכל), אם לא תקנו אותי

אפ כן אז הבן שלו תודה לאל לא נכה, ומצבו הבריאותי כמו שלך, אז למה לך לקבל על זה עונש

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

רק הנכה ו/או מורשי נהיגה שהנכה כתב לביטוח לאומי רשאים לנהוג על הרכב

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

טוב

אז כמו שמישו אמר פה זה זימון ליפני שופט.

אז אם ככה מה העונש המקסימלי על זה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מה אתה משגע אותנו פה?

אם תפסו תגיד שתפסו אותך וננסה לעזור.

אם ואם ואם אפשר לדסקס עד מחר... :idea:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אבל לי אין...האם הנושא יכול להסתיים בשלילה וקנס אפילו?...או שתלוי בצד שהשופט קם בבוקר?

אני לא מבין תפסו אותך? אם לא פשוט אל תנהג על הרכב יותר.

אם כן אי אפשר לדעת תתיעץ אצל עורך דין שם לא תקבל סתם זריקות באוויר.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מאחר וסבא שלי נכה אני יודע שרק קרובי משפחה ממדרגה ראשונה! יכולים לנהוג ברכב.

זה אומר אישה וילדים וזהו!

אני למשל לא יכול לנהוג במכונית שלו.

פורסם

לפי דעתי אתה לא צודק.

אצלנו לפחות קנינו פורד פוקוס 2.0 בחצי מחיר אבל רק אבא ואימא יכולים לנהוג ואפילו אי אפשר להוסיף אותי לביטוח (רק אם קונים את האוטו באיזה 35000 ורק עוד שנתיים לפחות).

רק בגלל הסיבה הזו אני קונה לי אוטו.

פורסם

מורשי נהיגה הם בכל מקרה מקרה לגופו, ישנם מיקרים של הנכה ואישתו, ישנם מקרים של קרובי דרגה ראשונה, וישנם מקרים שהנכה עצמו בלבד רשאי לנהוג על הרכב.

לגבי מה יקרה במשפט, תלוי בשופט בלבד.

• תוכן חדש...