Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים איתך, כולם פה מגיבים, מה כבר קרה, סך הכל טעתה קצת בפניית הפרסה שלה וזה לא לפי החוק.

אני יכול להתערב אפילו שעדיין לא הבינה את המשמעות של עבירת החוק שהיא עשתה, ואם רוכב האופנוע היה נהרג?, אז כולם פה היו מגיבים איזו בת זונה היא, אסור לתת לה לנהוג ובלהלבלהלבה, אבל הוא מרוב הפחד וכבר ראה את חייו עומדים להגמר בהתנגשות ברכב שאיזו מטומטמת מוחלטת יושבת שם ונוהגת ובכלל לא יודעים איך היא עברה טסט, אז למה שלא תיהיה לו תגובה כזאת?

וחוצמזה הוא היה רותח מזעם מהאותו הרגע, מה אתם מצפים מבנאדם עצבי שמקלל ומחזירים לו קללה?, הוא לא חושב פעמיים.

ובמקום שהאב של הילדה הטיפשה שלו יבקש סליחה מהנהג וישאל אם הוא צריך מים, הוא גם מקלל אותו.

אני בעד רוכב האופנוע.

קודם כל לפי שתי הכתבות שקראתי נראה כי תגובת האופנוען הגיע לא כתוצאה מהחסימה אלה כתוצאה מהקללה שהחזירו לו.

דבר שני מעניין מאוד לדעת אם חס וחלילה באותו אוטו הייתה חברה\אישה שלך עם זוג הורים שלה,מה אז הייתה התגובה שלך.

בלי להצדיק את הנהגת,כולנו מכירים את התופעה של נהגות שאין להם מושג מה עושות על הכביש וסיכנו לו פעם ולא פעמיים כמעט כל אחד מאיתנו,אני די בטוח שהרוכב בעצמו כרגע יודע שהוא הגזים בתגובה.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וכן כפי שכתב falou, לעניין הכוונה יש משקל מכריע בעת ההעמדה לדין ושתי הסיטואציות שונות במהות אחת מהשנייה: האחת (לכאורה) עבירה והשנייה פשע חמור. אז אין מה להשוות בין השתיים, עם כל הפילפולים וההתפתלויות שמנסים לעשות כאן.

ושוב אני חוזר ומדגיש הוא הכה את האב בגלל הקללה חזרה- זה נראה לכם הגיוני? נורמאלי (טוב אני כבר לא יודע מה נורמאלי)?

הוא הכה את האב מכיוון שבמקום להנצל או אפילו לשאול מה קרה, לאחר שהבת שלו סיכנה את חייו באופן מוחשי, הוא קילל. זה לא מוצדק ועל כן הוא יישא בעונש שיוטל עליו. עכשיו שזה הגיע לעיתונות על אחת כמה וכמה.

מה שמדאיג באמת זה איך מצדיקים פה את הבחורה שכמעט הרגה אותו רק מכיוון שהיא, לכאורה, לא התכוונה. זה לא רק שהיא לא התכוונה - לא היה לה אכפת. ככל הנראה עדיין לא אכפת לה. היא נהגת מסוכנת שמשתמשת, מדי יום, בכלי קטלני תוך הפגנת זלזול, אדישות וקלות דעת. הטעות שהיא עשתה היא לא דפיקת חניה או תאונת פגוש בפגוש. היא ביצעה פרסה אסורה ומסוכנת וכמעט וגרמה למותם של שני אנשים או לפציעות קשות. היא, בניגוד אליו, תצא בלא כל סנקציה. זו הבעיה. לא זה שהוא ייענש, אלא העובדה שהיא אפילו לא הועמדה לדין.

לגבי ה"פלפולים" - איך זה שכשהחוק נגד הרוכב הוא מקובל עליך ונגד הבחורה זה פתאום "פלפולים"? צביעות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חבל מאוד שיש פה אנשים שלא מבינים את ההבדל בין "גרימת מוות ברשלנות" (מה שהנהגת היתה עלולה לגרום) לבין "הריגה" (מה שהאופנוען היה עלול לגרום).

פורסם

כולם מרגישים רע (ובצדק) שהאופנוען היכה אדם נכה. מה שהרבה כאן לא מצליחים לקלוט שאם זה היה נגמר אחרת ושני האופנועים היו כן נכנסים במכונית אז הם היו יכולים להפוך לנכים בעצמם. אירונייה לא? הבת של ה100% נכה יכלה להפוך שני אנשים חפים מפשע לנכים בעצמם או יותר גרוע לזכרונם לברכה. מישהו חשב על זה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
כולם מרגישים רע (ובצדק) שהאופנוען היכה אדם נכה. מה שהרבה כאן לא מצליחים לקלוט שאם זה היה נגמר אחרת ושני האופנועים היו כן נכנסים במכונית אז הם היו יכולים להפוך לנכים בעצמם. אירונייה לא? הבת של ה100% נכה יכלה להפוך שני אנשים חפים מפשע לנכים בעצמם או יותר גרוע לזכרונם לברכה. מישהו חשב על זה?

אף אחד לא טוען שלא היתה רשלנות פושעת מצד הנהגת.

אף אחד פה לא יוצא לטובת הנהגת.

בלי קשר לנהגת, האופנוען הוא מנוול בן מנוול שצריך לשבת הרבה זמן בכלא. העברה שלו הרבה יותר חמורה מהעברה של הנהגת (שהיא חמורה בפני עצמה).

מי שחושב פה אחרת צריך לחטוף פעם אחת מכות רצח אחרי שעשה טעות על הכביש, אולי אז ילמד.

פורסם
הוא הכה את האב מכיוון שבמקום להנצל או אפילו לשאול מה קרה, לאחר שהבת שלו סיכנה את חייו באופן מוחשי, הוא קילל. זה לא מוצדק ועל כן הוא יישא בעונש שיוטל עליו. עכשיו שזה הגיע לעיתונות על אחת כמה וכמה.

מה שמדאיג באמת זה איך מצדיקים פה את הבחורה שכמעט הרגה אותו רק מכיוון שהיא, לכאורה, לא התכוונה. זה לא רק שהיא לא התכוונה - לא היה לה אכפת. ככל הנראה עדיין לא אכפת לה. היא נהגת מסוכנת שמשתמשת, מדי יום, בכלי קטלני תוך הפגנת זלזול, אדישות וקלות דעת. הטעות שהיא עשתה היא לא דפיקת חניה או תאונת פגוש בפגוש. היא ביצעה פרסה אסורה ומסוכנת וכמעט וגרמה למותם של שני אנשים או לפציעות קשות. היא, בניגוד אליו, תצא בלא כל סנקציה. זו הבעיה. לא זה שהוא ייענש, אלא העובדה שהיא אפילו לא הועמדה לדין.

לגבי ה"פלפולים" - איך זה שכשהחוק נגד הרוכב הוא מקובל עליך ונגד הבחורה זה פתאום "פלפולים"? צביעות.

לא ידעתי שאתם מכירים כבר שנים.. אחרת איך אתה יודע באיזו צורה היא נוהגת ואת נטיות ליבה ואופיה?

מה שמדאיג אותי זה התגובות שלך, אדם אינטליגנטי, לכאורה, אשר מצדיק מעשה פרימיטיבי וברברי.

ואל תחזור בבקשה על המנטרה של "אני לא מצדיק", כי במשפט אחד אתה אומר זאת ובמשפט שאחריו אתה מסביר בפרשנות אישית שלך למה הבחורה בעצם אשמה בכל, או שבעצם אביה אשר העז ברוב חוצפתו לקלל את הערס.

אגב, אתה בטוח שאף פעם לא "חתכת" מישהו או גרמת לו לבלום בפתאומיות, אף פעם לא סיכנת את חייו של אף אחד על הכביש תוך כדי היסח דעת? אני מניח שכן.

האם במקרה זה היית מעוניין שאיזה ערס יכה אותך ויגרום לך לחבלות חמורות (במקרה הטוב)?

האם היית מעוניין להכנס לכלא בעבור עבירות אלו אותן ככל הנראה ביצעת מתישהו בחיים?

האם היית מעוניין שכל האמור יקרה לאביך או אימך?

האם אתה מבין שככל הנראה הצבוע כאן הוא אתה?

פורסם

אגב, אתה בטוח שאף פעם לא "חתכת" מישהו או גרמת לו לבלום בפתאומיות, אף פעם לא סיכנת את חייו של אף אחד על הכביש תוך כדי היסח דעת? אני מניח שכן.

האם במקרה זה היית מעוניין שאיזה ערס יכה אותך ויגרום לך לחבלות חמורות (במקרה הטוב)?

ההבדל הוא שכשאני בטעות חותך מישהו, אני מבקש סליחה, ולא פותח עליו את הפה.

הבת כמעט הרגה את רוכב האופנוע, ואבא שלה עוד מקלל אותו?

אני באמת מבין את מה שאומר BMW RICER, האבא מספיק גבר לבוא ולקלל מישהו שביתו כמעט הרגה (למי שלא מבין מה זה להרוג- זה כשלמחורת המשפחה עומדת מעל הקבר ובוכה על בנם), אבל כשאותו האחד שכמעט איבד את חייו ברגע בגלל טיפשות של מישהי מגיב לו על הקללות הוא מתגונן בעובדה שהוא נכה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון. מי שטעה ראשון צריך להתנצל ולנסות לסגור את העניין על הצד הטוב ביותר.

אני מבין מה הרגיש הרוכב באותו רגע, אבל לא מבין את המעשה שלו.

וכנראה באותו רגע גם הוא לא הבין כמה חמור המעשה שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מודה, הפחדתי פעם לאיזה נהגת חדשה ב-BMW את הצורה. ממש.

עמדתי באחד הרחובות ליד שינקין, מתכונן לחצות את הכביש במעבר חצייה, והפרחונצ'ה בלונד באה בטיסה (רחוב צר צר), לא עצרה בעצור, נכנסה באין כניסה ולא נתנה זכות קדימה במעבר החצייה (אתה לא תמיד מחפש רכב שנוסע באין כניסה, כשאתה מתכונן לעבור מעבר חצייה)... ואז עצרה לעשות פרסה.

להגיד לכם שלא היה בא לי באותו רגע לתפוס אותה בשיער ולדפוק לה את הראש בג'אנט?!

בא.

אבל יש אנשים שמסוגלים לעשות זאת ועושים, והם אנשים אלימים, ויש שלא.

כוח פיסי מפעילים כהגנה ונגד כוח, לא כאמצעי ענישה.

מי שלא מבין זאת, הוא אדם אלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכים עם falou.

אם אתה לא יכול לשלוט בעצמך תרד מהכלי, הרי בסבירות גבוהה כאשר יצאת לכביש תתקל בהתנהגות מעצבנת ועד מסכנת חיים של נהגים אחרים.

כאשר מתכננים לזה כבר כמעט שום מעשה טיפשי/מטומטם/מיותר/דארוויניסטי שייעשה לא יפתיע אותך.

ובכל זאת - למי יש זמן לקלל? כאשר מתממש מעשה שצפיתי כאפשרי ע"י הנהג/ת האדיוטית אז אני מתרכז בלתפעל אותו עד לחזרה לשגרה ומיד לאחר זאת מבצע תחקיר לעצמי מה היה פה כשזה עוד טרי.

כאשר אתה מקלל אתה מתעסק בנהג השני (או באמא שלו) במקום במצב אצלך ברכב (להוציא מטליות לחות, לנקות את המושב...). :)

פורסם
מה שמדאיג אותי זה התגובות שלך, אדם אינטליגנטי, לכאורה, אשר מצדיק מעשה פרימיטיבי וברברי.

ואל תחזור בבקשה על המנטרה של "אני לא מצדיק", כי במשפט אחד אתה אומר זאת ובמשפט שאחריו אתה מסביר בפרשנות אישית שלך למה הבחורה בעצם אשמה בכל, או שבעצם אביה אשר העז ברוב חוצפתו לקלל את הערס.

ראשית, דבר בדרך ארץ. אינך מכיר אותי. אינך מכיר את הלכות הנהיגה שלי או את הלכותיי כאדם. כמו שכתבת - אני לא מצדיק את התוקף. אני מבין אותו - ועדיין חושב שהוא צריך לשאת בדין.

צורת הדיבור שלך, בייחוד בכל הקשור אלי, אינה הולמת, חריגה ומוטב לך שלא אמשיך. אני בהחלט מצפה שתיקח את הדברים שלך בחזרה ותתנצל.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה שמדאיג באמת זה איך מצדיקים פה את הבחורה שכמעט הרגה אותו רק מכיוון שהיא, לכאורה, לא התכוונה. זה לא רק שהיא לא התכוונה - לא היה לה אכפת. ככל הנראה עדיין לא אכפת לה. היא נהגת מסוכנת שמשתמשת, מדי יום, בכלי קטלני תוך הפגנת זלזול, אדישות וקלות דעת.

ראשית, דבר בדרך ארץ. אינך מכיר אותי. אינך מכיר את הלכות הנהיגה שלי או את הלכותיי כאדם. כמו שכתבת - אני לא מצדיק את התוקף. אני מבין אותו - ועדיין חושב שהוא צריך לשאת בדין.

צורת הדיבור שלך, בייחוד בכל הקשור אלי, אינה הולמת, חריגה ומוטב לך שלא אמשיך. אני בהחלט מצפה שתיקח את הדברים שלך בחזרה ותתנצל.

אתה צודק, לכאורה אני לא מכיר אותך ואין לי שום בסיס לכתוב עליך את מה שכתבתי.

אז מה? זה לא הפריע לך לכתוב בעצמך ניתוח אופי של הבחורה המעורבת במקרה..

אז תחליט, אפשר לרשום דברים לא מבוססים על אנשים שלא מכירים או שאי אפשר, אני כבר מבולבל..

לגבי צורת הדיבור שלי, באיזו צורה היא אינה הולמת?

האם מאחר וקראתי לך, רחמנא לצלן, צבוע?

תבדוק שוב את דבריך ותחשוב האם אתה מתנהג בכנות שלמה.

אגב, ברגע שאתה תתנצל בפני הבחורה על הוצאת לשון הרע (תקרא שוב את דבריך) אני אהיה מוכן להתנצל כאן בפומבי.

עד אז..

פורסם

קראת לי צבוע, בהחלט.

השימוש היומיומי שלך הבחורה בכלי רכב (הוא הכלי הקטלני) אינו מהווה לשון הרע. כך גם השימוש הרשלני שלה במקרה דנן.

אם מה נשארנו?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אינשטיין ותורת היחסות שלו. הכל יחסי. לפתע הקטע עם רוכב האופנוע לא נשמע נורא כל כך שקוראים את הכתבה הבאה.

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/264/502.html?hp=54&cat=870&loc=3

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אל תשפטו את האופנוען עד שאיזה חרא לא כמעט יהרוג אותכם, ואז בזלזול בחיים שלכם, במשפחה שלכם, בכל מה שהשגתם ורציתם להשיג, יגיד לך "למה מה קרה, סע סע". במקרה כזה, קסדה לראש זה לעשות חסד. רק מלקרוא את התיאור על הבת שלו ש"עשתה פרסה לא הכי מוצלחת" היה לי ברור עם מי יש כאן עסק. כל מי שרכב על אופנוע אפילו דקה בכביש הישראלי יבין מה אחז באופנוען הזה (ושוב, הוא לא עשה את מה שעשה מיד, הייתה שם איזו אינטראקציה). אז אתה חסר אונים, אל מול מישהו שלפני שניה כמעט הרג אותך, לא מראה שאכפת לו ורוב הסיכויים שהוא לא ישנה דבר בהתנהגות שלו, למשטרה לא אכפת ולך יש מוטיבציה וקסדה ביד, מה, לא תפרק אותו?

בחור שהכרתי וירטואלית פעם נסע לטיול עם האופנוע ביחד עם עוד שני חבר'ה. נסיעה מנהלתית, לא התפרעות. אחד, עו"ד תעבורה ידוע (אם אני זוכר נכון) החליט לעשות פרסה בלי להסתכל, או שלא ראה, או השד יודע מה. אותו בחור בלם בלימת חירום, נעל גלגל קדמי, והחליק לתוך הרכב עם הראש. עכשיו הוא משותק, על כיסא גלגלים, עם חיים הרוסים. בחור אחראי, עם משפחה, עם קריירה, הכי רחוק מערס על טימקס שאפשר. אז תסלחו לי, אבל אם החוצפן הזה יכול לפתוח את הפה ולהתלונן בYNET, הוא היה צריך לסוע משם ולהודות לאלוהים שרק בנס הבת שלו לא הרסה חיים של משפחה אחרת.

אני לא מצדיק את האופנוען, למעשה אני לא מצדיק אף אחד בסיפור הזה. אין כאן גיבורים. טוב היה עושה מר נכה אם הוא היה פשוט סותם את הפה ועף משם. אני יודע שאישית לא הייתי מתחיל באלימות פיזית על הכביש, כי אף אחד לא יודע איך זה יגמר וגם כי בתמונה הגדולה, אנשים לא משתנים - בטח שלא תשכנע אותם אם תרביץ להם - וכי יש לי דברים אחרים להתמקד בהם. אבל אני לא אשפוט את האופנוען הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...