Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תשפטו את האופנוען עד שאיזה חרא לא כמעט יהרוג אותכם, ואז בזלזול בחיים שלכם, במשפחה שלכם, בכל מה שהשגתם ורציתם להשיג, יגיד לך "למה מה קרה, סע סע". במקרה כזה, קסדה לראש זה לעשות חסד. רק מלקרוא את התיאור על הבת שלו ש"עשתה פרסה לא הכי מוצלחת" היה לי ברור עם מי יש כאן עסק. כל מי שרכב על אופנוע אפילו דקה בכביש הישראלי יבין מה אחז באופנוען הזה (ושוב, הוא לא עשה את מה שעשה מיד, הייתה שם איזו אינטראקציה). אז אתה חסר אונים, אל מול מישהו שלפני שניה כמעט הרג אותך, לא מראה שאכפת לו ורוב הסיכויים שהוא לא ישנה דבר בהתנהגות שלו, למשטרה לא אכפת ולך יש מוטיבציה וקסדה ביד, מה, לא תפרק אותו?

בחור שהכרתי וירטואלית פעם נסע לטיול עם האופנוע ביחד עם עוד שני חבר'ה. נסיעה מנהלתית, לא התפרעות. אחד, עו"ד תעבורה ידוע (אם אני זוכר נכון) החליט לעשות פרסה בלי להסתכל, או שלא ראה, או השד יודע מה. אותו בחור בלם בלימת חירום, נעל גלגל קדמי, והחליק לתוך הרכב עם הראש. עכשיו הוא משותק, על כיסא גלגלים, עם חיים הרוסים. בחור אחראי, עם משפחה, עם קריירה, הכי רחוק מערס על טימקס שאפשר. אז תסלחו לי, אבל אם החוצפן הזה יכול לפתוח את הפה ולהתלונן בYNET, הוא היה צריך לסוע משם ולהודות לאלוהים שרק בנס הבת שלו לא הרסה חיים של משפחה אחרת.

אני לא מצדיק את האופנוען, למעשה אני לא מצדיק אף אחד בסיפור הזה. אין כאן גיבורים. טוב היה עושה מר נכה אם הוא היה פשוט סותם את הפה ועף משם. אני יודע שאישית לא הייתי מתחיל באלימות פיזית על הכביש, כי אף אחד לא יודע איך זה יגמר וגם כי בתמונה הגדולה, אנשים לא משתנים - בטח שלא תשכנע אותם אם תרביץ להם - וכי יש לי דברים אחרים להתמקד בהם. אבל אני לא אשפוט את האופנוען הזה.

תודה רבה לך. לא יכולתי לנסח את זה בצורה יותר תמציתית הוגנת וקולעת. אמרת את מה שרציתי לומר בגדול.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...