Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני אחזור שנית על מה שאמרתי. אני מגנה כל צורה של אלימות הן פיזית והן מילולית אשר מופנות ופוגעות בחסרי עונים וחפים מפשע אלימות צריכה להיות מטופלת ביד נוקשה ביותר בכל חברה נורמטיבית ומתוקנת.

עכשיו, לכל אלה שטוענים שאין אפשר להבין זאת מהכתבה. התפרסמה כתבה נוספת. מה שמאוד מעניין ועצוב הוא שהאבא ממעיט מעצם העובדה שהבת שלו כמעט קיפחה חיי אדם בגלל קלות הראש שלה. ואני מצטט מהכתבה השנייה.

"הבת שלי עשתה פניית פרסה, ולמען האמת היא לא עשתה את זה הכי טוב", נזכר היום (ג') מסילתי. מכוניתה של המשפחה גרמה לשני אופנועים שנסעו בנתיב הנגדי לבלום בפתאומיות. "אחד האופנוענים קילל את הבת שלי, ואני קיללתי אותו בחזרה. חשבתי שפה זה נגמר, אבל לא. הם נסעו אחרינו, עקפו אותנו, וחסמו את הכביש. לילדה לא היה לאן לברוח".

סליחה, אבל רוכב אופנוע שעוצר בפיתאומיות לא עושה זאת בגלל שבא לו אלא בגלל שנשקפת סכנה לחיו.

אז כן, יש כאן הודאה של האבא שהבת שלו בצורת הנהיגה שלה כמעט קיפחה את חייו של רוכב האופנוע. אז במקום לשמוע על עוד מקרה מוות של רוכב אופנוע שנקטף ככה סתם לחינם אנחנו שומעים על מקרה תקיפה של נכה.

כמו שאמרתי, יש למצות עם הרוכב את הדין במיוחד שהם יכלו בפעם השניה לגרום לתאונה אבל בהחלט יש למצות את הדין ולהעניש את הנהגת שרק במזל לא מואשמת כרגע בגרימת מוות ברשלנות. גם אם רוכב האופנוע לא היה עושה כלום אלא ניגש לתחנת המשטרה עם מספר הרכב מה אתם חושבים שהיה קורה? היו מזמינים את הנהגת לחקירה? או שזה היה נסגר מחוסר עניין לציבור?

הנה הכתבה השנייה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4100325,00.html

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הכבוד לרוכב מקווה שהוא יצא עם עונש כמה שיותר קטן.

מסכים איתך, כולם פה מגיבים, מה כבר קרה, סך הכל טעתה קצת בפניית הפרסה שלה וזה לא לפי החוק.

אני יכול להתערב אפילו שעדיין לא הבינה את המשמעות של עבירת החוק שהיא עשתה, ואם רוכב האופנוע היה נהרג?, אז כולם פה היו מגיבים איזו בת זונה היא, אסור לתת לה לנהוג ובלהלבלהלבה, אבל הוא מרוב הפחד וכבר ראה את חייו עומדים להגמר בהתנגשות ברכב שאיזו מטומטמת מוחלטת יושבת שם ונוהגת ובכלל לא יודעים איך היא עברה טסט, אז למה שלא תיהיה לו תגובה כזאת?

וחוצמזה הוא היה רותח מזעם מהאותו הרגע, מה אתם מצפים מבנאדם עצבי שמקלל ומחזירים לו קללה?, הוא לא חושב פעמיים.

ובמקום שהאב של הילדה הטיפשה שלו יבקש סליחה מהנהג וישאל אם הוא צריך מים, הוא גם מקלל אותו.

אני בעד רוכב האופנוע.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
כל הכבוד לרוכב מקווה שהוא יצא עם עונש כמה שיותר קטן.

מסכים איתך לחלוטין.

דבר ראשון, אני בטוח שרוכב האופנוע לא היה מודע לכך שהנוסע במושב הוא 100% נכה, ועוד הוא מקלל בחזרה כמו נינג'ה כי הבת שלו כולה עשתה פרסה.

אני רוכב על אופנוע, ולצטט אדם דגול - אני עושה את זה כי זה חוקי ובא לי.

ועם כל הכבוד למי שאמר מה שאמר כנגד הרוכב תנו לי להגיד לכם מספר מילים כרוכב:

נראה אתכם מתרגלים לחיות בצורה של איך זה להיות "על הקצה" ולהיות מוכן להתאבד על הברקס כי מישהו בולם בפתאומיות או מחליט שהעובדה שאתה והוא באותו "קו" אז הגיע הזמן שהוא סוטה לנתיב שלך או שהוא מחליט לפרסס ולחסום לך את הנתיב נסיעה.

אז אני מבין את הרוכב.

מבין אותו לחלוטין.

שכחתם כבר שטל שביט נהרג בגלל אידיוט ?

ואם רוכב האופנוע לא היה מספיק לבלום ?

כל הכבוד לפורום כאן, כולכם יפי נפש.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

בתור רוכב אופנוע , אפילו שעם פזם מאוד קטן , אני מבין מאוד את רוכב האופנוע .

יצא לי המון פעמיים לקלל אנשים שחתכו אותי , וההבדל בין קללות לבין מכות היה גם לי חוט דק מאוד , כנראה שאצלו זה עבר את הגבול .

שלא שמים עליך כל כך הרבה פעמים ושלמשטרה לא אכפת , אתה לא יודע מה לעשות ולפעמיים אתה לוקח את החוק לידיים .

ולא אני לא תומך בו אני חושב שהוא צריך להיענש , אני פשוט מבין אותו .

פורסם

האופנוען ייענש, אין פה ויכוח. הנהגת העבריינית, והיא עבריינית לא פחות ממנו ואלימה לא פחות ממנו - ומשתמשת בכלי קטלני יותר מזה שהוא השתמש בו - תצא בלא כל עונש, בלא כל סנקציה, בלא כל ידיעה ומודעות לחומרה העצומה במעשיה ועם שנאה עזה יותר לאופנוענים. לאבא שלה, ולה, לא היה מזיק להתנצל כשהבינו שעשו טעות. אני בטוח במאת האחוזים, שאם היא או אבא שלה היו מתנצלים - שם זה היה נגמר. בחיים לא המשכתי לכעוס לאחר שהתנצלו בפניי, גם אם חתכו/בלמו/מה לא - וכך גם ביחס אלי. שוב - האופנוען ייענש, יורשע ככל הנראה בפלילים ובטח יעשה של"צ או משהו בסגנון - אבל המצב פשוט מגעיל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

זו עבריינות לשמה ויסלחו לי כל המצדדים באופנוען. האם מרדף בכביש וחסימה או הצמדות לרכב על מנת לעצור אותו, אינם בגדר עבירות תנועה? או שהכל מותר ברגע שקיללו אותך? (בחזרה). הכתבה ברורה מאוד וכך גם בכתבה בוואלה, העבריין\ים הוא האופנוען.

להכות אדם מבוגר וחסר אונים במשך זמן לא קצר זו התנהגות שפלה ולא מוסרית. אני רוצה לראות את האופנוען וחברו (אל תמעיטו במעשה חברו שלא מנע את העניין ועזר לרדוף ולעצור את הרכב) מעיזים להכות, לדוגמא, מאבטח שסיים קורס אחיד וגם נראה כך (מאבטח שרים, נתב"ג, מעברי גבול וכדומה)? תאמינו לי הוא היה מצטער שהיא לא פגעה בו בפרסה קודם לכן. וזו רק דוגמא שאני מכיר מקרוב.

האופנוען הוא עבריין ואין להשוות בין המעשה שלו לעבירה (אם הייתה כי כלום לא מציין זאת במפורש) של הנהגת. די לבריונות נמאס. היית גבר לקלל, תהייה גבר לקבל חזרה קללה וסע. אתם יודעים כמה נהגי אופנועים אני קיללתי בחיי? על חיתוך מהשוליים, עקיפה מימין, זיגזוג ללא איתות תוך מעבר כמה נתיבים וכדומה. ואין לי שום בעיה עם נהגי האופנועים ככלל, אדרבא יותר אופנוענים פחות רכבים על הכביש. אבל ראבק,להצדיק מעשה בריונות של אלימות מהזן הנחות ביותר (כלפי אדם מבוגר, נכה וחסר אונים- והוא ידע טוב מאוד את מי הוא מכה) כי נעשתה עברה על הכביש? אז מה שהינו עושים פה זה "ללכת מכות" בכל צומת, כיכר וחניה. גם אני מתעצבן (מאוד) מעברות תנועה כולל מכאלו שלא נעשו כלפי ישירות, אבל חבר'ה- פרופורציות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

והכל תודות להגיון שמפעיל את משטרת ישראל, אסביר:

בארץ, המשטרה לא באה למקום תאונה אם אין נפגעים, הם שוכחים שתאונה נגרמת מאי ציות לחוקים.

מקרה אישי: זה התחיל כיום שישי נפלא, חופש מהעבודה על מנת לאסוף את רכב חלומותי, סיטרואן BX GTI שחורה משיפוץ נרחב ויקר מאוד שהביא את הרכב לרמת מפעל. בעונג רב שילמתי את מיטב כספי ולחצתי את ידו של המוסכניק, עשה עבודה מדהימה. הספקתי להנות 15 דקות בדיוק מהאוטו, אני נוסע לתומי בתל אביב, על דרך מנחם בגין צפון בנתיב הימני במסלול דו נתיבי שבהמשך פונה ימינה לגבעת התחמושת (דרך השלום), משמאלי ישנה משאית גרר ארוכה מאוד (של 6-8 רכבים). לקראת הפנייה, נהג המשאית החליט שהוא עובר לנתיב הימני כל זאת מבלי לאותת או לבדוק במראות (ולראות את קיומי), כל הציפצופים וההבהובים לא עזרו, בלמתי בחוזקה ונצמדתי למדרכה בצורה וכיסחה לי את הג'אנטים אבל הוא נכנס בחדות ומהירות לנתיב שלי, בית הגלגלים האחוריים של המשאית התנגש ברכבי בעוצמה וגרר אותי איתו, נגררתי על המדרכה כאשר הולכי רגל (מקום הומה אדם, מטר מהרכבת) קופצים ונסים על נפשם בכדי לא להידרס ע"י אוטו שמובל ע"י משאית. לבסוף נעצרתי כאשר רכבי התנגש ברמזור בצידו הימני, על מעבר החצייה! משכתי את גופי לימין כל שיכולתי בכדי לא להיפגע וראיתי כיצד המשאית שחולפת קורעת את רכבי לחלוטין (תולשת את כל הפח והדלתות, מפוצצת חלונות - בקיצור הלך כל הצד מתחילת הרכב ועד סופו כולל פנסים קידמיים ואחוריים) נהג המשאית השלים את הסיבוב מבלי לשים לב לכל המאורע רק הולך רגל זועם שכמעט נהרג עצר אותו אחרי שהשלים את הסיבוב בכך שעמד על הכביש.

כשהתקשרתי למשטרה שאלו האם יש נפגעים, אמרתי להם שבנס אני שלם, אז הם נורא שמחו לשמוע, אבל לא מזעיקים ניידת בשביל זה.

מה הפואנטה?

שילד פושטק (נשבע שהוא נראה כמו בן 18, אין לי מושג איך יש לו רשיון מעל 15), שנוהג במשאית ארוכה כאילו מדובר על פיאט פונטו, לא מציית לשום חוק ומזלזל בחיי אדם לא קיבל קנס/אזהרה/משפט על כך שלא אותת, לא בדק מראות, התנגש ברכב, סיכן עוברי אורח (ואת עבדכם הנאמן), נהג בפראות וכל זאת באחד הצמתים היותר מרכזיים ועמוסים במדינה. אין רישום שהבחור מסוכן שעשה תאונה רצינית ואפילו התביעה פנתה לבעל העסק ולא לנהג עצמו.

איך זה מתקשר לקטע?

עברייני תנועה סידרתיים מסתובבים חופשי כיוון שהתאונות שהם עשו, למזלנו לא פגעו באף אחד. כולמר, ייתכן מאוד שהנהגת הנ"ל (לדוגמא כמובן, לא מכיר את יכולות הנהיגה שלה) עשתה כ80 תאונות קלות שמעולם לא דווחו למשטרה כיוון שאף אחד לא נפגע, נגיד שאחוז קטן נגרם מחוסר יכולת שליטה/הבנה ברכב, אך האחוז הגדול יותר הוא אי ציות לחוק, כגון עשיית פרסה במקום שלא מאפשר זאת (או שאין ביכולתה לבצע עקב חוסר יכולת), גלישה בין נתיבים, אי עצירה בעצור ועוד...

כל אחת מהתאונות הללו היו יכולות להגמר רע מאוד אילמלא כישורי הנהגים מסביבה או מזל פשוט. במקרה רק התאונה ה81 כבר תראה תוצאה קטלנית.

בארצות נאורות, בכל תאונה יש נוכחות משטרתית והאשם משלם על העבירה כאילו נתפס ע"י השוטרים בביצועה.

לדוגמא, לפני כשמונה שנים, באמריקה, תאונת פח קלה ללא נפגעים הביאה ל4 נקודות על אי שמירת מרחק.

אם בכל אחת מהתאונות הדימיוניות בדוגמא שלמעלה הייתה נוכחות משטרתית, רישיונה כנראה היה נשלל כמה פעמים והרבה תאונות היו נחסכות מאיתנו.

כמה אנשים פה קיבלו קנס בסך 1,000 שקל על דיבור בפלאפון בזמן הנהיגה והמשיכו לדבר כאילו לא קרה כלום?

אני משער שלא הרבה, כיוון שכואב בכיס בעיקר, ייתכן שלאחר המון קנסות הייתה מבינה שנהיגה זה לא בשבילה או שהייתה פונה לגורמים מקצועיים בכדי לשפר את יכולותיה.

בקיצור, אם ברצוננו למגר את נגע התאונות ולהקטין בצורה משמעותית את הסיכוי שנמות בכבישים, נוכחות שוטר בכל תאונה נחוצה בדיוק כפי שהיא נחוצה בכל מקום אחר בו נמצאים עברייני תנועה, הרי התאונה התבצעה לרוב עקב אי ציות לחוק. המשטרה צריכה להתעורר ולא רק "לארוב" אלא גם להיות נוכחת במקום בו עברות התרחשו.

מישהו מכיר איזה שר? :-D

כבר חתמתי...

פורסם

אף אחד לא אמר שהאופנוען לא עבריין. אבל לא להבין מהכתבה שהיא חתכה לו את האמא (ולא חסרים אופנוענים, כולל ידועים ומפורסמים, שנהרגו בנסיבות כאלה) זו היתממות לשמה.

זה שהוא ייענש זה טוב, ראוי (אני אולי הייתי מקל עמו לאור הנסיבות, אבל קשה לי להניח שהשופט ינהג כך) ונכון - אבל זה שהיא מוצגת כקורבן הבלעדי ועצם העובדה, שלאחר חקירת האופנוען לא נפתח נגדה תיק והיא לא עומדת לדין - זה פסול.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דבר ראשון קח כל דבר שכותבים בעיתון שכותבים בעיתון בערבון מוגבל. דבר שני עם כל הכבוד לזה "שהיא כמעט הרגה אותו" יש הבדל בין משהו שנעשה בטעות ומשהו שנעשה בכוונת תחילה. אני לא יודע מה הלך שם ואלא אם היא בכוונה סטתה במטרה להרוג אותם התגובה שלו מוגזמת והוא צריך להענש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ברור שהיא לא עשתה את זה בכוונה. היא פשוט זילזלה בו (ובכל אחד אחר שהיה יכול להיות במקומו) כשפנתה פניית פרסה אסורה - כך גם על פי הודאת אביה. אם היא הייתה פוגעת בו, הוא לא היה פחות מת מהיעדר הכוונה שלה.

אשר ללקחת את העיתון בערבון מוגבל - זה בדיוק מה שאני עושה. העיתון (אתר, במקרה זה) מציג את טעות הנהגת כמינורית. אין סיכוי שכך היו הדברים בפועל.

שוב - ברור שמה שהוא עשה זה פסול ועליו להיענש. מה שלא ברור זה למה היא לא נענשת על העבירה הבוטה והמסוכנת אותה ביצעה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם אם הייתה עבירת תנועה אין שום הצדקה לאלימות הרצחנית של האופנוען. שימו לב שהמעשה שלו בכלל נבע מהקללה חזרה ולא מהעבירה, את עבירת התנועה של הבחורה הוא "הסכים" להעביר בקללה, אבל את קללת הנגד הוא כבר לא יכל לספוג. רומן האמן לי שאין כל התממות מצידי. זה נראה כמו התנהגות עבריינית\ערסית לשמה.

כמו ההסתברות שהביא yairw (וממש נצבט לי הלב שקראתי את הודעה שלך) על עברות שלא נאכפו\ניתפסו, כך ניתן להסיק על אלימות עבריינית שלא נתפסת עד לרצח שיכל להמנע. תנסו להיזכר בכל מקרי הרציחות על חניה, מקום בים, תור וכדומה. זה דפוס עיקבי שמביא לאסון כמו שזה דפוס עיקבי שמביא לאסון.

שוב, נאמר שהבחורה עברה עברה והיא אשמה וצריך לשלול לה את הרשיון ל40 שנים, אין (כמעט) אף פעם הצדקה לאלימות פיזית-רצחנית. אסור לנו כחברה לתת גיבוי למעשים כאלה, מישהו היה מוכן שאבא שלו יהיה הקורבן הבא?

פורסם

אני עדיין לא מבין איפה אני מגבה את האופנוען - תקרא את ההודעות שלי. פשוט האלימות שלו לא גורעת מהעבירה החמורה אותה ביצעה הנהגת ועליה לתת על כך את הדין, בחומרה רבה. היא ביצעה עבירה מסכנת חיים ועליה לתת על כך את הדין.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זו עבריינות לשמה ויסלחו לי כל המצדדים באופנוען. האם מרדף בכביש וחסימה או הצמדות לרכב על מנת לעצור אותו, אינם בגדר עבירות תנועה? או שהכל מותר ברגע שקיללו אותך? (בחזרה). הכתבה ברורה מאוד וכך גם בכתבה בוואלה, העבריין\ים הוא האופנוען.

להכות אדם מבוגר וחסר אונים במשך זמן לא קצר זו התנהגות שפלה ולא מוסרית. אני רוצה לראות את האופנוען וחברו (אל תמעיטו במעשה חברו שלא מנע את העניין ועזר לרדוף ולעצור את הרכב) מעיזים להכות, לדוגמא, מאבטח שסיים קורס אחיד וגם נראה כך (מאבטח שרים, נתב"ג, מעברי גבול וכדומה)? תאמינו לי הוא היה מצטער שהיא לא פגעה בו בפרסה קודם לכן. וזו רק דוגמא שאני מכיר מקרוב.

האופנוען הוא עבריין ואין להשוות בין המעשה שלו לעבירה (אם הייתה כי כלום לא מציין זאת במפורש) של הנהגת. די לבריונות נמאס. היית גבר לקלל, תהייה גבר לקבל חזרה קללה וסע. אתם יודעים כמה נהגי אופנועים אני קיללתי בחיי? על חיתוך מהשוליים, עקיפה מימין, זיגזוג ללא איתות תוך מעבר כמה נתיבים וכדומה. ואין לי שום בעיה עם נהגי האופנועים ככלל, אדרבא יותר אופנוענים פחות רכבים על הכביש. אבל ראבק,להצדיק מעשה בריונות של אלימות מהזן הנחות ביותר (כלפי אדם מבוגר, נכה וחסר אונים- והוא ידע טוב מאוד את מי הוא מכה) כי נעשתה עברה על הכביש? אז מה שהינו עושים פה זה "ללכת מכות" בכל צומת, כיכר וחניה. גם אני מתעצבן (מאוד) מעברות תנועה כולל מכאלו שלא נעשו כלפי ישירות, אבל חבר'ה- פרופורציות.

כל יום כמעט מת בן אדם בכבישים. עד היום נהרגו מעל ל 33 אלף אנשים מאז קום המדינה. יותר מכל מלחמות ישראל יחד. כל שבוע נהרגים לפחות 7 בני אדם. שבוע שעבר או לפני שבועיים נהרגו 11 אנשים ביום אחד. אתם מצליחים לקלות את זה בראש? זה כאילו שקורה פיגוע בישראל כל שבוע אבל אנחנו ממשיכים בחיינו. אנשים נהרגים סתם על הכבישים. רוב הפעמים בגלל טיפשות וחוסר זהירות. לפני שבוע או שבועיים מתה רוכבת אופנוע בת 21 בגלל שמכונית לא נתנה לה זכות קדימה. עניין של כולה פחות מ 30 שניות ובגלל זה מת בן אדם?

הוא קילל כי חיו כמעט נקטפו על ידי מכונית נהוגה בידי אדם שלא הקדיש את השנייה הנוספת הזו לוודא שזה בטוח. אתה בא אליו בטענות למה הוא לא יכל לסבול שמקללים אותו? לא רק שכמעט הרגו אותו אבל בנוסף לכל עוד קיללו אותו?

נכון מאוד, המעשה שלו פסול אבל אם הוא לא היה מכה את האדם ברוב המקרים רוכב היה מקבל אצבע משולשת ויושבי הרכב ממשיכים בדרכם. המשטרה לא הייתה עושה מאומה.

בקיצור, כן להעניש אותו אבל בהחלט בכל המובנים להאשים אותה בהפרעה לתנועה או סיכון חיי אדם שלא לצורך או איזה עבירה כזאת. כמו שאמרו לפניי, סביר להניח שלא יקרה לה כלום והוא יקבל טוב טוב את כל הנקניק.

דבר ראשון קח כל דבר שכותבים בעיתון שכותבים בעיתון בערבון מוגבל. דבר שני עם כל הכבוד לזה "שהיא כמעט הרגה אותו" יש הבדל בין משהו שנעשה בטעות ומשהו שנעשה בכוונת תחילה. אני לא יודע מה הלך שם ואלא אם היא בכוונה סטתה במטרה להרוג אותם התגובה שלו מוגזמת והוא צריך להענש.

הבנתי אותך. על אותו משקל אם סמיטריילר עשה פניה חדה במקום שאסור וכמעט מעך אותך כמו גוק זה בסדר. כי זה לא הייה בכוונה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

לא אמרתי שאתה ספציפית מגבה, אך יש בהחלט כאלו שכן. וכן, גם היא צריכה להיענש במידה ועברה עברת תנועה, אבל בין כותלי בית המשפט ולא ב"משפט שדה".

פשוט "מפחיד" אותי הרעיון שמעשים כאלו מקבלים גיבוי מוחלט או אפילו בקשה להקלה בעונש והתחשבות בתוקף. ולא משנה איך מייפים את זה או מצדיקים את זה.

גם אני מתעב עברייני תנועה שמזלזלים בחיי אדם וחושבים שהכביש זה עוד משחק בסוני ואני נתקל בכאלה בכל יום. ישלי "טונות" של דוגמאות וסיפורים, ובדמיוני אני גורר את העבריין למשטרה ומדרדר את רכבו מהצוק. אני אפילו מסנן קללה עסיסית עד שאישתי לא מבינה מאיפה זה הגיע, אבל בזה זה נגמר יש גבול!

פורסם

קל לך לדבר, אתה מגובה ב 4 צדדים ממתכת וב6 כריות אוויר.

רוכב האופנוע מגובה ב 4 כיווני אויר עם רוח פרצים.

יום אחד רוכב אופנוע יתעצבן כל כך שהוא לא ישתמש במילים או מכות. אלא ב....

• תוכן חדש...