Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת הונדה ג'אז 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לקבל חוות דעת לגבי הונדה ג'אז, שנת 2002, יד 1, תיבת הילוכים טיפטרוניק עם 4 כריות אוויר

הרכב הנ"ל הוא 160 אלף ק"מ ללא תאונות ונראה ונוסע טוב,

למרות שהרגשתי שלעיתים רחוקות בתחילת הנסיעה יש קפיצה של האוטו ואחרי זה מתייצב וממשיך לנסוע חלק,

יכול להיות שזה הגיר אני מניח שיגלו את זה בבדיקה.

השאלה היא אמינות? צריכת דלק? האם התיבת הילוכים טיפטרוניק בדגם הזה צריכה להפחיד אותי?

איזה בעיות נפוצות? ועלות ממוצעת של התחזוקה של הרכב?

אשמח לעזרה ולקצת נתונים כללים לגבי הרכב כי מחר כנראה אני קונה אותו

תודה מראש

רפי.

פורסם

שלום רב!

הייתה ברשותנו ג'אז שנת 2002, אך ידנית.

הרכב נקנה מיד פרטית עם 115K על השעון, כשהוא היה כבר בן 7, הרכב עד אז טופל אך ורק במוסך מורשה יבואן. במורשה יבואן המחירים יקרים. קח בחשבון שתוכל לראות את עלות הטיפולים באתר של הונדה.

הרכב היה ברשותנו כשנתיים. כשהוא נמכר הוא היה עם 180K על השעון. הרכב, גם הגרסה האוטומטית. חסכוני ואמין. לא היו לנו שום תקלות ברכב, ומכל פירוט הטיפולים שנמסר לנו מהיד הקודמת גם לא היה מצויין על תקלות מלבד טיפולים רגילים, שאגב מבוצעים כל 10K. אנחנו טיפלנו במוסכים מורשים רגילים, אך הקפדנו שיהיו בחלקים מקוריים. דבר אחד שיש לקחת בחשבון שהפילטר דלק ברכב הזה נמצא בתוך תא הנוסעים מתחת לבלם החנייה וצריך ידע ונסיון כדי להחליף אותו לכן אני לא חושב שבכל מוסך יש את הידע והנסיון הדרוש. קח זאת בחשבון. עוד דבר יש ברכב 8 מצתים :-)

מבחינת מרחב בתא הנוסעים הוא עובר רכבים בקלאס יותר גבוה ופתרון קיפולים המושבים הגאוני נוח מאוד אם יש צורך להסיע ציוד.

להורים של חבר יש את הגרסה האוטומטית מאותה השנה והם מחזיקים בה עד היום ועד כמה שידוע לי הם מאוד מרוצים.

חסרון של הרכב שהוא לא הכי נוח, מבחינת המושבים והמיתלים.

אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות.

בהצלחה.

פורסם

תודה לעונים,

סכמנו על 33K.

שזה מחיר מציאה לפי דעתי.

מה עוד שיש הפרש אדיר בין המחירון של יד 2 (46K) למחירון של לוי יצחק (34K) ממש לא סביר ההפרש הזה.

בכל מקרה האם אני צריך לדאוג לגבי תיבת ההילוכים (טיפטרוניק)?

בתודה

רפי.

פורסם
תודה לעונים,

סכמנו על 33K.

שזה מחיר מציאה לפי דעתי.

מה עוד שיש הפרש אדיר בין המחירון של יד 2 (46K) למחירון של לוי יצחק (34K) ממש לא סביר ההפרש הזה.

בכל מקרה האם אני צריך לדאוג לגבי תיבת ההילוכים (טיפטרוניק)?

בתודה

רפי.

ממה שידוע לי מדובר בגיר רציף ולא טיפטרוניק. לפחות ממה ששמעתי מהחבר אצלהם אין עם הרכב בעיות כלל. אמין וחסכוני.

תמתין אולי לתגובות של אנשים נוספים.

כמובן תתחדש וסע בדרכים טובות.

• תוכן חדש...