Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים!

אני רוצה להרכיב מחשב חדש לחדר, המחשב הישן התקלקל ותאכלס היה כבר עגלה.

השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים, משחקים (יש G-25 :-D) ושימוש בתוכנות: מתלב, סוליד, PROE ושיהיה חזק לכמה שנים קדימה.

על המעבד אני כבר כמעט סגור (קונה אותו במחיר זול מאוד) זה או I7 2600K או שיש לי אפשרות לקחת את I7-990X (לא יודע אם באמת יש לי צורך בו)+כונן SSD של 120 או 320 גיגה.

מה שאני צריך זה מארז חדש, הדרישות הן שקט וקירור טוב כי אני אוהב ללכת לישון עם איזה סרט ברקע ושלא יראה מצועצע.

חשבתי על המארז הזה:

Antec Three hundred

ספק, שיספיק לכרטיס מסך (או אולי שניים) כמו GTX-560/460 שאני הולך להוסיף אותו בעתיד, בנתיים אני רק צריך מחשב עובד בחדר.

עד 500 ש"ח.

לוח אם, אין לי דרישות מיוחדות אבל שלא יהיה צוואר בקבוק במחשב ושיתמוך באפשרות שידרוג מעבד עתידית.

חשבתי על הלוח הזה

P8Z68-V PRO

זכרון 4 גיגה 1600MHZ טוב שאני אוכל לקנות לו זכרון תואם בהמשך (אם אפשר הסבר קצר מה ההבדל בין זכרונות חוץ מחברות).

עד 500 ש"ח.

ואני גם חושב אולי לשדרג גם את המסך ל samsung bx2450, מה אתם אומרים עליו ואם יש משהו יותר טוב לדרישות שלי בתקציב הנ"ל?

נ"ב

את הקנייה אני הולך לעשות ב KSP לכן אם אפשר המלצות מדברים שנמכרים אצלהם.

• תוכן חדש...