Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי יונדאי גאלופר ארוך(ג'יפ) ואני אוצה לשדרג את הרמקולים שישודכו לרדיו דיסק בעל BT,AUX,USB,MP3 פשוט של soundtech 4X55 WATT רדיו דיסק עם ביצועים דומים לLG LAC8900N.

אני ישתמש לרוב בAUX וBT ולפעמים בדיסק.

התקציב שלי לרמקולים הוא 650 שקל-אפשר לחרוג ל750 אם ממש צריך

מכיוון שזה רכב גדול חשבתי לקנות זוג של 6X9 מאחורה אחורה(מי שמכיר את הרכב יודע על מה אני מתכוון)

וזוג קומפוננט לקדימה.

בבקשה תמליצו לי על רמקולים טובים לתקציב ולרצון שלי.

אם יש לכם רעיון אחר למיקום הרמקולים אנא שתפו אותי. ד"א ברשותי כרגע רמקולים קדמיים מקוריים של הרכב ומאחורה אחורה רמקולים פשוטים של קנווד.

פורסם

אני גם מתלבט איזה רמקולים לבחור בין שלושה

פיוניר 460w או קנווד 500w או JBL 300W

אני חושב שזה יכול לתת עוצמה חזקה

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

לפי דעתי תיכך קומפוננט של morel tempo לקדימה אני מאמין שגם בלי הגברה של מגבר הם יהיו סבבה עלותם בערך כ 500 שח וב 250 שח הנותרים רמקלוליפ של pioner 6*9 כולשהם שישלימו לך את הצליל עם תוכל למתוח את התקציב בעוד כ 100 שח תוכל לקחת רמקולים סבירים ובסך הכל תהיה לך מערכת בסיסית טובה או שתוכל להשאיר את הרמקולים שיש לך כרגע מאחורה עם אתה מרוצה מהם

• תוכן חדש...