Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine SPR 17S, בעד ונגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי הקומפוננט הנ"ל ב1700 שקל, מומלץ?

מתחרים אחרים בטווח המחירים?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

אוקיי, גם אני חשבתי ככה אחרי שראיתי שיש כאלה שמוכרים אותם מיד שנייה ב600 שקל ומטה.

יש אולי תחלופות אחרות בטווח המחיר הזה?2K

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

יש המון, הכל תלוי בטעם.

החל מהמורל למינהם למשל הייבריד סטים של ריינבו נחמדים הרץ היי אנרג'י וכו', הכל תלוי בטעם שלך לכן עדיף לשמוע לפני שקונים.

פורסם

שמעתי אנרג' ושמתי עליהם עין, אני שוקל לרכוש את ההי אנרג' אבל אני לא יודע אם הם יותר טובים מהרגילים.

והאם TRU S44 יצליח להוציא מהם את המיץ?

אפשר יהיה להגביר אותם(קומפוננט ווופרים) אקטיבית או שצריך להחליף מגבר?

שכחתי רק להוסיף שאני לא אוהב את הדוטק שיש לי כרגע 5.25, איך זה ישפיע על הקשר שלי עם ההרטץ?

פורסם

ההרץ שונה מהדוטק, יותר חד ממנו מעט, ומידבאס יותר מודגש.

יש חבר פורום שהחליף לפני שבוע את הדוטק שלו בוופר של היי אנרג'י והוא מבסוט.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב לשמוע :)

ומה לגבי הטוויטרים לעומת הדוטק? למה שלי הורגים אותי.

ולגבי המגבר, יש לך מושג?

פורסם

אני לא יודע אם זה יספיק לך או לא, מרשמים של אנשים אחרים, הסט נשמע הרבה יותר טוב עם מגבר יותר חזק, אבל אתה יכול לנסות תצורות כמו גישור או אקטיבי ולראות אם אתה מקבל מענה הולם לפני שאתה פונה להחלפה של מגבר.

לגבי הטוויטר- אני מאמין שהטוויטר 1:1, הדוטק פחות צורם, רק שזה מאוד תלוי בכיוונים, התקנה, קרוס וכו'. אבל עדיף שתשמע בעצמך לפני שאתה מחליט, זה יכול להיות מאוד אינדיבידואלי.

פורסם

אני יודע ששלי יכול לעבוד בתור דואל מונו 200W, הרמקולים דורשים 250 נכון?

פורסם

לא 250, הדוטק מוצהר 140, ההרץ מוצהר 125 אאל"ט.

אל תשכח שאנו מדברים על וואט RMS נקי ולא PEAK.

פורסם

לא, אני דיברתי לגבי מקסימלי, חשבתי שאם רשום 250W אז המגבר צריך להיות לכל ערוץ 250, אם לא ככה אז איך יודעים עם המגבר מתאים לסט?

פורסם

אתה רואה כמה RMS הסט (מה שרשום מתייחס לכל צד).

אתה רואה כמה המגבר שלך מפיק לכל ערוץ- ואז אתה יודע מה המגבר נותן ביחס למה שהסט יכול לספוג.

אין בעיה להגביר סט עם עוצמה גבוהה יותר ממה שהוא יכול לספוג כל עוד אתה שומר על כיוונים נכונים וגיין נמוך יחסית.

אין בעיה להגביר סט עם עוצמה נמוכה ממה שהוא יכול לספוג, אם זה נשמע לך טוב וחזק מספיק.

פורסם

אז הטרו כן יכול להגביר אם הוא 200W בתור דואל מונו וההרץ 125RMS, אבל אז יוצא שאני צריך עוד מגבר לסאב ולטוויטרים נכון?

פורסם

מונו לסאב בכל מקרה תצטרך.

אתה יכול לנסות לגשר את הטרו ולעבוד פאסיבי, ואתה יכול לנסות ולעבוד אקטיבי במקום פאסיבי (באקטיבי אין בזבוז אנרגיה על הקרוס, אתה מרוויח קצת עוצמה לעומת פאסיבי לא מגושר).

• תוכן חדש...