Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש מהיר בפורום, לא הצלחתי למצוא תגובות של בעלי COOPS על הנהיגה רכב.

האוטו, בשתי גרסאותיו, חזק מאוד ומונע כידוע לרובכם, מקדימה.

השאלה הנשאלת היא מדוע רבים אומרים שהרכב הוא אחד מרכבי ההנעה הקידמית הטובים ביותר? איך הוא מסתדר עם כל הכוח, אם בכלל?

אני שואל את השאלה משום שאני מחפש אחת (אבל בינתיים לא מוצא).

תודה

פורסם

את הנושא קראתי מתחילתו ועד סופו, ואפילו דיברתי עם הבחור.

התכוונתי יותר להתנהגות הרכב ולהתמודדות שלו עם הכוח.

פורסם
את הנושא קראתי מתחילתו ועד סופו, ואפילו דיברתי עם הבחור.

התכוונתי יותר להתנהגות הרכב ולהתמודדות שלו עם הכוח.

מילא החיפוש לא משו, אבל גם הבנת הנקרא לוקה בחסר... 8)

מאותו thread:

אחיזה: אימתנית, בייחוד אם הצמיגים ברמה של המקוריים (P-Zero).

משיכה: מעולה, בזכות דיפרנציאל החלקה מוגבלת. אם כבר הכרעת את אחיזת הקדמיים עם המומנט האימתני (וזה לא קל) איבוד האחיזה מורגש כסחיפה של כל הציר הקדמי באופן אחיד. נשלט ביותר ונוסך ביטחון

התנהגות: אופיינית למכונית עם אף כבד + נטייה ליציאה של הזנב להקטנת רדיוס הפנייה, שלא מתפתחת בנהיגה לא סופר פרובוקטיבית להיגוי יתר. כניסה מהירה מדי לסיבוב עם משקל על הקדמיים תביא במקסימום לסחיפה של כל הגלגלים. תיקון, כניסה סופר מהירה לסיבוב...

נכנסת לסיבוב בלי משקל על הקדמיים - תת היגוי מסיבי.

זאת לא המכונית למשחקי זרוק ותפוס. האף כבד מדי והאחיזה סופר גבוהה. זאת מכונית לנהיגה קלאסית של בלימה (משקל על הקדמיים לשיפור האחיזה) - הפנייה (זנב פוסע הצידה לסיפור האחיזה הצידית) - האצה (הדיפרנציאל מאפשר להוריד המון כוח לקדמיים עם יציאה סופר מהירה).

עם זאת, השלדה הקשיחה גורמת להעברות משקל מהירות. שזה טוב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך בדיוק תגובה אחת של אדם אחת עוזרת לי? רציתי לשמוע עוד תגובות מאנשים אחרים.

הנושא מופנה לכאלה שהיה בבעלותם רכב כזה, או נהגו על אחד. אם אתה לא אחד מהשניים, אל תגיב.

תודה

פורסם
איך בדיוק תגובה אחת של אדם אחת עוזרת לי? רציתי לשמוע עוד תגובות מאנשים אחרים.

הנושא מופנה לכאלה שהיה בבעלותם רכב כזה, או נהגו על אחד. אם אתה לא אחד מהשניים, אל תגיב.

תודה

ראשית - קצת נימוס לא יזיק.

אם קראת את הדיון שהוא הפנה אותו אליך כל כך בעיון, איך פיספסת את מה שהוא רשם פה:

מניסיון של 5 שנים במשפחתי (מתוכן כשנתיים אצלי) עם ה-16V טורבו

אולי אתה רוצה דעות נוספות, אך קיבלת פה קישור להתרשמות ארוכה ממישהו שהיה בעלים של הרכב כשנתיים באופן אישי ו5 שנים במשפחה. יותר טוב מזה?

גיא

פורסם

לגבי האחיזה אין הרבה מה להוסיף מה גם שדי מיצו את הנושא פה בפורום לא?

יש הרבה הרבה מאוד משקל מקדימה ,ועם העברת משקל נכונה בשילוב האטה ניתן להגיע לביצועים יפים.

שיב לב לבולמים ברכב שאתה בודק , יש לבולמים ולקפיצים נטיה ל"התעייף" אחרי 6-7 שנים על הכביש וזה מאוד פוגע בתאוצות וסיבובים חדים .

אוטו מקסים , ב 4 שנים שהיתה לי הCoupe ,יש בהחלט ל-מה להתגעגע , גם בנהיגה (על אף המגבלות) , וגם בעצם ההנאה שבהחזקת רכב כ"כ יפה , זריז ויחודי.

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

• תוכן חדש...