Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפתח בשורה התחתונה - התענוג יעלה לכם 845 אלף ש"ח לגרסת ה-640i או 955 אלף ש"ח לגרסת ה-650i.

גרסת ה-640i כוללת מנוע 6 צילנדרים טורי מוגדש בנפח 3 ליטרים המפיק 320 כוחות סוס. גרסת ה-650i כוללת מנוע V8 בנפח

4.4 ליטרים המפיק 407 כוחות סוס.

רשימת האבזור כוללת מערכת התראה מפני סטייה מהנתיב, מצלמה היקפית, בקרת אקלים מפוצלת, צמיגי RunFlat, פנסי קסנון ועוד.

פרטים נוספים בקישור - במוו סדרה 6 קבריולה בישראל

6_Cab-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שקונה את הרכב הזה צריך להיות מועמד להדלקת משואה ביום העצמאות - תרם חצי מליון שקל לקופת המדינה. כן יירבו !

פורסם

לדעתי, הרבה יותר מדהימה מהמוחלפת, שהיא גם אחת המכוניות היותר יפות שיש בכביש.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

:lol:

באמת הזוי הפרשי המחירים של הסדרה 6 בקמור ובייבוא אישי.

מוזר שאומרים שההשקה רק עכשיו, לאור העובדה שראיתי אחת כבר לפני כמה שבועות עם הסיומת 16.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
:lol:

באמת הזוי הפרשי המחירים של הסדרה 6 בקמור ובייבוא אישי.

מוזר שאומרים שההשקה רק עכשיו, לאור העובדה שראיתי אחת כבר לפני כמה שבועות עם הסיומת 16.

תראה, היבואן הוסיף בחבילת האבזור מצלמה היקפית, החליף צמיגים ושינה פנסים. לא שווה תוספת של 300 אלף ש"ח ?, מה רצית, בחינם ?

פורסם
תראה, היבואן הוסיף בחבילת האבזור מצלמה היקפית, החליף צמיגים ושינה פנסים. לא שווה תוספת של 300 אלף ש"ח ?, מה רצית, בחינם ?

לא אמרתי את זה :roll:, אבל הפרשי המחירים גדולים מידי לטעמי, אפילו עם התוספות.

אתן לך דוגמא- הסדרה 6 היוצאת ( E63) בגרסת הM6 ניתן היה לרכוש בארץ אצל קמור, רק בהזמנה אישית, במעל למיליון ש"ח, בעוד בייבוא אישי ניתן היה לייבא את אותו הדגם בכ750,000 ש"ח. ואני שואל- מדוע?

אני בספק שהתוספות הללו מצדיקות את המחיר האסטרונומי שקמור דורשים עבור ה640, שלא לדבר על ה650 והM6.

כשזה נאמר- אני פשוט מת על הסדרה 6 החדשה! לדעתי יש שיפור ניכר בעיצוב למרוב הצמיחה בממדיה. אבל מה לעשות, אין על E24 8)

פורסם

כשזה נאמר- אני פשוט מת על הסדרה 6 החדשה! לדעתי יש שיפור ניכר בעיצוב למרוב הצמיחה בממדיה. 8)

אז קדימה, שים מיליון שקל ולך על זה ! :-D

פורסם

אחחח... הלוואי :lol: . על זה נאמר -לו הייתי רוטשילד.

בכל אופן, אני נהנה עם ה633 שנת 78' שיש לי כרגע- למה להחליף? :-D

פורסם

כבר נמסרו כמה כאלה שהוזמנו עוד הרבה לפני ההשקה.

לגבי ייבוא אישי, צריך לזכור שזה רכבים שבארה"ב הם כבר יד שניה לכן נקנו בהרבה פחות כסף, כמו כן שמעתי על מקרים בהם רכבים שעברו תאונה/נגנבו יוצאו לארצות אחרות, ככה שבייבוא אישי אתה לא יכול לדעת מה המקור של הרכב ומה הוא עבר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סקסית, חלום של כל בחורצ'יק, כמובן שאם שמים אותה, ושמים איזו GTI שווה, אז הייתי הולך על ה GTI, אבל זאת לדעתי כלי מסוכן מדיי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

האמת שאפשר להוזיל את העלות של הרכב הזה.

טסים לחו"ל וקונים אותו במחיר של 300 אלף ש"ח. מפרקים אותו (בעזרת מוסכניק גוי) לחלקים הכי קטנים האפשריים. שולחים את החלקים הקטנים במשך שנה במאות משלוחים לארץ. בארץ מרכיבים אותו מחדש. אני מניח שבסופו של דבר העלות של כל הפרוייקט (כולל מחיר הקנייה) תהיה בערך 500 אלף ש"ח. עדיין יקר...

פורסם

לא אוהב את העיצוב החדש. חבל ששברו את מכסה המנוע וניתקו מהגריל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

המכסה של הסדרה 6 מאז ומעולם היה ככה.

גם בדור הראשון שהושק ב76' הגריל היה נפרד למכסה מנוע.

• תוכן חדש...