Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא חראם לחורר ככה רכב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי את הג'מפי הזו. משמשת לניטור אויר, או משהו בסיגנון.

נראה לי מוזר ועצוב משהו, שצריך לחורר דופן של רכב, בקוטר של צינור (פליטת אויר) למייבש כביסה ו-וונטה.

איכס.

IMG00435-20110706-1843.jpg

IMG00436-20110706-1843.jpg

IMG00437-20110706-1843.jpg

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא רואה בזה שום דבר פסול. סה"כ 2 חורים קטנים. אם אני אצטרך לעשות חור ברכב שלי בשביל משהו נגיד עבודה, אז אני אעשה את החור בלי לחשוב פעמיים, חור תמיד אפשר לסגור.

haters will hate

פורסם

שיקול של הבנאדם. לא מתפקדינו לקבוע לו מה לעשות לרכבו.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

זה חורי מהירות. הם גורמים לאוטו לנסוע יותר מהר

http://www.youtube.com/watch?v=XVV_COOey0E דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

החורים ההתחלתיים דווקא נעשו בסדר, אבל אחרי שהוא גילה שעכברים או לא יודע מה נכנס לו בפתח הכניסה העבודה על הרשת נראה כאילו תוצרת סין של אחד הכפרים שעוד לא הגיע אליהם חשמל...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

היה יותר הגיוני אם היה שם רשת ברזל מהצד הפנימי של הרכב :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
גם אלה חורים לצורך עבודה :lol:

4379496573_c47d533a2b_o-600x398.jpg

מה קרה לך, זה עבור הורדת משקל + ייעול האוירודינמיות.

כך הרכב מזהם אפילו פחות.

ולפי איך שזה נראה, גם לנהג נוצרו כמה חורים חדשים להורדת משקל ואוירודינמיות- הוא בטח כל כך קל ואוורירי עכשיו, שהוא מרחף לו איפה שהוא מעל 200 MPH למעלה בגובה העננים (או מתחת לביוב האמריקאי, למטה-למטה, איפה שחם קצת).

כשחושבים על זה, זה גם מפחית זיהום- פחות אדם אחד=פחות צריכת חשמל=פחות צריכת דלק=פחות זיהום.

וואלה, עשה לי חשק.

מי יודע איפה המאזדיינת שהייתה לי? בא לי לעשות אותה יותר אוירודינמית. איך לא חשבתי על זה קודם.:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...