Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייד HP דגם PAVILION DV6000 המסך לא נדלק, חשד לבעיה בכרטיס המסך (מדובר על מאיץ)עזרתכם

samg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב!

ברשותי מזה 4.5 שנים נייד מדגם DV6186EA של חברת HP.

לפני כחצי שנה מתי שהדלקתי אותו המחשב עלה אך המסך לא הציג תמונה, חשוב לציין שתאורת המסך עבדה אך לא הייתה תמונה.

חיברתי אותו למסך חיצוני ובאמת נכתב לכשהעלתי את חלונות במצב בטוח שישנה איזו בעיה בדרייברים של הכרטיס מסך, או בעיה חומרתית כלשהי. התקנתי את הדרייברים מחדש לגרסה האחרונה שנמצאה ברשת והמחשב חזר לעצמו.

לאחר כחצי שנה תוך כדי עבודה על הנייד נכבה המסך או יותר נכון נעלמה התמונה ומאז המחשב לא חזר לעצמו. כמובן ניסיתי לבצע את אותה התקנה מחדש אך דבר לא עוזר.

חיפשתי קצת ברשת ומצאתי כמה דברים שמעידים שזו תקלה מוכרת וידועה בסדרות האלה וביחוד בניידים בעלי מאיץ מסך מובנה של NVIDIA.

אני מצרף קישור רלוונטי:

http://www.youtube.com/watch?v=JEpnqhRYGLw

בקטע הזה מתואר איך מסדרים בעיה שאני מאמין שהנייד שלי גם סובל ממנה. מה שבמיוחד מתאר את התיקון הוא החל מהדקה ה7.

האם יש בארץ מישהו שהתנסה בתיקון מאין זה ויש לו את הציוד המתאים והאמצעים? שאני יוכל להעביר לו את הנייד ויוכל לבצע תיקון זה ולסדר לי את הבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אין תגובות מה שאומר שתיגש למעבדת מחשבים הקרובה אליך ותבקש שיבדקו את מקור התקלה, לי גם כן יש לפטופ מהסדרה הזו ואין לו שום בעיה כבר שנתיים אם לא יותר..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת יש בעיה של NVIDIA שהשבבים הגרפיים שלהם היו מתחממים, אם אני לא טועה סדרה 8.

מה שהוא עושה זה תהליך של REFLOW (התכה של ההלחמות וחיבורן מחדש).

בעקרון אתה יכול להשתמש באקדח אוויר חם.

אגב ככה גם מתקנים את הYELLOW LIGHT OF DEATH בפלייסטיישן 3 ואת הDEATH RING בXBOX360.

פשוט הלחמות שמתחממות יתר על המידה, כשהן מתקררות הן נהיות קשות, במרוצת הזמן הן נשברות, התהליך הזה מחבר אותן מחדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת יש בעיה של NVIDIA שהשבבים הגרפיים שלהם היו מתחממים, אם אני לא טועה סדרה 8.

מה שהוא עושה זה תהליך של REFLOW (התכה של ההלחמות וחיבורן מחדש).

בעקרון אתה יכול להשתמש באקדח אוויר חם.

אגב ככה גם מתקנים את הYELLOW LIGHT OF DEATH בפלייסטיישן 3 ואת הDEATH RING בXBOX360.

פשוט הלחמות שמתחממות יתר על המידה, כשהן מתקררות הן נהיות קשות, במרוצת הזמן הן נשברות, התהליך הזה מחבר אותן מחדש.

תודה על התשובות.

כן אז מה שאני צריך בעצם זה בנאדם עם ידיים טובות ועם אקדח חום זמין. וכנראה גם משחה טרמית לא תזיק לסגור את כל העסק.

אם מישהו מתנדב אז בבקשה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יתקן אותך , מה שאתה צריך זה המון מזל והרבה זמן פנוי.

יש לי נייד בדיוק כזה (DV6203EA) , שלך מבוסס אינטל שלי AMD, לא הבדל גדול.

אפשר לעשות תיקון כמו שהרבה כותבים באינטרנט אבל זה אפקטיבי לימים בודדים, אני שמתי פלטת נחושת בין המעבד הגרפי לבין פס הקירור ועדיין זה מחזיק שבועיים מדי פעם טיפה יותר ואז שוב צריך לחמם.

השלב הבא זה לחתוך את הפלסטיק באזור ולהוסיף מאוורר נוסף.

נ.ב בזמנו כול הסידרה הוחזרה למפעל, יש שם טעות מצד HP בתכנון הקירור, אלא אם כן אתה הולך לשפר את הקירור בצורה כול שהיא חבל לפתוח את המחשב בכלל.

אודי A4

דימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...