Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי סופר לנסר ידני 97 - שותה דלק?

idansch14
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אפשר חוות דעת על מיצובישי סופר לנסר ידני 97' 1.6?

מבחינת צריכת דלק, שמעתי שהיא שותה הרבה, אפשר במספרים? (באתר KML כתוב שהיא עושה אחד ל-12, זה נכון)

מבחינת אמינות והזולות של החלקים?

ובכללי חוות דעת על האוטו

תודה:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצעה שלי, אם דלק זה שיקול חשוב מאוד בשבילך, תמיד תיקח את הנתון היותר פסימי בקשר לצריכת דלק, בשביל שלא תהיה מופתע מדי.

כבר היה לי רכב עם מנוע 1.3, והבטיחו לי צריכת דלק של טוסטוס. מאוד התאכזבתי כשקיבלתי צריכת דלק 1 ל-13.5 כשזה נתון די סביר לרכב עם קרבורטור בן 18.

בקיצור, אל תהיה באשליות, כי נתון של 1 ל-12 ללנסר זה אופטימי מדי, יותר לכיוון 1 ל-10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממתי 1:12 ללאנסר ידנית זה אופטימי??:shock:

לפני כמה שנים טובות הייתה ברשותי סופר לאנסר ידנית שנת 94.

הצריכה הממוצעת בנהיגה משולבת אצלי נעה בין 1:13.5-1:14. תלוי באופי הנהיגה ובמצב המכני של הרכב.

הצריכה עם מזגן מדי פעם.

בקיצור, לא שותה ולא מגרגרת.

לגבי האמינות של הרכב, כל עוד מדובר בתיבה ידנית, זה אחד הרכבים האמינים שיש בשנתון הנ"ל, ואת זה אני אומר מנסיון.

3 וחצי שנים ו 120K, לא נתקעה ו\או התחממה ולו פעם אחת. האמת, אפילו לא פנצ'ר..

רק החלפת מצבר.

תקלות נפוצות: מנוע צעדים פריך, תאורת לוח שעונים נשית (פעם בא לה, פעם כואב לה הראש),שטאנגות ידית הילוכים רגישות,

הצינור מפיית התדלוק מתבלה מהר יחסית. וכמובן, אטם ראש קצת רגיש - מתחיל להזיע מהר אבל נפרץ לאט.

סה"כ אוטו זריז, עם התנהגות כביש למטה מסבירה, נוחות בינונית, ואבזור ממוצע (ח"ח, מראות חשמל,ABS ב97', נ"מ, כ"א אחת ב 97')

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אני מת על ההודעות האלה...

הצריכה הממוצעת בנהיגה משולבת אצלי נעה בין 1:13.5-1:14. תלוי באופי הנהיגה ובמצב המכני של הרכב.

אמרת פה הרבה אבל בעצם לא אמרת כלום. צריכה משולבת יכולה להיות 90 אחוז בין עירוני ו-10 אחוז עירוני וזה עדיין יחשב למשולבת.

אופי נהיגה? יכול להיות כמו סבא שלי שלא עובר את ה-80 בכביש בין עירוני. כמה כבר יש כאלה?

מצב מכני? משתנה מאוד בעייתי.

תמיד יש את האבא של הדודה של הסבתא שהוציא 1 ל-18 מהאמר H3. אבל הרוב זה לא ככה, וחבל שבנאדם שבנאדם יקח את התגובה שלך בתור תורה מסיני ויתבאס קשות במידה והצריכה תהיה ב-40 אחוז גרועה יותר( לא אומר שזה יקרה, אבל שיקח את זה טוב בחשבון).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון להתנצח איתך, אבל בגדול התגובה הראשונה שלך הייתה לא מבוססת.

ובכל זאת, רשמתי נסיעה משולבת, כלומר קצת בעיר קצת מחוץ לעיר עם מזגן ובלי מזגן.

אתה רוצה תנאי מעבדה? בבקשה, קח רכב תתגרזן איתו ותרשום צריכה, אח"ע , קח אותו לסבתא שלך שתנהג עליו ותחשב צריכה

אח"כ סע איתו שבוע רק בעיר תחשב צריכה, שבוע עם מזגן ושבוע בלי מזגן.

מה רצית שאכתוב? לא תורה מסיני ולא מ "ראס א סאטאן"..

ממליץ לו לקחת את התגובה שלי, 120 אלף ק"מ ו 3 שנים בערך זו הייתה הצריכה הממוצעת שלי.

לגבי המצב המכני של הרכב, אצלי הרכב טופל בקפידה, ולכן הוספתי את המשתנה הנ"ל.

אגב, אין לך חוברות עבודה לחופש?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתכוון להתנצח איתך, אבל בגדול התגובה הראשונה שלך הייתה לא מבוססת.

ובכל זאת, רשמתי נסיעה משולבת, כלומר קצת בעיר קצת מחוץ לעיר עם מזגן ובלי מזגן.

אתה רוצה תנאי מעבדה? בבקשה, קח רכב תתגרזן איתו ותרשום צריכה, אח"ע , קח אותו לסבתא שלך שתנהג עליו ותחשב צריכה

אח"כ סע איתו שבוע רק בעיר תחשב צריכה, שבוע עם מזגן ושבוע בלי מזגן.

מה רצית שאכתוב? לא תורה מסיני ולא מ "ראס א סאטאן"..

ממליץ לו לקחת את התגובה שלי, 120 אלף ק"מ ו 3 שנים בערך זו הייתה הצריכה הממוצעת שלי.

לגבי המצב המכני של הרכב, אצלי הרכב טופל בקפידה, ולכן הוספתי את המשתנה הנ"ל.

אגב, אין לך חוברות עבודה לחופש?

כמובן שאתה לא מתכוון.

ניראה לי מבין שנינו, אתה זה שצריך את החוברות לחופש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...