Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מומנט סגירה מכסה שסתומים לשרייד

ArikC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,יש לי הזעה ממכסה שסתומים בשרייד 97,אני רוצה לדעת בכמה מומנט אני צריך לסגור את המכסה.

בנוסף אייזה סיליקון מומלץ למריחה על האטם?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב הבנתי למה אתה מתכוון

המומנט הוא כמו שציינתי קודם

בברכה

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אם ראש הבורג הוא 10 מ"מ אז הבורג הוא M6 וסגירה שלו ב23 NM יובילו לשבירה של הבורג.

בעל מקצוע לרוב לא יהדק מכסה שסתומים בעזרת מד מומנט,מהסיבה הפשוטה שרוב ידיות המומנט מתחילות מ40NM לידית הינע חצי ו20NM ל3/8.

אין צורך בסיליקון,הרכב אטם חדש\הדק את הברגים עד שהאטם מתחיל להלחץ החוצה וזהו,אין צורך להדק חזק.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שיטה שהמון כאן בפורום יקראו למשתמשים בה "חאפרים", אבל נוכחתי לראות אותה פותרת נזילות והזעות שכאלה לגמרי בקלות.

הרעיון של השיטה הוא לגרום לאטם להפעיל יותר לחץ על המקום אותו הוא אמור לאטום.

זה הולך ככה: קח חוט חשמל (רגיל קשיח של בית), ותתחיל להכניס אותו ל"תעלה" בה יושב האטם במכסה השסתומים. תעקם אותו כל פעם לפי המכסה עד שתגיע בחזרה להתחלה, שם תחתוך את החוט. על החוט שהכנסת לחריץ של המכסה, תכניס את האטם ולאחר מכן תסגור את האטם יחד עם החוט על המנוע.

בג'אסטי שהייתה לי החלפתי את האטם מס' פעמים ולאחר שגם מכונאי שפניתי אליו החליף וראה שהנזילה חוזרת לאחר פרק זמן קצר (חודשיים-שלושה), ביצע אצלי את השיטה הזו ומאז עברה תקופה ארוכה והאיזור נשאר יבש לגמרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...