Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעה טובה קניתי רכב בלי העברת בעלות (עשינו זכרון דברים)

בזכרון דברים חתמנו שאני מתחייבת לעשות העברת בעלות עד ה10/7

היום הלכתי לדואר בשביל לעשות את העברת הבעלות ולגמור את הסיפור הזה,

הפקידה הזינה שם את מספרי התעודות זהות ואמרה שזה לא נותן, חשבתי שהבעיה אצלי

אז ניסיתי לשים את האוטו על שם בעלי, גם פה הייתה בעיה, קראתי לחברה שלי, ניסינו גם על שמה

וגם לא נתן. הפקידה אמרה שזה לא רשם לה סיבות למה אי אפשר.

כנראה הבעיה אצל הבחור שמכר לנו את האוטו.

(הבחור כרגע לא עונה לטלפון אז אין לי מושג מה הבעיה פה)

מה ניתן לעשות במידה ויש עיקול על האוטו?

יכולה להיות איזה שהיא בעיה אם האוטו ישאר על שמו ונעשה זיכרון דברים חדש ונפרט בו הכל?

פורסם

הכסף אצלך או אצל המוכר?

כדאי לבדוק במשרד הרישוי מה הבעיה.

במידה ויש עיקול על הרכב אז לא ניתן לבצע העברת בעלות.

פורסם

ועל כך נאמר - סוף מעשה במחשבה תחילה.

מה יכול לקרות אם הרכב ישאר אצלך ללא העברת בעלות כדין?

קודם כל, זה מנוגד לחוק. שנית, במידה והרכב אכן מעוקל את עלולה להתעורר בוקר אחד ולגלות שהרכב "שלך" עומד על גרר והמעקלים דופקים בדלת ומבקשים את המפתחות. שלישית, מה תעשי כשיגיע מועד הרישוי השנתי? כשתרצי להוציא תו חניה עירוני? כשתרצי לקבל מהעבודה החזר הוצאות רכב ויהיה צורך ברכב על שמך?

בקיצור, אני לא רוצה לבאס אבל המצב קוואקה. תקווי שעוד תצליחי לתפוס את המוכר, אם לא בטלפון אז פנים אל פנים (אני מקווה שאת יודעת איפה הוא גר). תנסי להסדיר את העניין בצורה טובה כי אחרת את בבלאגן שידרוש הוצאה כספית לא קטנה והרבה סבלנות בבתי המשפט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלוהים ישמור, איך בנאדם מכר רכב מבלי להעביר בעלות...

שיהיה בריא, אני מקווה שמזל יש לו יותר משכל

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

aspirin2000 שילמתי במזומן ויש לי את כל הפרטים שלו ואני יודעת איפה הוא גר בדיוק.

Tzvika-Pick דיברתי איתו לפני כמה דקות הוא לא יודע מה הבעיה, אמר אולי יש איזה דוח תנועה שלא שילם ואמר שיבדוק מחר בבוקר. בקשר למועד רישוי, למה שתהיה בעיה? אי אפשר לשלם את האגרה אם יש עיקול?

ודרך אגב, איך המעקלים יכולים למצוא את האוטו? הוא מירושלים ואני מהדרום :?

שביט, חתמנו על זכרון דברים.

תודה לכל מי שהגיב, ניראה מה הוא יגיד מחר

אני מקווה שיהיה בסדר :-(

פורסם
בקשר למועד רישוי, למה שתהיה בעיה? אי אפשר לשלם את האגרה אם יש עיקול?

ודרך אגב, איך המעקלים יכולים למצוא את האוטו? הוא מירושלים ואני מהדרום :?

שתי סיבות לבעיה במועד הרישוי השנתי -

1. הרישיון המחודש יגיע אל הבעלים הרשום של הרכב, כלומר לא אליך. כדי לקבל את הרישיון תצטרכי לעשות טיול לביתו שבירושלים.

2. כדי להעביר טסט צריך את תעודת הזהות של בעל הרכב. טוב, אם כבר נסעת לירושלים תוכלי להביא גם את זה. אבל מה עם להחזיר? יאללה, עוד טיול לירושלים.

לגבי עיקול - יש בלשים שזה תפקידם, לאתר רכבים מעוקלים ולתפוס אותם. יש מחסומים של המשטרה שמשותפים גם עם רשות האכיה והגבייה (הוצאה לפועל) ומיועדים בדיוק למקרים האלו. בקיצור, אם באמת ירצו את הרכב - יתפסו אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זיכרון דברים זה סבבה והכל,

אבל הכסף אצלו עוד לפני ההעברת בעלות? לפני בדיקת עיכול וחובות על הרכב?

לא משנה אם את יודעת בידיוק איפה הוא גר - הוא תמיד יכול לברוח, והיו מקרים יותר מתוחכמים מזה,

ולא משנה כמה את מכירה אותו או לא,

אני לא הייתי עושה את זה :roll:

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם

לפי מה ששמתי לב הוא יותר לחוץ מהעיניין הזה, הוא מפחד שאני יעשה לו דוחות ודברים כאלה.

בעלי דיבר איתו הערב ואמר לו שאם אין העברת בעלות תוך כמה ימים אז הוא מחזיר את האוטו והוא לא התנגד או משהו.

ובכלל הוא לא נראה לי אחד עבריין או מישהו שמנסה לעקוץ. ולא ניראה לי שהוא יברח או משהו בגלל סכום כסף כזה.

אני יעדכן מחר ניראה מה יהיה .

פורסם

תשקיעי עשרה שקלים בבדיקת משכונות מקוונת:

http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Campaign/CarsCheck.htm

זה יכול לתת כיוון לגבי מה הסיפור.

ייתכן שמדובר בשיעבוד ישן של אחד הבעלים הקודמים שלקח הלוואה ושיעבד את הרכב לטובת הבנק.

בבדיקה את תדעי לטובת מי השיעבוד (למשל: בנק לאומי) ואז תוכלי לפנות לגורם הזה ולבדוק מה הסטטוס.

אם ההלוואה כבר שולמה מזמן אז שיבטלו את השיעבוד ואז יהיה אפשר להעביר בעלות.

אני מקווה שלמדת את הלקח לפעם הבאה, תאמיני לי אני לא מצליח להבין למה לא ביצעת העברת בעלות על המקום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה רבה לך !!!

עכשיו אני יעשה את הבדיקה שהבאת לי מתוך סקרנות.

כי דיברתי עם משרד הרישוי הם אמרו לי להגיע והם יבדקו שם.

כמה דקות אני אפרסם תשובה.

פורסם

אוף!

שעה לקח לי לעשות את זה, קודם להוריד איזה תוכנה אחרי זה למלא פרטים עד שסיימתי ושילמתי

רשום לי "דף לא נמצא" ורשום טלפון להתקשר בין 08:30-16:30

:-(

• תוכן חדש...