Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי בסך הכל דברים טובים על דייהטסו YRV ולבסוף קניתי שנת 2003. לפני כן שלחתי אותה לבדיקה ובאמת שהיא הייתה בסדר.

לפי היצרן האוטו צורך 1 ל-15, והבנתי שבפועל הוא צורך 1 ל-12, העניין הוא שלי יצא משהו אחר לגמרי. בנסיעה בינעירונית עם מזגן יצא לי שהאוטו צרך 1 ל-10. איך זה הגיוני? הייתי לבד באוטו והוא היה ריק.

יש כאן מישהו שהיה לו אותו ניסיון מר?

אני מקווה מאוד שלא נפלתי על יונדאי גטס 2. זה פשוט אבסורד שאוטו עם מנוע 1300 יצרוך כמות כזו של דלק.

מה אתם אומרים?

יכול להיות שיש בעיה ספציפית באוטו? או שכל ה-YRV הם כאלה זללנים?

פורסם

לא הייתי בונה על הנתונים באתר KML. אצלנו בפורום יש שרשור צריכת דלק שאני בספק שלא מוזכרת שם גם ה YRV. זה אולי השרשור האמין ביותר או לפחות אחד כזה שיכול לתת את תמונת המצב הקרובה ביותר למציאות.

לפותח השרשור, לא ציינת כמה זמן הרכב ברשותך, מתי הוא עבר טיפול ובעיקר איך אתה מודד את צריכת הדלק. יש בפורום מספיק הסברים וטיפים לגבי חסכון בדלק כמו גם צורת המדידה הנכונה והיא לא מסתכמת בנסיעה בודדת באוטו ריק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אז ככה:

מילאתי מיכל מלא, נסעתי מקרית שמונה ליקנעם כ-99 ק"מ, תדלקתי מיד לאחר מכן ומילאת 10 ליטרים!

איך זה הגיוני שהאוטו צורך 1 ל-10?

נסעתי במהירות ממוצעת של 90 קמ"ש, בלי טורים גבוהים, עם מזגן ואוטו ריק.

ממתי יפני עם מנוע 1300 אוט' מורך 1 ל-10 בנסיעה בין עירונית?!

יכול להיות שיש בעיה ברכב שבגלל זה הוא צורך ככה?

למעט הבעיה בעמעם שנמצאה בבדיקה לא הייתה כל בעיה ברכב.

קניתי אותו לפני שבוע.

אם מישהו יוכל לענות לי על שאלותיי אני אשמח

יותם

פורסם

זו לא בדיקה אמינה.

סע עם האוטו עוד, תדלק לאחר מעבר של כמה מאות קילומטרים בכל פעם ולאורך זמן. חזור אלינו לאחר ארבעה-חמישה תדלוקים עם נתונים מדוייקים ויהיה קל יותר לאבחן האם יש בעייה.

כמובן שבמידה ויש תקלה \ האוטו מוזנח \ לחץ אוויר או פרונט לא תקין יכולים להעלות את צריכת הדלק באחוזים רבים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...