Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לאחר שנים לא מעטות עם רכבי ליסינג חברה קטנים שהיו לי (פיאטו בראבו, רנו קליאו, דייהטסו סיריון), כאשר את האחרון קניתי בסוף הליסינג ואני משתמש בו כשנתיים נוספות, ולאחר שהגעתי למסקנה שלא משתלם יותר לקחת רכב ליסינג חברה, אני מעוניין לקנות מכונית חדשה, קטנה עד קומפקטית, שתענה לצרכים הבאים:

- הכי חשוב: שקטה ככל האפשר, בעיקר במהירויות גבוהות על הכבישים שיש לנו בארץ.

- חסכונית בדלק.

- מעדיף אוטומטית אבל מוכן לשמוע על ידנית אם מדובר בדגם ממש מעניין.

- איבזור סביר, ואם הרדיו מובנה ולא סטנדרטי, אז שלפחות שיהיה עם כניסת AUX ובלוטות מובנים ועם סאונד יותר מסביר.

- נוסע מדי יום עבודה כ-20 ק"מ לכל כיוון, בעיקר על כבישים 4 ו-1 סביב בר אילן, גנות ולוד.

שמתי לב שבכל הביקורות והנתונים על מכוניות, אף אחד לא בודק את רמת השקט (או הרעש) בנסיעה. זכור לי שפעם סיטרואן התגאו בסקסו שלהם שהיא בעלת בידוד אקוסטי מיוחד נגד רעש מחיכוך הגלגלים עם הכביש.

כרגע שמתי עין על פיאט פונטי איבו, הונדה ג'אז ההיברידית, סיאט איביזה, פיג'ו 206/207 ואולי אולי אלפא מיטו אם נעשה מתיחה רצינית בתקציב.

אני כמובן מוכן לשמוע גם על דגמים אחרים שלא שמתי לב אליהם.

מה דעתכם? מה הייתם מציעים לי לקחת?

פורסם

מהדגמים שהעלת לדעתי הג'אז החדשה מרגישה הכי גדולה ובשלה.

לגבי מנוע מתקדם ותצרוכת דלק נמוכה אם אתה הולך לכיוון רכבי VAG עם מנוע TSI אני חושב שתהנה משני העולמות גם מנוע חסכוני וגם אפשרות נסיעה מהירה כשממש צריכים [אבל אז כמובן שהדלק יגמר מהר יותר].

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...