Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעשה בטוסטוס בן זונה (73-258-73)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכל הקטנועים עולים על מדרכות, גם אופנועים כבדים לא הגיעו לחנות על המדרכה בטעות, ולאלו שמקצרים דרך המדרכה גם איתם אין לי בעיה כי זה בעצם מהות הקטנוע להתנייד במהירות וחסכוניות, כל עוד עושים זאת בזהירות והתחשבות.

אין לי מה להוסיף, לפי התפיסה שלך, זה בסדר לבצע עבירות תנועה חמורות שלא פעם אמורות להיגמר בשלילה כל עוד מבצעים את זה "בזהירות והתחשבות".

אכן, לא חסרות תלונות על נהגי אוטובוס ונהגי מוניות.

איפה ובמה זה קשור לנושא? אתה יודע כמה הם משלמים על ביטוח בכלל? ביטוח למונית רגילה (4+נהג) זה מעל 4000 ש"ח רק ביטוח חובה.

ועדיין, נוהגים כמו מטורפים או לא, התוצאות בשטח מדברות: נהגי המוניות מעורבים פחות בתאונות מבחינת החלק היחסי שלהם על הכביש לעומת רוכבי הדו"ג מבחינת החלק היחסי על הכביש. מי שגורם ליותר הוצאות לביטוח- מחירי הביטוח שלו יעלו.

יהיה גל תאונות של מוניות שיראה כמגמתי ולא כמשהו קצר מועד? מחירי הביטוח שלהם יעלו.

אני לא רוצה להצהיר על עלות לגבי אוטובוסים כי אין לי את הנתונים האלו, אבל הנקודה של התאונות עומדת בעינה גם פה.

ולא, אלו לא רק בני ה 16 חדשי הרשיון שעושים לכל הקהילה שלכם שם רע, זה חלק גדול הרבה יותר-

אלו הסטודטנים שמשמשים כשליחים באיזור המרכז ושוברים בממוצע 50 חוקי תנועה לשעה, אלו כל מי שחושבים שבין 2 מכוניות שנוסעות על 2 נתיבים (במהלך עקיפה או משהו כזה) יש נתיב 3 באמצע שאפשר לעבור בו, אלו מי שחושבים שאם התנועה מתקדמת רק ב 50 קמ"ש, אז השוליים הם נתיב שלישי, והדוגמאות לא מעטות. זה חלק גדול מאוד בקהילה שלכם.

תפעלו לצמצום המעורבות של כלים דו"ג בתאונות, וירדו מחירי הביטוח.

נ.ב- שאיזה מתאבד על קטנוע מבצע לידי פעלול כזה או אחר שגורם לי להתקף לב, אני מקלל באותו רגע ספציפית אותו, לא את כל רוכבי הדו"ג. אני חושב שזה נכון לגבי רוב האנשים.

ועל הדרך, רק שתדע, גם בביתנו יש דו"ג אחד, זה לא שאני מברבר פה על דברים שאין לי קשר או מושג בהם.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל שאתה מסתכל על ערך הכלי לעומת הביטוח זה שערורייתי, 4000 למונית שעולה כחדשה 120-130k זה לא סוף העולם, אבל 5 אלף לשלם על 125 שעלה לי 2000 שקל?

פורסם

מה הקשר לערך הכלי? אני מדבר על ביטוח חובה בלבד, זה שמכסה מה שקורה לך אחרי שאתה יוצא מזירת התאונה ועד שאתה חוזר לאורח חיים תקין אם בכלל. אם מעניין אותך, ביטוח+מקיף למונית מסתכם במעל 7000 ש"ח בקלות, ובתלות בסוג הרכב, גם מעל 8000.

בגלל שרוכבי דו"ג מעורבים בהרבה יותר תאונות עם פגיעות קשות בגוף, הביטוח גבוה.

כלי דו"ג עולה מכמה אלפי שקלים לכמה עשרות אלפים לרוב

רובם המוחלט של הרכבים על הכביש לא עוברים את ה 200 אלף ש"ח

תשלומים מהביטוח על פגיעה קשה בגוף, נכות, אובדן כושר עבודה ושאר דברים שנגרמים כתוצאה מתאונות מגיעים למליוני שקלים למקרה בודד. באמת שמחיר כלי הרכב בעניין הזה הוא כסף קטן. אותו דבר לגבי מוות.

ובגלל שסטטיסטית רוכבי דו"ג מעורבים ביותר פגיעות קשות ביחס למספר הכלים על הכביש, עלות הביטוח גבוהה. זה הכל.

פורסם

די ג'יי

תסלח לי אבל אתה מבלבל ת'מוח.

אני גולש בפול גז ומכיר הרבה מאוד אופנוענים, מעטים מאוד רוכבים בלי ביטוח, ובדרך כלל אלו רוכבי מטוקרוס שהכלי שלהם בכלל לא קיים מבחינת משרד הרישוי ככה שאין להם אפשרות לעשות ביטוח.

נכון שיש כאלו שמתרצים את זה כמחאה, אבל הם ממש לא רוב, וגם לא חצי.

לגבי רוכבי כביש שרוכבים בלי ביטוח, אני לא מכיר כאלו אישית, ואני שמח על כך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כל אחד פה משחק לי אותה חסיד אומות עולם,די כבר עם השטויות שלכם ועל השטויות של הדו גלגלי,שנתחיל לדבר על אנשי הדלקן איך הם נוסעים? או מוניות שרות\מוניות רגילות? או האוטובוסים? נשים? אנשים מבוגרים? ערסים שרק קיבלו את הרשיון? חלאס עם השטויות זה בחיים לא יגמר אם נתחיל ללכך על הדו או על הרכבים...

חוליגנים יש בצד אחד וגם בצד השני!

ההגה הוא עגול!

פורסם

אתה לא קולט שזה לא משנה איפה יש יותר פוצים או חוליגנים אלא איפה יש אחוז יותר גבוה של מעורבות בתאונות שעולות לחברות הביטוח הרבה?

פורסם
אתה משלם יותר מהסיבה שלנפגע בתאונה עצמית בדו"ג יש יותר סיכוי לנזק גוף מאשר לנפגע דומה ברכב אחר, כמעט כל רכב אחר. גם תאונה קלה בדו"ג עלולה לגרום לנזק גוף הדורש טיפול והפעלת ביטוח חובה.

נכון. אבל לדעתי, יש כאן גם ענין נוסף: יש מין אווירה ציבורית כזו שאומרת שרוכבים הם "פויה" ואפשר, ואולי גם רצוי, לפגוע בהם. גם לגבי נהגים בכלל יש אווירה כזו, אם כי במידה פחותה. כנ"ל לגבי מעשנים.

דני

פורסם

השירשור הזה משקף את התרבות הישראלית הטיפשית שמוויכוח על אידיוט שפגע וברח וכמה צריך לשלם ביטוח תוך מעבר באלימות לגיטימית או בשביל מה לרדוף?

פשוט ביזיון, אסור לוותר לאנשים כאלה מכמה סיבות הם דופקים את התדמית לחברה רגועים, מעלים את הביטוח לאותם אנשים שמשתמשים ברכב ככלי עבודה.

אין שום הצדקה למה שאידיוט הזה עשה וטוב שרדפת אחריו אני רק מקווה שתלחם בו עד חורמה!

ושישלם.

פורסם
אם מישהו מספיק טיפש כדי לעשן, כנראה שהוא הביא את זה על עצמו. הפויה אולי תציל את חיו.

הבעיה עם הגישה הזו היא שבכל כיוון שתסתכל, תראה מישהו או משהו שאתה לא אוהב. חיש קל תמצא את עצמך פוגע/מגביל את כולם - וכך אכן קורה במדינות רודניות.

דני

פורסם

השרשור הזה פשוט נוראי. תעשו בדק בית ותסתכלו במראה חברים. השנאה זאת היא זאת שתהרוג את כולנו.

ניתן לראות פה בצורה חדה ביותר את המצב שלנו כאזרחים ואיך זה מקרין על המציאות במדינה שלנו.

שימו לב, כל המשתמשים פה הם וירטואלים. הם ללא דת, גזע, לאום או מעמד. כל ההבדל פה הוא התחביב/דרך חיים, אופנוע/רכב.

ועדיין קיימת פה שינאה כל כך חריפה.

זה באמת משנה על מה אני מתנייד בשביל להיות פושע?

- האם אני צריך להיות אופנוען בשביל לא להתחשב בהולכי רגל או במשתמשי דרך אחרים?

- האם אני צריך להיות אופנוען בשביל לזלזל ברכוש של אחרים?

- האם אני צריך להיות בעלים של מאזדה/טויוטה ליסטומטית עם דלקן בשביל לחנות בחניית נכים/חנייה כפולה?

- האם אני צריך להיות בעל רכב עם ערך נמוך בשביל לזלזל ברכוש הסובבים (לפתוח דלתות בלי התחשבות למשל)?

או שאולי היותי בן אדם חמום מוח, לא מתחשב עם חינוך לוקה בחסר יעשו את העבודה, בלי קשר לכלי תחבורה שלי?

ההכללות, המלחמות וההשמצות האלה זה מה שמחליש אותנו כמדינה וכאזרחים מול מדינה. אנכנו כל כך מעטים בעולם ועוד יותר מעטים בנישות האנטרסים שלנו. אנכנו אף פעם לא ביחד. תמיד קיימת שינאה, בין דתיים לחילוניים,בין ערבים ליהודים, בין עשירים לעניים, בין שחורים ללבנים ולבסוף גם בין אופנועים לרכבים.

אתם חושבים שנוכל לנצח במאבקים שלנו כבודדים?

הדלק עולה ובעלי הרכבים יוצאים למאבק. האופנועים בינתיים שמחים שהדלק עולה, "מגיע להם", "זה טוב לנו" רץ בפרומים בפול גז. ככה יבינו אולי שכלי רכב חסכוני יותר משתלם.

הביטוח עולה והאופנועים יוצאים למאבק. בעלי הרכבים שמחים שיורידו "טוסטוסונים" מהכבישים.

זה לא יעבוד ככה חברים. חייבים להפנים שזה האנשים/נהגים/משתמשים ולא המכונה.יד שוטפת יד בסופו של יום עבודה.

המכונה יכולה לגרור ולהגביר את מה שכבר מובנה בבן אדם. ההכללות האלה... זה הקטנת ראש וחיפוש מתחת לפנס.

*אני חובב מוטוריקה ורוכב על אופנועים כבר מעל 10 שנים ברציפות. התרבות שלנו כנהגים וכרוכבים גם יחד צולעת מהשורש. אין טעם לגלגל אחריות על המכונה.

סליחה על החפירה, זה פשוט צורם לי ורציתי להגיד מה שיושב לי בלב.

פורסם
אם מישהו מספיק טיפש כדי לעשן, כנראה שהוא הביא את זה על עצמו. הפויה אולי תציל את חיו.

כמה רדוד!!!

ביום שאתה תעלה פה שרשור על זה שאתה משלם 9000 ש"ח ביטוח על ה Z4 אבל הם לא מוכנים לממן החלפת גג שאיזה חוליגן חתך לך, תאמין לי שאני אצוץ ואכתוב לך:

"אם מישהוא מספיק טיפש לנהוג ברכב עם גג בד, כנראה שהוא הביא את זה על עצמו".

ולא, אני לא מעשן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ירדת מרעיון התלונה, התביעה והנקמה...

נשארה רק אופציית הנקמה הידועה בכינויה "נקמה-כיתה ד'"

נניח שמישהו מתקשר למשטרה ומודיע לה שהרגע ראה רוכב קטנוע שמספרו XX-XXX-XX מוציא נשק/סמים/אלבומי צביקה פיק/נערות ליווי/כל מה שמעצבן את המשטרה מתוך הארגז שלו.

2-3 תלונות שכאלו בהפרש מס' ימים יעלו את הסעיף לאיזה קצין בחיפה, שיחליט לקבל כותרות.

התוצאה- בעל הקטנוע יטורטר בחיפושים ובבדיקות.

השיחות למוקדי הבטחון מוקלטות (מדא/כיבוי/משטרה), בנוסף ניתן לדעת מה המספר שממנו האדם מתקשר.

שיחות עם תלונת סרק או הטרדה חוזרת יכולה להסתיים בנקיטת הליכים כנגד אותו מתלונן, או שבמקביל יזמנו אותו על מנת לפתוח בחקירה על סמים נשק וכו' שאותו אדם ראה ודיווח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כמה רדוד!!!

ביום שאתה תעלה פה שרשור על זה שאתה משלם 9000 ש"ח ביטוח על ה Z4 אבל הם לא מוכנים לממן החלפת גג שאיזה חוליגן חתך לך, תאמין לי שאני אצוץ ואכתוב לך:

"אם מישהוא מספיק טיפש לנהוג ברכב עם גג בד, כנראה שהוא הביא את זה על עצמו".

ולא, אני לא מעשן.

אם ביטוח לz4 יעלה רק 9000, בעל z4 פלוני יוכל לקנות עוד שני טוסטוסים חדשים כל שנה מההפרש :) לגבי ההחלפה אין לי מושג לא בדקתי את תנאי הביטוח.

זה לא רדוד ואסביר לך למה-

לגבי עישון, זה שונה. ברור שמי שנוהג ברכב עם גג בד או מסכן כל כסף\רכוש\השקעה אחרת (כמו לקנות ריינג'רובר במליון שח בידיעה שלא תוכל למכור אותו ביותר מ350 לאחר שנה, אבל מה לעשות אתה חייב ריינג') הביא את זה על עצמו וזה בסדר. אבל שמישהו עורם זפת בעקביות תוך כדי חסימת השער שלו לחיים על פני האדמה, ככה בשביל הכיף, ביודעין, זה פשוט בלתי נתפס, אבל זה כבר נושא אחר לגמרי .. אם חלילה הייתי מכור לעישון הייתי מוכר את כל מה שיש לי ונשאר בתחתונים, לא עובד, רק מתעסק באיך להגמל.

• תוכן חדש...