Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים אוהבים להצמד לסיכוי הכי קלוש שיש לצאת מהצרה שהם נמצאים בה. היו וקרו במדינתנו דברים הרבה יותר מפגרים, אז אין לשלול על הסף.

אבל את הסף עברנו, לבן אדם הסברנו, סיפור נגמר. שוטר צריך רק להיות שוטר בשביל לתת לך דו"ח. כמובן שאם הוא ערום אתה יכול להגיש תלונה על הטרדה מינית... אבל את הדו"ח לא יבטלו לך.

והסיפור הזה על שוטר התנועה נשמע דבילי לגמרי. אלא אם כן זה היה בחושך ולשוטר לא היה שום לבוש מחזיר אור. וזה עדיין נשמע דבילי.

פורסם
כמובן שאם הוא ערום אתה יכול להגיש תלונה על הטרדה מינית...

אני חושב שזה דווקא "התערטלות בפומבי" :-D

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
איזה שטויות מחרטטים כאן, אין ולא היה דבר כזה שיבטלו דוח בגלל כובע.

אם שוטר עצר אותך ונתן לך דו"ח ללא כובע, אין סיכוי לבטל את הדו"ח, אבל דוקא בסיפור עם שוטר שמכווין תנועה זה הגיוני לבטל דו"ח, אני לא אמור לצייט להוראות של כל שיכור שנעמד באמצע הכביש ומנופף בידיים, צריך אמצעי זיהוי מהיר וקליט.

רוצה דוגמא?

אני מכיר באופן אישי גברת שאיזה ערס מטויוטה התחיל לחתוך אותה ולצעוק לה מהחלון של האוטו "גברת, משטרה, תעצרי בצד".

היא הסתכלה, ראתה ערס, טויוטה לבנה, מספר צהוב, אין שום סימן למשטרה, אז הוא מנפנף לו ביד איזה תעודה, אז מה?

תוך כדי נהיגה היא אמורה לראות את התעודה ולבחון את כשירותה וכשרותה?

אז נבהלה (מאוד) ונסעה לתחנת המשטרה, בעודה בחניון הוא הגיע בחריקת צמיגים וניסה לפתוח לה בכח את הדלת (שתמיד נעולה), היא התחילה לצפצף בלחץ עד שיצאו שוטרים מהתחנה והרחיקו את ההערס מהטויוטה שהוא בעצם שוטר מוסווה מאותה תחנה, הוא התחיל להתלהם, לצעוק, בסוף שחרחר אותה לדרכה עם שלושה דו"חות.

בבית המשפט הוא אמר שהוא לא כרז לה בכריזה לעצור בצד כי מערכת הכריזה הייתה מושבטת באותה ניידת, באותו רגע היא זוכתה.

לא בגלל שהמערכת הייתה מקולקלת, אין חוק שאומר שכשהקריזה מקולקלת, הדו"ח מבוטל, אלא בגלל שאם הוא היה מפעיל סירנה וכורז לה "גברת משטרה, עמדי בצד בבקשה" היא מיד היתה קולטת, רק בהעדר הקשר בהזה עם האזרח, נשארנו עם ערס שצווח עליה מחלון טויוטה ועם אמצעי זיהוי שכזה, מרבית הנהגים לא יעצרו ולא יצייטו לחוטף רכבים הפוטנציאלי הזה.

* הערה: השוטר הזה היה ערס דוחה, אני לא רומז חו"ח שכל השוטרים כאלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מנסה להיות ממלכתי, אל תהרוס לי. :wink:

פורסם

כל פעם שאני רואה עוד פעם את הקטע עם הכובע של השוטר חוזר, זה מזכיר לי את הבדיחה העתיקה עם השפן- "למה יצאת בלי כובע?"

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
אם שוטר עצר אותך ונתן לך דו"ח ללא כובע, אין סיכוי לבטל את הדו"ח, אבל דוקא בסיפור עם שוטר שמכווין תנועה זה הגיוני לבטל דו"ח, אני לא אמור לצייט להוראות של כל שיכור שנעמד באמצע הכביש ומנופף בידיים, צריך אמצעי זיהוי מהיר וקליט.

רוצה דוגמא?

אני מכיר באופן אישי גברת שאיזה ערס מטויוטה התחיל לחתוך אותה ולצעוק לה מהחלון של האוטו "גברת, משטרה, תעצרי בצד".

היא הסתכלה, ראתה ערס, טויוטה לבנה, מספר צהוב, אין שום סימן למשטרה, אז הוא מנפנף לו ביד איזה תעודה, אז מה?

אז נבהלה (מאוד) ונסעה לתחנת המשטרה, בעודה בחניון הוא הגיע בחריקת צמיגים וניסה לפתוח לה בכח את הדלת (שתמיד נעולה), היא התחילה לצפצף בלחץ עד שיצאו שוטרים מהתחנה והרחיקו את ההערס מהטויוטה שהוא בעצם שוטר מוסווה מאותה תחנה, הוא התחיל להתלהם, לצעוק, בסוף שחרחר אותה לדרכה עם שלושה דו"חות.

בבית המשפט הוא אמר שהוא לא כרז לה בכריזה לעצור בצד כי מערכת הכריזה הייתה מושבטת באותה ניידת, באותו רגע היא זוכתה.

לא בגלל שהמערכת הייתה מקולקלת, אין חוק שאומר שכשהקריזה מקולקלת, הדו"ח מבוטל, אלא בגלל שאם הוא היה מפעיל סירנה וכורז לה "גברת משטרה, עמדי בצד בבקשה" היא מיד היתה קולטת, רק בהעדר הקשר בהזה עם האזרח, נשארנו עם ערס שצווח עליה מחלון טויוטה ועם אמצעי זיהוי שכזה, מרבית הנהגים לא יעצרו ולא יצייטו לחוטף רכבים הפוטנציאלי הזה.

אבל באגירה, מדבריך יוצא שההבדל בין ערס דוחה לשוטר מורשה הוא מערכת כריזה, לא?

פורסם

דווקא בהכוונת תנועה לא נתקלתי אפילו פעם אחת בשוטר מכווין תנועה ללא וסט צהוב שכתוב עליו "משטרה" עליו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שופט בית המשפט הבהיר לו שזה לא!

והדו"ח לא בוטל בגלל שהוא לא עקב אחר ההוראות אלא בגלל שלא היה ניתן לנהג הסביר להשתכנע שאכן מדובר בשוטר, אם כבר, ההפך המוחלט הוא הנכון, לנהג הסביר, אין כריזה, אין צקלקה, אין שלט, אין מספר משטרה, אין מדים, כל זה רק מחזק את החשד שמדובר במתחזים.

פורסם

רוצה דוגמא?

אתה צודק במה שאתה אומר יש הרבה כאלה "ערסים "כמו שאתה מכנה אותם זה שביטלו לה את הדוח זה מוצדק,אם וכאשר קיבלה "אי ציות "כי היא לא צריכה לנחש שזה שוטר,יש דרכים לעצור נהג כאשר הרכב מוסווה והנהג בלבוש אזרחי.

פורסם

למה סתם לבזבז כדורים כשאפשר להוריד לאופנוען קרש לפנים ולהרוג אותו?

• תוכן חדש...