Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע אני מתלבט בין 2 רכבים בעסקת טרייד אין מול לובינסקי טרייד.

הרכב הראשון הוא קורולה רובוטית עם 57,000ק"מ

הרכב השני הוא פיגו בוקסר 1400 בנזין גיר רגיל.

בעיקרון אני לא בעל עסק או בעל משפחה(כרגע בכל אופן)פשוט 2 הרכבים האלה הם עם הנתונים הכי טובים שם ואני די נעול עליהם.

אני צריך רכב אמין,חסכוני,ונוח לנהיגה.ביום יום אני עם רכב של העבודה אז לכן גם אחזקה זולה וטיפולים זולים גם נכנסים לשקלול.

הבעייה היחידה מבחינתי היא שהקורולה היא עם גיר רובוטי,מבחינת נהיגה אין לי בעייה עם זה אלא אח"כ כאשר אני יצטרך למכור את הרכב.מבחינת הפיגו אני לא כל כך יודע מבחינת הביטוח איך הרכב נחשב,כמה עולה לבטח אותו,ושוב אח"כ בגלל שהוא בנזין 1400 סמ"ק מה הסחירות שלו בשוק.ואשמח לשמוע חוות דעת לחיוב או לשלילה על לובינסקי טרייד

אודה מראש על העזרה והמשך יום נעים

פורסם

באופן עקרוני, שתי המכוניות האלה לא בשבילך.

בשביל בן אדם יחיד לא צריך רכב משפחתי ובטח לא מסחרי.

מבין שתי אלה, בכל זאת, הייתי בוחר בקורולה, למרות הגיר המאוס.

לפחות היא תוכננה להסיע נוסעים ולא ארגזים.

• תוכן חדש...