Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש דיבורית BT הכי איכותית שיש מבחינת איכות שמע ורצוי גם צג שיחה מזוהה עם התקנה הכי מקצועית שאפשר שתתחבר למערכת הקיימת בסוזוקי סוויפט החדשה.

ראשית, האם ידוע לכם אם במערכת המקורית יש חיבור לדיבורית מובנה (כך שהמערכת גם תשתתק בעת שיחה)?

יש למישהו מושג מה עלות של מערכת כזו ומקום מומלץ להתקנה (רצוי באזור הדרום, אך אני יותר ממוכן לבצע גיחה למרכז להתקנה הכי מקצועית שאפשר אם עושים דבר כזה על המקום)?

תודה

פורסם

אני ממליץ על פארוט 9200mkII לי יש אותה ברכב היא מדהימה.

אם אתה רוצה היא יקרה בחנויות אבל אני קניתי אותה ממישהו שמביא אותם

במחיר ממש זול דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין כי אסור להמליץ על גבי הפורום.

פורסם

מידע חשוב שאתה צריך לזכור.

לי לקח ב2008 חודש לאתר את התשובה.

להשתקת המערכת המקורית יש צורך להתחבר לפין 15 או 18

זה מה שתגיד למתקין!

פורסם

יש לא מעט דיבוריות שיכולות להכנס למשבצת הזאת. הדיבורית של פארוט 9200 דיבורית מצויינת ללא ספק אבל צריך להזהר כי השוק מוצף בדיבוריות "מחודשות" מסוג זה. אם המחיר זול מידי ואין מדבקת אחריות של "קוברה" רוב הסיכויים שהיא מחודשת ולא חדשה.

דיבורית נוספת שיכולה לבוא בחשבון היא BURY 9056. דיבורית מצויינת בעלת מסך מגע יחסית גדול ונוח לשימוש.

לשני הדיבוריות הנ"ל יש יחידת מיתוג שמתחברת למערך של הרמקולים ברכב ומאפשר השתקה של המערכת ושמיעת הדיבורית ברמקולים של הרכב. כך שלא ממש חייבים למצוא את החוט של המיוט...

בכל מקרה תערוך חיפוש בפורום תוכל למצוא כמה עבודות "מעניינות " של התקנות דיבוריות.

פורסם

יוסי אתה עושה מצווה בכל דבר שאתה רושם ועוזר לאנשים

אני אישית נתקלתי במלא סחורה מחודשת חלק מהמקומות היו

ישרים ואמרו שזה מחודש וחלק ממש שכחו את הפרט החשוב הזה.

פורסם

לגבי פארוט - גם בערכות מחודשות, לרוב, מדובר רק במוח של הדיבורית שהפלסטיקה שלו אינה חדשה או שמא התקלקל ותוקן.

שאר הרכיבים חדשים לגמרי (שוב, ע"פ רוב ומה שיצא לי לראות) וכן אין פה שום סיבה לחשוש, דיבורית שנמכרת בארץ באלף שקל ויותר ניתן לרכוש ב-300-400שקל. יש מוצרים שבהם יש אולי חשש ליד שניה, אבל מה יש פה? שלט ומיקרופון? אפשר לחשוב..

וגם מחירי החלקים\ערכות מחודשות באיביי זולות בעשרות מונים מאשר בארץ.

ככה ש...אפילו אם אין לי אחריות, המח של הדיבורית עולה 35$ באיביי. יתקלקל? נקנה אחד אחר....אני צריך ביש מזל רצוף של כמה דיבוריות כדי שאגיע למחיר של דיבורית חדשה אחת.

פורסם

יש אתרים שעושים רווחים נהדרים על מכירת מוצרי רפרבריש והם מצהירים על כך כאשר הם מוכרים את המוצר כמו למשל

www.sonicelectronix.com שזה ידוע שחלק גדול מהמוצרים שהם מוכרים (למעט רמקולים) הם רפבריש. לא סתם הם זולים יותר והם גם לא מסתירים את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...