Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל זה יש כפכפכים, יש כפכפים לערב, יש כפכפים ליום יום, יש לים לבריכה.

רוני, אני נהנה מאיכות וגם בביגוד יש איכות.

יש לי 2 חולצות של לקוסט, אצלי בערך 4 שנים, אני לא בחור שמקפיד על כביסה לפי הוראות, פשוט זורק הכל ביחד ומפעיל.

4 שנים והאיכות ללא דופי, הבד עדיין רך, אף תפר לא נפרם, העיצוב פשוט ונקי ולא קשור לצו האופנה.

אני לא אלבש חולצה עם לוגו ענקי, זה מגעיל, מה שחשוב לי זה האיכות, איכות הבד, התפרים, הגזרה.

בארון יש לי למעלה מ50 חולצות מכופתרות, ומה לעשות אחרי כביסות רבות (שוב, במכונה, לא ניקוי יבש) רואים את ההבדל בין חולצות של 20 דולר לחולצות של 80 דולר.

המותגים שאני אוהב הם לרוב מותגים שלא כולם יכירו, הלוגו בד"כ קטן ולא בולט לעין, וזה מרשים את מי שזה אמור להרשים, בתחומים בהם אני עוסק הדבר חשוב מאוד, בראש ובראשונה אני איש מכירות, אני מוכר את עצמי ודרך זה אני מוכר את המוצר. אנשים רוצים איכות, ואנשים רוצים לקנות ממישהו שמבין איכות מהי.

אז לא הרבה יכירו את הלוגו הקטן של ולנטינו על החולצה שלי, או יזהו את החפתים, אבל מי שמזהה או מבין, מעריך.

אנשים בוחנים אותי כל הזמן במסגרת העבודה, ולכן יש חשיבות למה שאני לובש ומשדר מבחינת מראה, יש חשיבות לתיק שאני נושא עימי, לעט שאני מוציא מהתיק, למשקפי השמש בעלות העיצוב הסולידי אך מוקפד, לכל דבר יש חשיבות.

כשאני מסביר ללקוח למה הוא צריך לשלם לי 40% יותר מאשר למתחרה שלי, כשהמילה איכות עולה 15 פעם בשיחה, אני לא יכול ללבוש חולצה שכתוב עליה אולד נייבי, אפילו לא אד הארדי.

ובלי שום קשר אני מכור לשופינג :)

ד"א ועם כל הכבוד למותגים, במכנסיים, 90% מהארון שלי זה דוקרס, האיכות הכי טובה במחיר סביר מאוד.

haters will hate

פורסם
אם מדובר בסנדלי נהיגה אני מוכן להשקיע גם קרוב למשכורת ממוצעת אחת.

זה משלב שני תחביבים שלי- סנדלים ונהיגה ועל כן אני מוכן לשלם.

כמובן שזה תלוי גם בתחתוני הנהיגה שאתה לובש, כי בלי תחתונים מתאימים ממותג נחשב כגון MOMO או SPARCO עם התאמה לבאקטים, תנוחת הישיבה לא תאפשר נעילת סנדלים אופטימלית ורוב ההשקעה תהיה לחינם.

מומחים גדולים מאיתנו כתבו כבר על כך. :lol:
פורסם

סנדלים? לים לטיול או לבית בכיף.. לעבודה ממש לא אלה עם כן אתה עובד בים, בתור מדריך טיולים או מהבית 

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מתעלק על השרשור. מישהו מכיר חנות בתל אביב שמוכרת סנדלי שורש יד שניה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בנצי, עוד לא ראיתי גבר שמקדיש כ"כ הרבה זמן למותגים.

אני מגיע לחנות וזה לא חשוב אם זה GOLF ,קסטרו או אם זה אברקומבי או פולו ראלף לורן, רואה חולצה שמוצאת חן בעיניי ובמחיר סביר לוקח אותה בעוד 3-4 צבעים וזהו עד הפעם הבאה.

למי יש זמן לשטויות האלה... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רואה חולצה שמוצאת חן בעיניי ובמחיר סביר לוקח אותה בעוד 3-4 צבעים וזהו עד הפעם הבאה.

למי יש זמן לשטויות האלה... :)

+1000

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כל עוד הוא לא מגיע לעבודה עם קרוקס - זה בסדר!

אני מגיע לעבודה רק עם קרוקס. (ובגדים כמובן)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנצי, אני יודע שקצת הקצנתי דברים, ושיש תחומי עבודה בהם חשוב להיראות ייצוגי. ועדיין, יש הבדל בין ייצוגיות לפלצנות. נראה לי שאתה לא נוטה לכיוון השני, ככה שזה בסדר.

בנוסף, אגב, בתור אחד ששונא לעשות קניות, לי דווקא יותר מתאים לקנות משהו איכותי שיחזיק הרבה זמן. הבעיה היא שאין לי היכולת להבחין בין משהו באמת איכותי למשהו ממוצע, וקשה לי עם המחשבה שצריך להוציא מאות שקלים על חולצות או מכנסיים. אני פשוט מרגיש שיש לי דברים טובים יותר לעשות עם הכסף.

ועם זאת, דווקא בתחום שקשור לנושא השרשור דווקא כן השקעתי יותר מהרגיל - כפכפים. היו לי פעם טבע נאות שעלו איזה 250 שקלים והתפרקו אחרי שנה. לפני שנתיים בחו"ל קניתי במקומם בירקנשטוק שנראים מאוד דומה, אבל בפחות כסף (בארץ הם עולים 500+) והם מחזיקים כמו חדשים עד היום (בקיץ אני הולך כמעט רק איתם). לפעמים על איכות אפילו לא צריך לשלם יותר, כשיודעים איפה לקנות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני למדתי שסנדלים זולים גם מחזיקים פחות זמן וגם מסריחים יותר מהר מסנדל איכותי .

עכשיו את צריך לבחור את הסנדל שלך בהתאם לדרישות \צרכים שלך . למשל ישנם מספר חברות כגון: ליזרד, טיבה (לא טבע

נאות) צ'קו וכדו' אשר מתמחות בסנדלי טיולים עם סוליות ויברם וסגירות עמידות במים (למסלולים רטובים) אשר מפגינות עמידות

רבה למשך שנים(מנסיון של חברים) ובהתאם לכך מחירם גבוה מסנדל ממוצא. ותאמין לי חברים שלי לובשים אותם בכל מצב לא

אכפת להם מה אומרים.

ויש את הכפכפים סטייל טבע נאות וכדומה המתאימות לשימוש יום יומי בעיר לעבודה וכו' . שגם עמידות לתנים שיצרו אותם . עכשיו

נשאר לכם רק לבחור.

• תוכן חדש...