Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פ'גו 206+ VS שבורלט ספארק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

היום קיבלתי הצעה על השברולט ספאק כוללת אבזור מלא מלא במחיר של 71500 אלף שח על הכביש + מימון של החברה של 40000 ש"ח.

קבעתי כבר נסיעת מבחן והכל..

הבעייה היתה שהגעתי הבית וראיתי את חשבון הויזה של סופרסל ושם יש מצבע חדש לרכב חדש מבית פגו...הרכב הוא פ'גו 206+ והוא מוצע במחיר של 70000 שח (לא על הכביש) מנוע 1.4 ידני לא מצויין כלל אם ישנם תוספות אחרות על הרכב וכמו כן לא מצויינות שום דרכי מימון.

השאלה שלי מה אתם חושבים על העסקות הנ"ל ומה אתם הייתם בוחרים.

פורסם

אין לספארק שום יתרון לדעתי-

הפיג'ו נוחה יותר, גדולה יותר, יפה יותר, זריזה יותר, חסכונית יותר, איכות חומרים טובה יותר, וזה פשוט יותר רכב.

אם יש כרגע במבצע של שופרסל דרכי מימון, אני לא רואה סיבה לפזול לכיוון הספארק אפילו.

פורסם
אין לספארק שום יתרון לדעתי-

הפיג'ו נוחה יותר, גדולה יותר, יפה יותר, זריזה יותר, חסכונית יותר, איכות חומרים טובה יותר, וזה פשוט יותר רכב.

אם יש כרגע במבצע של שופרסל דרכי מימון, אני לא רואה סיבה לפזול לכיוון הספארק אפילו.

רק תיקון אחד ידידי.... הספארק חסכונית יותר בדלק (לפי נתוני יצרן כמו כן מנוע קטן יותר) + הספאק אמורה ליהיות גם יותר זריזה

פורסם

אז קצת עובדות מהשטח- הספארק לא חסכונית בדלק כמו שציפו, וגם לא ממש זריזה. עזוב נתוני יצרן.

אני יכול להגיד לך שמה 206 פלוס מוציאים בלי בעיה 1:15.

עכשיו תבדוק כמה אנשים מוציאים מהספארק.

פורסם

אני רואה את העניין בצורה אחרת. הספארק הוא רכב מודרני וחדיש שתוכנן בשנים האחרונות ומותאם לתקני הבטיחות וזיהום האויר הקיימים.

הפיג'ו הוא רכב שהבסיס התכנוני שלו נטוע איי שם באמצע שנות ה-90, לפחות 15 שנה מהיום, שנות יובל במונחיי רכב. התכנון המיושן משפיע מהותית על הבטיחות, בידוד רעשים ועד כהנה וכהנה.

אני אישית לא הייתי רוכש רכב שכזה.

בהצלחה.

פורסם

טוב אז דעתי בנושא: לא זה ולא זה אבל...אם אלו הברירות אז

לכמה זמן אתה רוצה להחזיק את הרכב ?

לטווח קצר

הפיג'ו עדיפה באמת אולי קצת מבחינת נוחות ומזגן מקפיא אבל היא לא חסכונית כזאת בדלק בנוסף אם אתה מחפש ביצועים זה לא הרכב

לטווח הארוך

לפיג'ו יילך גיר, זה קורה !!! תאמין לי בדיוק בזמן הלא צפוי

אבל שברולט או יותר נכון דייהו בתחפושת מוכיחות את עצמן כרכבים לא רעים בכלל פה בארץ, האצות נחמדות (ביחס לרכב) צריכת דלק נמוכה (יותר מהפיג'ו) אולי אולי אולי ושוב אל תתפוס אותי במילה טיפה פחות נוחות , אני חושב שהם בסדר גם מבחינת מוסכים, אתה לא תראה איתם הרבה מוסך (אני משרת קבע ואני רואה המון אצלנו שלא צורכות הרבה דלק ונוסעות יפה מאוד )

לסיכום:

תחשוב על טויטה יאריס או קאיה ריו

פורסם

אתה מודע לזה שאנחנו מדברים על פיג'ו ידנית ולא אוטומטית, כן? ושמדובר על רכב חדש לחלוטין מהסוכנות.

mike808- סע על ספארק ועל 206+. תגיד לי אחרי זה איפה בידוד הרעשים יותר טוב (רמז- לא בדייהולט)

פורסם

איזה גיר יילך בדיוק בפג'ו??

אני הייתי הולך על הצרפתיה ללא התלבטות.

נוחה יותר, מרווחת יותר ופרקטית יותר.

רכב אמיתי ולא צעצוע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...