Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים באמצע נסיעה שגרתית פתאום נכבה המגבר...

אחרי שכיביתי והפעלתי את ה HU רק הקומפוננט עבד... חשבתי על הגרוע ביותר...

ואכן, כאשר הוצאתי את הסאב מהתיבה היה ריח שרוף וכאשר לחצתי על הממברנה היא ירדה אך לא חזרה...

הסקתי מזה שנשרף לי הסליל הכפול בסאב...

1. כפי שכבר אמרתי זה היה באמצע נסיעה שגרתית לגמרי, עם ווליום גבוה כתמיד... איך הסליל יכל להישרף??

2. קיבלתי הצעת מחיר לסליל חדש במחיר של 300 שקל אך אני לא יודע עד כמה זה שווה כי אני כמעט בטוח שהאיכות כבר לעולם לא תחזור על עצמה...

בכל מקרה אם זה באמת הסליל, מישהו יודע על בעל מקצוע שיודע לתקן את הסאב?

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

המגבר כבה מכיון ששריפת הסליל יצרה קצר,אם יחליפו לך קיט מקורי של הסאב(לבדוק אצל היבואן האם קיים)אין סיבה שהסאב לא יחזור למה שהיה.תבדוק את כיוון המערכת ובמקרה הצורך תתיעץ עם מתקין מנוסה,מכיון שתיקון הסאב לא תפתור את הסיבה בגללה הוא נשרף פעם ראשונה,והוא עלול להישרף שוב.

Quality, thats what it alll about !

פורסם

יש פה בפורום בחור שתיקן את הסאב של באוטופרט...

ניראה לי BOMBER MAN....

הם תיקנו לו את זה והוא היה מרוצה מאוד....

פורסם
המגבר כבה מכיון ששריפת הסליל יצרה קצר,אם יחליפו לך קיט מקורי של הסאב(לבדוק אצל היבואן האם קיים)אין סיבה שהסאב לא יחזור למה שהיה.תבדוק את כיוון המערכת ובמקרה הצורך תתיעץ עם מתקין מנוסה,מכיון שתיקון הסאב לא תפתור את הסיבה בגללה הוא נשרף פעם ראשונה,והוא עלול להישרף שוב.

המממ למישהו יש מושג מיהו היבואן??

הסאב נקנה בחו"ל

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

אוטופרט זה בכלל רוקפורד לפי מה שאני יודע...

ואייל תודה אני מרים מחר צלצול למילאנו לשאול מה לעשות...

מישהו יכול אולי בכל זאת לנסות להגיד ממה יכל הסליל להשרף?

פורסם
תיראה גיא, אפשר רק לנחש ממה נשרף הסאב. תכלס אם אתה רוצה להיות בטוח תצטרך לתת את המגבר למעבדה שיבדקו אם הוא תקין.

שו אדה מעבדה?

פורסם

SubWoofer:

JL Audio W3V2

בעיה קטנה...

לפי החתימה שלך יש לך את ה-V2 של ה-W3 שאינו מיובא עדיין לארץ מה שמביא אותי למסקנות הבאות:

א-אין להם את הסליל המקורי במלאי כי הם עדיין לא החלו לייבא את הסאב

ב-גם אם תבקש שיזמינו עבורך אותו מחול, מחיר הסליל והתיקון יהיה מופקע ע"מ להעניש אותך "שהעזת" לקנות את הדגם החדש בחול ולא קנית את הדגם הישן בארץ שאינו משווק בעולם כבר למעלה משנתיים

ג-הלוואי ואני טועה

פורסם

SubWoofer:

JL Audio W3V2

בעיה קטנה...

לפי החתימה שלך יש לך את ה-V2 של ה-W3 שאינו מיובא עדיין לארץ מה שמביא אותי למסקנות הבאות:

א-אין להם את הסליל המקורי במלאי כי הם עדיין לא החלו לייבא את הסאב

ב-גם אם תבקש שיזמינו עבורך אותו מחול, מחיר הסליל והתיקון יהיה מופקע ע"מ להעניש אותך "שהעזת" לקנות את הדגם החדש בחול ולא קנית את הדגם הישן בארץ שאינו משווק בעולם כבר למעלה משנתיים

ג-הלוואי ואני טועה

תודה על העזרה...

בכל מקרה נתתי את זה לחבר שלי בעל חנות לסטריאו לרכב והוא הבטיח לי כי יש לו בן אדם אשר מתקן לי את הסאב עם סליל מקורי... נקווה מאוד שזה ככה :roll:

• תוכן חדש...