Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 4 נתקע - עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייפון 4 של גיסתי.

בנה בן 4 שיחק איתו.

עכשיו בהפעלה המכשיר עובר כמעט מיד למין זום אין, ואי אפשר לשחק ברוב המסכים ימינה שמאלה.

מניח שהוא שינה משהוא בהגדרות הרזולוציה/גודל פונט, אבל אני לא מכיר אייפון בכלל (גלקסי, מה לעשות) ובמצב הנוכחי אני לא רואה את אפשרויות הבחירה בתפריטים ואי אפשר לגלגל לצדדים כדי לראות מהן.

כיבוי והדלקה, אפילו הוצאת הסים לא עזרו.

רעיונות?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

נשמע כאילו הוא הפעיל את אופציית ההגדלה תחת ״נגישות״.

תלחץ פעמיים עם 3 אצבעות על המסך. זה אמור להקטין אותו חזרה.

אחר כך תיכנס להגדרות-כללי-נגישות-הגדלה, ותכבה את זה.

Stay Dirty

פורסם

מה שאסף אמר (גם לי קרתה השטות הזו ולקח לי זמן לעלות על זה :)).

חוץ מזה אפשר לגלול - עם שלוש אצבעות.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

תותחים - תודה!

מדהים איך השקעתי בזה כמעט שעתיים אתמול, ורק על ה 3 אצבעות (בלי אסוציאציות:lol:) לא חשבתי.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

גם אתה יכול להיות תותח ! פשוט פתח את המדריך למשתמש שהגיע עם האייפון ותתחיל לקרוא וללמוד על שלל הפונקציות הקיימות באייפון.

ניתן ללחוץ 3 לחיצות מהירות על כפתור HOME ולהגיע לתפריט של הדלקה/כיבוי מספר אפשרויות במידה והוגדרו בתפריט נגישות.

איזה כייף לי :)

פורסם

ושוב, ניצול השרשור.

מה קורה אם האייפון ננעל, ומופיע סמל התפוח?

ידידה סיפרה שהיא מכירה מישהו שקרה לו כזה דבר. האם המכשיר מת סופית? מאוד מעניין אותי לדעת מה הפתרון לדבר כזה.

ועוד דבר, האם יש ביטוח למכשיר האייפון? (אותה ידידה טענה שאין ביטוח...ואם הלך האייפון, אז... הלך...).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

במצב כזה הוא לא ננעל, פשוט נדפקה לו מערכת ההפעלה מסיבה כלשהי.

פשוט תכניס אותו למצב DFU:

חבר את המכשיר למחשב, סגור את אייטונס, ותחזיק את כפתור כיבוי + בית, עד שהמסך שלו נכבה. תמשיך להחזיק עד שתשמע צליל USB מהמחשב.

ברגע ששמעת, תעזוב רק את כפתור הכיבוי. את כפתור הבית תמשיך להחזיק עד ששוב תשמע צליל.

כנס לאייטונס ותעשה ריסטור, כמובן בהתאם לאיפה שהמכשיר הזה נקנה. ריסטור עם קושחה נקייה לאייפון מסלקום-אורנג-פלאפון, או ריסטור עם קושחה פרוצה שלא משדרגת את המודם, לאייפון מאמריקה למשל.

Stay Dirty

• תוכן חדש...