Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

קיבלתי השבוע את האלפא הראשונה שלי וכולי התרגשות, פונה אליכם בנושא שהיה פעם קרוב לליבי ורוצה לחזור לטעום שוב...

אני מעוניין בהתקנת מערכת אודיו חדשה לרכב שתכלול מגבר 5 ערוצים, מערכת מולטימדיה של פיוניר 3200 מותקנת כבר,

מחפש סט קומפוננט טוב בגודל 6.5" לקדימה, לאחוריים סט נוסף אולי פחות איכותי, וסאב בזוקה שיש ברשותי שאני מאוד אוהב.

אשמח להמלצות לרמקולים ומגבר בתקציב של 5K ש"ח

תודה מראש ושוב חג שמח.

פורסם

אני חושב שראיתי מגבר של זטק סדרת ווקטור 5 ערוצים למכירה ביד שניה מחבר פורום בשם DANI

הייתי מתחיל משם...

אחרי זה תן לנו לדעת מה סוג הצליל שאתה אוהב וסוגי המוזיקה שאתה אוהב להאזין להם והם הסאב צריך להיות עוצמתי ככל האפשר או "איכותי" ככל האפשר... האם הוא צריך להיות פאנצ'י או דווקא רך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובה המהירה !

מוסיקה שאני שומע מגוונת, ארוס רמזוטי, טינה טרנר, פאט שופ באוייז, פאייטלס ועוד...

מעדיף סאונד איכותי ורך מאשר עוצמתי ...

אבדוק את מה שהצעת :-)

תודה.

פורסם

מציע לך לדסקס עם חבר פורום בשם TAMIRK

:-D

יש לו אלפא 159 שהוא עשה בה התקנה מהממת - משהו שיתן לך כוון. אמנם התקציב אצלו הרבה יותר גבוה מאצלך אבל זה יכול לתת לך קצת רעיונות.

ההצעה הראשונה שלי היא לגשת לבתי התקנות לשמוע רמקולים ולהגיע למפגשי אודיו ולשמוע מערכות ולהתרשם.

ברגע שתמצא משהו שמצא חן בעיניך - כוון וודאי כבר יהיה לך.

המלצות אני יכול לתת לך מהטעם האישי שלי בלבד

לכוון הרך והנעים

סט קדמי שני חלקים של SEAS פרפורמנס + סאב פירלס XXLS ברכישה מחו"ל

לכוון שהוא עדיין רך אבל קצת יותר צלול ובהיר

HAT (הייבריד אודיו) אימג'ן + סאב רוקפורד P2 או הפירלס שציינתי למעלה (אבל - יש סאב של AA מדגם ארסנל למכירה ביד 2 - לדעתי, לחטוף)

לכוון שהוא חם ונעים לגמרי - מוראל דוטק אוביישן + הפירלס שציינתי למעלה

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מציע לך לדסקס עם חבר פורום בשם TAMIRK

:-D

יש לו אלפא 159 שהוא עשה בה התקנה מהממת - משהו שיתן לך כוון. אמנם התקציב אצלו הרבה יותר גבוה מאצלך אבל זה יכול לתת לך קצת רעיונות.

אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית, אשמח לשוחח ולעזור ככל שאוכל.

אם כי התקנתי מערכת ברכב דומה לשלך, זה עדיין לא הופך אותי למבין גדול באודיו.

יש כאן הרבה חברי פורום עם ידע רחב מאוד.

לגבי ההתקנה עצמה- אני בהחלט יכול לייעץ מניסיוני.

בקיצור, אתה מוזמן לפנות.

תמיר,

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

• תוכן חדש...