Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע אי אפשר להוציא את הפיקדון הצבאי לשימושים פרטיים חוץ מחתונה,עסק,נישואין וכו'

השאלה שלי

האם אפשרי לקחת הלוואה בגובה הפיקדון ולחתום על עירבון ככה שבתום ה5 שנים הבנק לוקח את כספ הפיקדון צבאי?

פורסם
כידוע אי אפשר להוציא את הפיקדון הצבאי לשימושים פרטיים חוץ מחתונה,עסק,נישואין וכו'

השאלה שלי

האם אפשרי לקחת הלוואה בגובה הפיקדון ולחתום על עירבון ככה שבתום ה5 שנים הבנק לוקח את כספ הפיקדון צבאי?

אל תיעלב, אני באופן אישי חושב שהמעשה שטות גמורה, מציג אותך כלא מסוגל לתכנן את העתיד. אם יש לך קושי במימון, אני מניח שיהיה קושי באחזקה וביטוח. תעשה מקיף לנהג צעיר לאוטו לא ממש יקר? מה אם הגניבה או תאונה באשמתך? בקלות אפשר להגיע למצב שרכב לא יהיה, גם הפיקדון לא יהיה. ואם אתה קונה משהו ממש זול, אז למה להסתבך אם הלוואה, תחסוך כמה חודשים ותשקול עוד פעם.

פורסם
אלעד לדוגמא באשכול הבא יש שם 2 אנשים שכן הצליחו כמו שאמרתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=168995

מה דעתך על זה?

כמו שאמרתי: אם תמצא בנק שיסכים להעמיד לרשותך הלוואה כנגד הפקדון, אז כנראה שהדבר הזה אפשרי. אם זה מעשה חכם מצדך לעשות או לא - אני לא נכנס.

תחשוב איך הסיפור שלך נראה מבחינת הבנק: נכנס אליו לקוח ומבקש לקבל הלוואה כנגד סכום שיהיה ברשותו רק בעוד 5 שנים. כידוע לך, גם אם הבנק אכן קיבל הוכחה לכך שטרם משכת אפילו שקל אחד מהפקדון, אתה עדיין יכול לעשות זאת לאחר קבלת ההלוואה, שכן את הפקדון ניתן למשוך מכל סניף בנק שהוא, ללא תלות בשאלה האם אתה מנהל בו חשבון או לא. במילים פשוטות, אתה יוצר לבנק חשיפה שאני לא בטוח שהוא ירצה להתעסק איתה.

אם לבנק יש איך להתמודד עם הסיכון שאתה יוצר לו ואתה תהיה מוכן לקבל את התמחור (הריבית) של התענוג - כנראה שתוכל להוציא את התוכנית שלך לפועל. לעומת זאת, אם הבנק לא יסכים, תאלץ להתאזר בסבלנות עד לתום 5 השנים, או למצוא מקורות מימון חלופיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד - אני לא מומחה לבנקאות, אבל סביר שהגדרת הפקדון כבטוחה להלואה כרוכה בשתי בעיות:

1. יש להניח שגם אם יקבל הלואה היא תהיה גובה שליש או חצי מהפקדון, אני מניח שלא יקבלו אותו ביחס של 1:1.

2. הבנק ירשום את הפקדון ברשם המשכונות, במצב זה הוא יהיה חסום למשיכה עד פרעון ההלוואה. כמובן שכיון שמדובר בפקדון ייחודי יתכן שיש תנאים מיוחדים, אבל את זה תוכל לברר רק בבנק.

3. בנקים בהחלט נותנים הלואות כנגד פקדומות סגורים (בעבר אפילו קופות גמל), אבל אני מניח שהתנאים לא הנוחים ביותר.

לעצם העניין - אני מסכים עם כל מי שממליץ לך להמנע מרכישת רכב. רכב הוא הוצאה, ולא קטנה, ולכן לא כדאי לרכוש רכב לפני שיש הכנסה קבועה אשר תכסה את ההוצאות. יתרה מזאת, בשלב זה של חייך חשוב מאוד לחסוך הרבה לטובת העתיד, בשלב כלשהו יעמדו לפניך מטלות כגון לימודים, הקמת משפחה, רכישת דירה, אולי הקמת עסק - ולצורכים אלה תזקק ללא מעט הון עצמי. אם תשרוף אותו על רכב הוא יחסר לך כאשר יהיה חיוני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה שלי

הבנק יהיה מוכן לתת לך הלוואה בוודאי שלא בגובה הפקדון אלא ישמור לעצמו מרווח שיכסה את הריבית שלו +

לאחר שיבדוק אם ניתן להבטיח את עצמו על ידי מישכון הפיקדון. ( לא בטוח שמותר מבחינה חוקית למשכן את הפיקדון הזה).

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היות וכבר נכנסתם לעובי הקורה:

התנאים של הפקדון הצבאי אינם זהים לאלה של פקדונות אחרים או אפילו קופ"ג. לכל בנק יש מערכת שיקולים והערכת סיכונים משלו, כך שקצת קשה להתנבא האם גובה ההלוואה, בהנחה שבכלל היא תאושר, יהיה שליש, מחצית או כל שיעור אחר מהפקדון.

כמו"כ, יש לזכור שגם עבור לרישום המשכון אצל רשם המשכונות יש עלויות כספיות.

בקיצור, מבחינה כלכלית טהורה מדובר בפעולה שלא הייתי ממליץ לעשות. אתה תצטרך את הכסף הזה לדברים יותר חשובים מרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...