Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק, נראה לי שיש אצלי תקלה, אצלי כתוב Eyal's iPhone ולא Mark, מה עושים? :D

משנים את שם המכשיר בעזרת אייטונס :evil:

איזה כייף לי :)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה באיפון אפשר לדעת איפה צולמה התמונה?

באנדרויד אפשרי במידה והGPS מופעל. אז הוא נתן לך בדיוק לפי מפה.

פורסם

הדיון הזה מזכיר לי שלפני כשנה קניתי לאולפן שלי מוניטורים של GENELEC, שנחשבים בין כמה מותגים בעלי הסאונד הכי מדויק בעולם, וכשאחד החברים ראה אותם, מה שהיה לו להגיד זה שיש לו בעיה איתם, כי הצבע שלהם הוא שחור ולא כסוף... :\

פורסם

אני לא מבין מה זו הריצה האוטומטית להגן בכל מחיר על האייפון. גם לי יש אחד, ואין לי שום בעיה לומר שיש לו כמה קטעים בהחלט תמוהים. על הסיפור עם תאריך לתמונה לא חשבתי, אבל עכשיו, כמו פותח השרשור, גם אני תמה וקצת מאוכזב מכך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
נייטדרייבר - זה בניגוד ל?

Windows Mobile של מייקרוסופט?

סימביאן של נוקיה?

אנדרויד של גוגל? (ושלא תטעה לרגע - לכל גירסא יש חלקים סגורים מאוד של הקוד).

הקוד עצמו מעניין לי את האשך השמאלי. אותי מעניין שלא אהיה תלוי בשגעונות של היצרן לכל תכנה וכל דבר (אני יודע שניתן לפרוץ את ההגנה אבל עדיין לא מעוניין לעשות את זה. אני לא צריך להיות גנב כדי להשתמש בתכונות המכשיר שקניתי במיטב כספי).

גם לא מעניין אותי מי החברה שעומדת מאחורי מערכת ההפעלה כי אני לא קונה חברה אלא טלפון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה להיות גנב? הפריצה חוקית, ואחרי הפריצה אתה יכול לשלם על תוכנות מהסידיה בדיוק כמו בAPP STORE מבלי לגנוב שום תוכן.

את האמת אייפון זה אחלה משקולת נייר אם הוא לא פרוץ :)

אודי A4

דימה.

פורסם
אנדרויד של גוגל? (ושלא תטעה לרגע - לכל גירסא יש חלקים סגורים מאוד של הקוד).

וגם יש מכשירים עם Bootloader שבודק את החתימה הדיגיטלית של רום עם מע"ה לפני שהוא מעלה אותו.

כך שמערכת ההפעלה עצמה יכולה להיות קוד פתוח, עם קוד מקור זמין להורדה מאתר היצרן, אבל ברגע שתשנה אותו ותנסה להעלות את המכשיר, תקבל נקניקיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נייטדרייבר - גוגל התחילו לעשות דבר דומה - לדוגמא חפש את האימולטורים של ZOTTD במרקט.

מייקרוסופט עושים דבר דומה.

רים עושים דבר דומה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא חושב שצריך להגן על האייפון ,

אבל אני כן חושב שצריך להצביע על דברים משמעותיים ולא על פינאטס. תאריך צילום התמונה, ממש לא מעניין באותו הרגע, במקרה הגרוע מחברים למחשב.

למשל: זה שאי אפשר להעביר קבצים או אנשי קשר או לבצע סנכרון באמצעות BT זו שערורייה.

זה שאתה כבול לתוכנה המחורבנת שלהם , ה ITUNES זה גם שערורייה.

זה שאין מצבי ביניים במכשיר כלומר או פעיל או שקט , זה מרגיז

העובדה שהסוללה שלו מספיקה ליום אחד בלחץ

העובדה שאי אפשר לפרק אותה מהמכשיר

העובדה שצריך להגן עליו כמו אתרוג עם כל מיני כיסויים ומדבקות

העובדה שהוא קולט פחות טוב מנוקיה

להמשיך?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שאתה אומר נכון - וחצי מהדברים רלוונטים כבר לכל סמארטפון עם מסך מגע בימינו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני לא חושב שצריך להגן על האייפון ,

אבל אני כן חושב שצריך להצביע על דברים משמעותיים ולא על פינאטס. תאריך צילום התמונה, ממש לא מעניין באותו הרגע, במקרה הגרוע מחברים למחשב.

למשל: זה שאי אפשר להעביר קבצים או אנשי קשר או לבצע סנכרון באמצעות BT זו שערורייה.

זה שאתה כבול לתוכנה המחורבנת שלהם , ה ITUNES זה גם שערורייה.

זה שאין מצבי ביניים במכשיר כלומר או פעיל או שקט , זה מרגיז - למה אתה מתכוון ?

העובדה שהסוללה שלו מספיקה ליום אחד בלחץ - לפי דעתי הבעיה קיימת גם בטלפונים חכמים אחרים שיש להם GPS,BT ומסך מגע.

העובדה שאי אפשר לפרק אותה מהמכשיר -

העובדה שצריך להגן עליו כמו אתרוג עם כל מיני כיסויים ומדבקות - גם על שאר הטלפונים החכמים עם מסך מגע צריך להגן.

העובדה שהוא קולט פחות טוב מנוקיה

להמשיך?

אייל, גם אני הייתי רוצה לראות באייפון דברים בסיסים שיש בטלפונים אחרים מבלי להוריד אפליקציה עבור כול שטות.

1. לוח השנה המובנה של האייפון בסיסי ביותר ולא קיימת אפשרות לקבל התראה על ימי הולדת מרשימת אנשי הקשר.

2. אפשרות הקלטה של שיחות.

2. מצלמה עם תוכנה יותר משוכללת.

אייל, אשמח אם תוכל לרשום את הייתרונות של האייפון מנסיונך האישי.

** אני לא בטוח שהמכשיר הבא שאני אקנה יהייה אייפון מכיוון שרוב האפליקציות שנמכרות לאייפון מרביתן שוות לתחת.

פורסם

ליביו, כתבת שניתן לראות מיקום של תמונות שצולמו באייפון 3GS, אבל האייפון לא מציג מפה מדוייקת אלא מיקום כללי.

ראה תמונה של צילום מסך של האייפון שלי.

untitled.JPG

פורסם
מרק , חכה שתראה את רוב האפליקציות באנדרויד.

1. נפתר ב5.0

3. נפתר ב5.0

ליביו

אייפון 4 לא הביא בשורה על פני 3GS וכך 5 על פני 4.

פשוט עוד דרך לגרום למכורים למוצר להוציא כסף מיותר.

מרק, לשמוע ממך שאתה כבר לא סוגד למכשיר?

הסיבה היחידה שאני משתמש באייפון היא כי יש לו את האפליקציות המתקדמות ביותר בכמות הגדולה ביותר.

כמכשיר טלפון הוא דיי בינוני.

דרך אגב, קיבלתי עכשיו שיחה מארה"ב והוא רשם לי מאיזו עיר ומדינה זו. מעניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...