Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לפני מספר שבועות התחדשתי באייפון,

אחרי המון התלבטויות בינו לבין הגאלקסי החלטתי שאני אלך עם העדר ואקנה אייפון.

ככל שהזמן עובר אני מרגיש שעשיתי טעות ושהמכשיר הזה פשוט ט-י-פ-ש! מה שעוד יותר מרגיז זה שאני מרגיש טיפש

כשהחלטתי לקנות אותו...!

בקצר ולעיניין..איך אני מצליח למצוא תאריך של תמונה שנמצאת באלבום ?

:smilecolr:snipersmi
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפרוץ אותו ותתקין את STAMPR שיחתים לך את התמונות עם תאריך ושעה.

בינתים, תעביר את התמונות למחשב, תלחץ קליק ימני על אחת התמונות--> מאפיינים --> לשונית פרטים.

שם תוכל לראות את כל הפרטים על התמונה, כולל נ"צ שבו היא צולמה, והתאריך כמובן.

Stay Dirty

פורסם

חבר את האייפון למחשב ודרך 'המחשב שלי' כנס לתקיית התמונות של האייפון Mark iPhone ובדוק בעמודה את 'תאריך לקיחת התמונה'.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבנתי שבאייפון בשיחה נכנסת לא מוצג מס' הטלפון של המתקשר, אלא רק השם שרשום בספר הטלפונים, וגם זה בפונט גדול להחריד. בנוקיה רשום גם השם וגם מס' הטלפון - שימושי מאוד.

פורסם

וואו גיא! זה כל כך שימושי!

כי אם לבן אדם אחד יש יותר ממספר טלפון אחד אז בנוקיה הוא מראה לך את המספר ובאייפון הוא יציג לך סלולרי/בית/רכב/פקס/חללית . וזה ממש עוזר שזה מראה את המספר כי הרי אין סיכוי שלא תזכור את המספר ולמה בכלל צריך ספר טלפונים בסלולרי? זה אידיוטי לחלוטין!

קיצר, תמיד אנשים ימצאו על מה לצלוב את האייפון. תמיד יחשבו למה לא.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אף אחד לא צולב את האייפון, חשבתי שתאריך ושעה של תמונה זה משהו בסיסי שיש במכשיר דור 1-.

למה במכשיר כל כך "מתוחכם" אני צריך להתחבר למחשב בשביל כל דבר פשוט ורגיל ?

:smilecolr:snipersmi
פורסם
וואו גיא! זה כל כך שימושי!

כי אם לבן אדם אחד יש יותר ממספר טלפון אחד אז בנוקיה הוא מראה לך את המספר ובאייפון הוא יציג לך סלולרי/בית/רכב/פקס/חללית . וזה ממש עוזר שזה מראה את המספר כי הרי אין סיכוי שלא תזכור את המספר ולמה בכלל צריך ספר טלפונים בסלולרי? זה אידיוטי לחלוטין!

קיצר, תמיד אנשים ימצאו על מה לצלוב את האייפון. תמיד יחשבו למה לא.

אתה יודע כמה אבי, כמה חיים וכמה איציקים יש לי בזיכרון בטלפון? לי חשוב שיופע המספר כי ההערות שמכניסים במקום שם המשפחה זה לא מספיק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

א. יש קבוצות

ב. יש תמונות שאתה יכול לשים

ג. אם אתה מתעקש - תעתיק לפרטים את הפלאפון (יש העתק הדבק)

אי אפשר לרצות את כולם ואי אפשר לדחוף את כל הפיצ'רים בעולם (באיזשהוא שלב זה הורס).

אפשר רק לעשות את המקסימום ש99% יהיו מרוצים ושכל הפיצ'רים שאדם נורמאלי צריך - יהיו שם + ממש מעולה.

אם אתה מחפש דף של פיצ'רים - נוקיות ישנות וWindows Mobile 6.5 אלו בדיו המערכות הפעלה בשבילך.

אם אתה מחפש פלאפון חכם שנוח לעשות בו כל מני דברים כנראה האייפון במקום הראשון וקצת מאחוריו חלק מהאנדרוידים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם כבר באייפון עסקינן, מצטער שאני מתעלק על השרשור,

אבל איך (לעזאזל!) אפשר להעביר תמונות מהאייפון למחשב???

ניסיתי לסנכרן דרך האייטיונס אבל הוא מעתיק תמונות מהתיקייה במחשב לתיקייה באייפון ולא להיפך.

פורסם
א. יש קבוצות

ב. יש תמונות שאתה יכול לשים

ג. אם אתה מתעקש - תעתיק לפרטים את הפלאפון (יש העתק הדבק)

אי אפשר לרצות את כולם ואי אפשר לדחוף את כל הפיצ'רים בעולם (באיזשהוא שלב זה הורס).

אפשר רק לעשות את המקסימום ש99% יהיו מרוצים ושכל הפיצ'רים שאדם נורמאלי צריך - יהיו שם + ממש מעולה.

אם אתה מחפש דף של פיצ'רים - נוקיות ישנות וWindows Mobile 6.5 אלו בדיו המערכות הפעלה בשבילך.

אם אתה מחפש פלאפון חכם שנוח לעשות בו כל מני דברים כנראה האייפון במקום הראשון וקצת מאחוריו חלק מהאנדרוידים.

ליביו

ברור שאי אפשר להכניס הכל אבל אם אתה משווק מע' סגורה לאפליקציות חיצוניות רצוי מאוד לאפשר בה כמה שיותר.

עם כל הכבוד לתמונות, יש לא מעט אנשים שאין לי תמונות שלהם (ועם חלקם הקשר רק טלפוני) ואני לא אתחיל לתייג אותם עם איציק בת יענה ודויד אבטיח.

אישית לא משתמש באייפון וגם לא אשתמש בו כל עוד הוא נשלט ע"י תאגיד אחד באופן בלעדי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

-CUPRA- תמונות שצילמת עם האייפון עצמו? פשוט חבר אותו למחשב, וכנס ל״מחשב שלי״. שם תראה את האייפון כמצלמה דיגיטלית. כנס לשם ופשוט תגרור תמונות למחשב כרצונך.

Stay Dirty

פורסם
-CUPRA- תמונות שצילמת עם האייפון עצמו? פשוט חבר אותו למחשב, וכנס ל״מחשב שלי״. שם תראה את האייפון כמצלמה דיגיטלית. כנס לשם ופשוט תגרור תמונות למחשב כרצונך.

באמת?! זה כזה פשוט?

מרוב שניסיתי להתחכם לא ראיתי שזה מופיע כאייקון ב"מחשב שלי".

אנסה בערב כשאהיה בבית. תודה!

פורסם

נייטדרייבר - זה בניגוד ל?

Windows Mobile של מייקרוסופט?

סימביאן של נוקיה?

אנדרויד של גוגל? (ושלא תטעה לרגע - לכל גירסא יש חלקים סגורים מאוד של הקוד).

לגבי קישור תמונות - נעזוב את זה שזו הדרך הנורמאלית ב5 שנים האחרונות לעשות את זה - הכיוון בימינו הוא סנכרון של אנשי קשר לאורך כמה פלטפורמות וזיהוי לפי השם - לא משנה אם אתה שולח SMS , מייל או אבטיח.

בן השאר - בימינו אפשר להצמיד תמונה לאיש קשר מכל מקום - אם זה מהגימייל דרך האאוטלוק וכלה בפלאפון.

לזכור לפי מספר - זה די מגוכך בימינו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
הבנתי שבאייפון בשיחה נכנסת לא מוצג מס' הטלפון של המתקשר, אלא רק השם שרשום בספר הטלפונים, וגם זה בפונט גדול להחריד. בנוקיה רשום גם השם וגם מס' הטלפון - שימושי מאוד.

מה שימושי בזה שיש לך על הצג מספר של בן אדם שכבר מזוהה אצלך בזכרון ?

כמו כן מה אכפת לך מתי צולמה כל תמונה? עדיף דווקא הפיצ'ר שקיים במכשיר שמראה לך את מפת הארץ ועליו נעוצות סיכות של איפה צילמת מה.

חבר את האייפון למחשב ודרך 'המחשב שלי' כנס לתקיית התמונות של האייפון Mark iPhone ובדוק בעמודה את 'תאריך לקיחת התמונה'.

מרק, נראה לי שיש אצלי תקלה, אצלי כתוב Eyal's iPhone ולא Mark, מה עושים? :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...