Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייפון 4 לא הביא בשורה על פני 3GS וכך 5 על פני 4.

פשוט עוד דרך לגרום למכורים למוצר להוציא כסף מיותר.

מרק, לשמוע ממך שאתה כבר לא סוגד למכשיר? - אני לא סוגד למכשיר וגם לא סגדתי בעבר.

הסיבה היחידה שאני משתמש באייפון היא כי יש לו את האפליקציות המתקדמות ביותר בכמות הגדולה ביותר.

כמכשיר טלפון הוא דיי בינוני.

דרך אגב, קיבלתי עכשיו שיחה מארה"ב והוא רשם לי מאיזו עיר ומדינה זו. מעניין.

נראה לי שליביו התכוון לקוסחה IOS 5 ולא לאייפון חמסה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שמרק ציין - אכן התכוונתי לקושחה 5.0 הבאה עלינו לטובה :)

הקפיצה בין 3GS ל4 מבחינת זיכרון - משמעותית ומבחינת רזולוצית מסך משמעותית.

אפל גם על הדרך מוכיחה שהיא עושה עבודה טובה בתמיכה אחורה וגם ב5.0 - ה3GS אמור לקבל את כל הפיצ'רים שזה מרשים מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ליביו, כתבת שניתן לראות מיקום של תמונות שצולמו באייפון 3GS, אבל האייפון לא מציג מפה מדוייקת אלא מיקום כללי.

ראה תמונה של צילום מסך של האייפון שלי.

הקפצה...

האם באייפון 4 זה שונה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

זה כבר בגלל פוליטיקות פנימיות :) שקשורות בישראל.

איזה גירסא של אייפון יש לך?

(המיקום בכ"א נשמר כראוי - פשוט בחלק מהAPIים של GOOGLE MAPS אין לכל המדינות מיפוי מדויק - למרות שהוא קיים)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

דווקא אני התרשמתי, באופן הפוך לכל הספוקלציות מהעבר על בעיות הקליטה, שהקליטה באייפון לא רק שלא פחות טובה מהנוקיה הקודם שהיה לי, אלא אף טובה יותר.

נכון שחוסר האפשרות לפירוק הסוללה ועוד כמה דברים קטנים בדרך קצת חסרים, אבל אני לא מוצא את האייפון כמכשיר סלולרי בינוני.. חוץ מהגודל שכאן אין לי טענות כי אי אפשר לאכול את כל העוגה.

רוב הדברים שהוזכרו (כמו למשל חוסר במצב ביניים בין שקט לפעיל שהזכיר אייל) ושפעם השתמשתי בהם רבות בנוקיה (כל עניין הפרופילים) כבר לא ממש חסר לי באייפון ואני מסתדר נהדר בלעדיהם.

2 הדברים שהכי מעצבנים אותי כרגע באייפון :

א-לא ניתן לשמור טלפונים של אנשי קשר חדשים בסים וזה שומר רק על המכשיר (ומחייב סינכורון באייטונס כדי לשמור את זה לעתיד).

ב-לא ניתן ליצור אלבומי תמונות אלא ע"י רכישת אפליקציה בתשלום (ואני הולך לרכוש אותה, בסה"כ 3 דולר, אבל הרעיון למנוע את זה מהמשתמש, בנוסף לזה שאין תאריכי צילום, זה קטנוני)

פורסם
אני לא חושב שצריך להגן על האייפון ,

אבל אני כן חושב שצריך להצביע על דברים משמעותיים ולא על פינאטס. תאריך צילום התמונה, ממש לא מעניין באותו הרגע, במקרה הגרוע מחברים למחשב.

למשל: זה שאי אפשר להעביר קבצים או אנשי קשר או לבצע סנכרון באמצעות BT זו שערורייה.

אפשר לסנכרן עם חלק גדול מהמכשירים (למשל דיבוריות BT מובנות במסך דאבל דין)

זה שאתה כבול לתוכנה המחורבנת שלהם , ה ITUNES זה גם שערורייה.

לא שערורייה, גאונות. ככה משתלטים על שוק. ככה יוצרים שוק (מוזיקה אלקטרונית).

זה שאין מצבי ביניים במכשיר כלומר או פעיל או שקט , זה מרגיז

מה זה ביניים? יש רועש בלי רטט, רועש עם רטט, רק רטט ורק שקט.

העובדה שהסוללה שלו מספיקה ליום אחד בלחץ

ראשית, כמו שלא מתלוננים שרכב ספורט זולל דלק (עקב מה שהוא מספק בתמורה) כך גם כאן. בנוסף, הגאלקסי מחזיק שעה, לא יום.

העובדה שאי אפשר לפרק אותה מהמכשיר

גאונות. ככה שובים קהל. גם במקבוקים החדשים לא ניתן לפרק את הסוללה. מצד שני לא ניתן לפרק, אבל היא הוכיחה את עצמה כטובה יותר מסוללות של מכשירים שזקוקים להחלפה.

העובדה שצריך להגן עליו כמו אתרוג עם כל מיני כיסויים ומדבקות

אשמת הצרכנים נטו. אייפון 3 וקודמו היו חזקים כמו ג'י שוק. אולי לא נראו ככה, אבל הזכוכית הייתה עמידה לשריטות (חוץ משפשוף ישיר של חול) ולא זקוקה למגני מדבקה ב50 שקל האחד. המכשיר שרד עשרות נפילות ללא שום מגן (וגם לילות פול מון בקופנגן), וכל זה לא הפריע לו להמכר אחר כך, בגיל שנתיים במחיר מעולה תוך שעה (נראה אותך עושה את זה עם גלאקסי). אייפון 4 כבר חלש כי אפל למדה על עוד שוק, הזכוכית נשרטת בקלות ואכן צריכה את המדבקות המגוחכות.

העובדה שהוא קולט פחות טוב מנוקיה

ומוטורולה עלית מודל 1994 קולט יותר טוב מכולם, אז?

להמשיך?

כן תמשיך, זה מבדר.

פורסם
דרך אגב, קיבלתי עכשיו שיחה מארה"ב והוא רשם לי מאיזו עיר ומדינה זו. מעניין.

אין בזה שום דבר מעניין, אתה יכול לדעת את זה לפי איזור חיוג, וכנראה באייפון יש אפליקציה מובנת לזה.

זה כמו שימציאו אפליקציה שמסנכרנת את המכשיר שלך עם דפי זהב/144, ואז תוכל גם לקבל את הכתובת המדוייקת (בהנחה והטלפון קווי ו/או רשום ב144/דפ"ז)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כן תמשיך, זה מבדר.

זה נראה יותר כמו תירוצים, לא כמו תשובות.

נוקיה 6100 קולט יותר טוב, ה E71 שהיה לי קלט יותר טוב וזה לא משהו ספציפי אצלי באייפון. זה המכשיר.

למה אני לא יכול לסנכרן פגישות ב BT כמו בן אדם? אין לך תשובה לזה.

הגזמת לגבי הגלאקסי, אין צורך ללכלך סתם. אני לא מתלהב מהמכשיר הזה ולא אקנה אותו אבל לומר שהוא מחזיק שעה זה שקר גס.

מסכים איתך לגבי סחירות שהאייפון הוא כמו לקנות מזדה 3 פרטית... :)

לא מסכים לגבי הגאונות, לי לא אכפת מגאונות שמאפשרת ליצרן לכבוש שווקים. אכפת לי מעצמי כמשתמש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
כן תמשיך, זה מבדר.

תמשיך לסגוד בצורה עיוורת.

חוסר האפשרות להחליף סוללה זה חיסרון מאוד גדול עבור לא מעט אנשים. אני למשל נמצא לפעמים במקומות ללא חשמל שמאפשר טעינה במשך 3-4 ימים (לא מילואים. עם זה כבר גמרתי) והיכולת להחליף סוללה מאוד חשובה לי.

עם כל הכבוד לגלאקסי למה אתה נדבק דווקא אליו? לדעתי המכשירים של HTC מפגינים עמידות הרבה יותר טובה הן מהגלאקסי והן מהאייפון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נייט אתה רציני? הHTC ידועים בתור המכשירים הכי מתפרקים EVER.

היתרון הרציני שלהם הוא שהם לרוב טכנולוגית ראשונים בשוק עם כל שיפור , אבל עמידות ?

לגבי כל הסנכרונים - מקושחה 5 - כל העידכונים , סנכרונים וכו יוכלו לעשות על WIFI / 3G , אפילו ללא צורך למחשב.

לגבי אי שמירת זכרונות על הסים - ניתן ליבא אותם מהסים אבל בימינו - הסים כבר לא מתאים לזה.

לא מבחינת כמות הפרטים (תמונות , כתובות , כמה מספרים וכו) ולא מבחינת נפח המידע.

זה היה רלוונטי לטלפוני דור שני לפני 10 שנים. בימינו פשוט מסנכרנים עם GMAIL / OUTLOOK - כי אתה רוצה גם את המייל של הבן אדם לכתוב לו ישירות מייל , גם שיהיה מקושר לWHATS APP , גם עם כתובת שתוכל למצא אותו בGPS ועוד 1000 שימושים אחרים (ד"א גם חסל הצורך בתוכנות חיצוניות - ב5.0 במקום MESSAGES שזה רק SMS וMMS יש רכיב שמאפשר תיקשורת דאטא בין כל משתמשי הIOS לפי חשבונות. לא צריך יותר WHATSAPP או ליהיות תלוי בפלאפון - אפשר לשלוח גם מאייפון לאייפד של משהוא אחר - כולל תמונות וכל שאר הקשקושים)

בכלל - פה נעוצה הגאוניות של אפל - כל גירסא חדשה של מערכת הפעלה (1.0 , 2.0 , 3.0 ... - גירסאות ראשיות כן?) לתת פיצ'רים שאח"כ כל המתחרות עסוקות בלישם במהלך השנה.

גם כאלו שהם משלימים מהמתחרות (צריך לתת קרדיט לאנדרויד על ריכוז הנוטיפיקציות לדוגמא) - הם מכניסים כשהפיצ'ר מוכן ומשופר לרמה גבוהה ביותר (תראו קצת מהKEYNOTE אתמול - אפילו דברים קטנים כמו SLIDE TO LISTEN להודעות קוליות).

מכשירים תמיד יהיו חזקים יותר , חדשים יותר , עם בטריה מתחלפת (משהוא שלא עשיתי מאז הטירונות שלי לפני 10 שנים) וכו.

מערכת הפעלה - לא.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הניסיון שלי עם 2 HTC בחברה (דזייר פרטי ולג'נד מסלקום) הם מאוד עמידים. כבר חטםפו נפילות שגרמו לזכוכית להתרסק ולגוף להתעקם והמשיכו לעבוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כל גירסא חדשה של מערכת הפעלה (1.0 , 2.0 , 3.0 ... - גירסאות ראשיות כן?) לתת פיצ'רים שאח"כ כל המתחרות עסוקות בלישם במהלך השנה.

כמו מה? החידוש המהפכני שהיה, זה כשיצא האייפון הראשון, הוא היה נראה והרגיש כמו חללית בין מכשירים שהיו ב2007, עם מסך מגע מולטי טאץ' והכל.

מאז הם עסקו ביישור קו עם מתחרים.

מה שכן יפה באייפון, שאת המעט שהוא יודע לעשות (בלי JAILBREAK), הוא יודע לעשות טוב. ומה שהוא לא יודע, אפשר ללמד אותו עם ג'יילברייק, זה למה מכשיר שתוכנן עבור משתמש ממוצע, זכה בפופולאריות רבה אצל גיקים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם כבר עוסקים בקליטה של האייפון - יצא לפני כחודש לעבוד במקום שנקרא עזוז, שזה בדיוק עונה על ההגדרה של סוף העולם שמאלה, הטלפון היחיד שעבד שם היה האייפון 4 שלי, לא נוקיה לא מירס ואפילו לא ורד הרים, רק האייפון הזה (אוראנג').

בנוסף, מקרה דומה היה כאשר עבדתי באמצע שום מקום באיזור המפעלים שמאחורי הכור בדימונה (נחל צין).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אחרי כל השרשור הזה הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שאייפון הוא חרא של מכשיר(מכל המובנים) ואנדואיד שולט!

זו הפעם הראשונה שאני רואה שאנשי אייפון יורדים על המכשיר שלהם באופן פומבי, חוץ מליביו שיהיה מוכן לקפוץ על מוקש בשביל להציל אייפון תמים.

פורסם

המסכנה שלך לא נכונה, המסכנה הנכונה זה שהדשה של השכן ירוק יותר.

אין סמארטפון אידיאלי, לכול אחד יש את המינוסים והפלוסים שלו.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...