Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנת עדיין - במיקרה שלך אין קשר בין מחירון יצחק לוי למה שקורה בשוק ולמה ששווה הרכב שלך.

נתתי לך לינק של מעל 200 רכבים מהשנתון שלך. תיכנס ללינק ותראה את המחירים.

זה ערך הרכבים האלה בפועל.

וכדי למכור מזדה 6 מודל 2003 עם קצה שלדה, צריך משהו שימשוך את הקונה.

והדבר היחיד שיכול לגרום למישהו להעדיף את הרכב שלך על רכבים אחרים, זה מחיר.

לכן כדאי לך להפסיק להיאחז במחירון .

אחינו, לא ענית לי על השאלה. שוב אני שואל, שהבן אדם שמתעניין מתקשר להגיד שיש שאסי או לא??? ואם כן והוא עדיין מעוניין כמה עוד אני צריך להוריד? הרי בטח יש סוף לבור הזה שנקרא שאסי עם כל הכבוד

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם יש לך את הבדיקה של אז תעלה לכאן את הבדיקה או תלך למכון בדיקה שיסביר לך.

אם אין לך, תעשה בדיקה חדשה ותעמוד על כך לקבל הסבר מלא על אותה מכה.

ככה אולי תבזבז עלות בדיקה אבל תדע בדיוק מה יש לך למכור.

עכשיו אתה רואה.

לך למכון, תעשה בדיקה מרכב /שסי בלבד. יגידו לך את מהות הבעיות שיש לך . יעלה לך כמה מאות ש"ח.

כאן הורידו לך אלפי ש"ח על סמך הסיפורים ( אולי פגיעה בשסי )שאתה מספר.

אז מה כדאי??

ככה גם תדע כיצד למכור את הרכב שלך ? מה לספר איך לספר ואיך לתאר את מה שיש לך ברכב, מבלי שתרמה אף אחד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואם תוצאות הבדיקה הזאת אתה יכול לגשת לטרייד אין של הרכב שאתה מעוניין בו.

הצעת מחיר סופית שתקבל מהם - זה סוף הבור בשבילך. ואז תתחיל למכור לבדך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובות, זה כנראה מה שאני יעשה. אני לא רוצה לרמות אף אחד ואני גם לא רוצה להפסיד יותר מדי במכירה

פורסם

טוב אז עדכון: עשיתי בדיקת שילדה, אכן זה עלה לי 300 שקל. מה שאמרו לי שם שבשאסי אין מכה עקב תאונה. יש דברים אחרים שמצאו אבל השאסי נקי מתאונות. מה שכן מצאו זה שיש מעיכה בשאסי למטה ואמרו לי שזה לא עקב תאונה אלא כנראה מחניה / עליה על מדרכה של הבעלים הקודמים של הרכב וזה גרם למעיכה עקב שהרכב נמוך. בלי קשר החליפו כנף אחורית וחיברו אותה בהלחמה (הסבירו לי שזאת הדרך היחידה כי אין שם ברגים) חוץ מזה החליפו קורה קידמית ואמרו לי שהיא לא חלק מהשאסי אלא מחוברת אליו בברגים. השאסי עצמו נקי (חוץ מהמעיכה למטה שנגרמה, שוב, כנראה מעליה על מדרכה או משהו כזה).

מה אתם אומרים?

פורסם

שאתה יכול להתחייב לקונה שאין תאונת שלדה.

חבל שלא ביקשת שיראו לך את ה"מכה" הזאת למטה - זאת פשוט בדיחה. לפעמים שאתה יורד ממדרכה גבוה ושומע "פחח" כזה - אז זאת ה"מכת שלדה".

יבוא קונה תראה לו את הטופס. תגיד, שמע, בדקתי את הרכב לפני X ימים - זה מה יש. רוצה רוצה. לא רוצה - לך חפש.

בזמנו מכרתי רכב עם "מכה" כזאת. בסוף הורדתי לו 500 שקל להרגשה הטובה, זה באמת לא משהו שאמור למנוע ממך לקנות/למכור רכב כזה.

פורסם

אל תוריד כלום מעצמך. שיבוא קונה, יעשה בדיקה, וביחד תתחשבנו על כמה צריך להוריד.

אל תהיה נחמד והוגן מדי לישראלים. ברגע שהם מריחים דם, הם מתנפלים מבלי לחשוב פעמיים.

פורסם

חוק גילוי נאות בעסקת מכירת הרכב אושר מתישהו במהלך 2008.

אני ממליץ לך לקרוא ולראות אם אתה יכול לעשות שימוש במידע הזה רטרואקטיבית, ובאשר "להיתמם" להיזהר מהמידע הזה עתידית: http://www.news1.co.il/PageLoad.aspx?adid=6359&pageUrl=Archive/003-D-34869-00.html

אופנוען

פורסם

להוריד מלכתחילה על המכה אני לא אוריד השאלה היתה יותר בכמה לפרסם אותה? המחירון הוא 57,000 והבעיה שיש המון מאזדות כאלה למכירה.

פורסם
טוב אז עדכון: עשיתי בדיקת שילדה, אכן זה עלה לי 300 שקל. מה שאמרו לי שם שבשאסי אין מכה עקב תאונה. יש דברים אחרים שמצאו אבל השאסי נקי מתאונות. מה שכן מצאו זה שיש מעיכה בשאסי למטה ואמרו לי שזה לא עקב תאונה אלא כנראה מחניה / עליה על מדרכה של הבעלים הקודמים של הרכב וזה גרם למעיכה עקב שהרכב נמוך. בלי קשר החליפו כנף אחורית וחיברו אותה בהלחמה (הסבירו לי שזאת הדרך היחידה כי אין שם ברגים) חוץ מזה החליפו קורה קידמית ואמרו לי שהיא לא חלק מהשאסי אלא מחוברת אליו בברגים. השאסי עצמו נקי (חוץ מהמעיכה למטה שנגרמה, שוב, כנראה מעליה על מדרכה או משהו כזה).

מה אתם אומרים?

3 נקודות לרעתך כולן בכחול

מעיכה בשסי שטויות

כנף אחורית - אם אין נזקים אחרים מסביב, אהה

החלפת קורה קדמית ?? מאיפוא היא הגיעה?? ורק הקורה הקדמית הוחלפה ??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
במאזדה , לרוב קורת רוחב קדמית מחוברת בברגים , והחלפתה לא נחשבת פגיעה בשילדה .

ראה דיונים קודמים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=374607&highlight=%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA

אייל .

כן, רק הקורה הקדמית הוחלפה ואמרו לי במכון בדיקה שהיא מחוברת בברגים לשאסי אך לא חלק ממנו ולכן השאסי נקי (חוץ מהמעיכות)

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...