Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 6 שנת 2003. אני רוצה למכור אותה כדי לקנות רכב אחר חסכוני יותר וכנראה חדש מהחברה.

בזמנו שקניתי את הרכב אמרו לי בבדיקה שיש תיקון בקורה, שאלתי אם זה שאסי אבל כל מה שענו לי זה שהיתה מכה בקורה.

היום אני מבין שזה כנראה שאסי, בכל מקרה אני רוצה למכור את הרכב והשאלה שלי זה איך מוכרים רכב שאתה יודע די בוודאות שיש לו מכה שהיא כנראה בשאסי?

אני יודע שלאנשים יש סטיגמה והם לא רוצים לשמוע על רכב שיש לו מכה / נגיעה וכו' בשאסי ולא משנה כמה שאר הדברים תקינים (והם תקינים... המצב המכני של הרכב מצויין).

הבעיה היא שאנשים רוצים התחייבות בבדיקה ואם אני אומר שאני מתחייב אז כנראה גם לא אצליח למכור את הרכב (כי מי שיבוא לבדוק את הרכב יתבאס) וגם אני אשלם בסוף את הבדיקה.

מה אתם מציעים לעשות משלושת הדברים הבאים: לפרסם את הרכב מראש ולציין שכנראה יש מכה בשאסי ואז מי שישתקשר כנראה לא מעניין אותו שיש מכה אלא רק ירצה מחיר טוב? (ואם כן כמה נהוג להוריד? - המחירון כרגע הוא 57,000) / לנסות למכור איך שהוא ולהיתמם שאני לא יודע אם יש מכה (מה שיכול לגרור את המכירה להמון זמן כי עד שמישהו יבוא לבדוק הוא לא ירצה את הרכב אחרי שיגלה שיש מכה בשאסי) / למכור את הרכב למגרש כלשהו?

תודה מראש

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במידה ואתה הולך לקנות רכב חדש מהחברה , אני ממליץ לך לבדוק אולי אותה חברה מוכנה לעשות טרייד אין במידה ולא תמצא קונים לרכב .

בהצלחה !!

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

מניסיון, חברה שעושה טרייד אין לרכב עם פגיעה בשלדה, מורידה עד 60% ממחירון הרכב, בלי רחמים.

אבל מה - יש חברות, שבמידה ואתה עושה טרייד אין לרכב חדש, נותנות הנחה יפה (יותר ממה שאפשר לקבל ללא טרייד אין ).

וזה מקזז קצת מההפסד של מסירת רכב ישן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם יש לך את הבדיקה של אז תעלה לכאן את הבדיקה או תלך למכון בדיקה שיסביר לך.

אם אין לך תעשה בדיקה חדשה ותעמוד על כך לקבל הסבר מלא על אותה מכה.

ככה אולי תבזבז עלות בדיקה אבל תדע בדיוק מה יש לך למכור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

התענינתי כבר בחברה שבה אני רוצה לרכוש את הרכב והם אומרים שבמקסימום אני אקבל 45,000 שקל (המחירון הוא 57,000) וזה בהנחה שהכל בסדר אז זה כבר יורד מהפרק.

לגבי תוצאות הבדיקה לצערי בטיפשותי זרקתי אותם ברגע שהרכב עבר לבעלותי, היום אני כבר לא יעשה זאת שוב.

יש עוד הצעות איפה או באיזה דרך ממה שרשמתי אפשר / כדאי למכור את הרכב?

תודה

פורסם

אין מתכוני פלא.

טריד אין,

לבדך

או למגרש סוחרים (במחיר זנות).

מה שאתה יכול לעשות אולי, זה למצוא מכון בדיקה שמוכן לבצע בדיקת שלדה\מרכב בלבד - זה עולה יותר זול.

גם תראה את חומרת הפגיעה וגם יהיה לך מה להראות לקונה. הרי אתה לא סוחר מפולפל ולא תוכל למכור את הרכב בלי שהתיקון בקורה יתגלה. אתה בטוח גם לא תסתכן בתביעה עתידית מהקונה על הסתרת תאונה.

תנסה למכור לבדך, מה שיתנו לך זה יהיה בכל מיקרה יותר מסוחר\טרייד אין.

נכון שזה התעסקות, אבל זה משתלם.

לחתוך חזק במחיר כדי להתפטר מהרכב אתה תמיד תוכל.

אגב, בלוח יד 2 מאזדה 6 מודל 2003 נמכרת הרבה מתחת למחירון שנקבת בו:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=22&SubModelID=182&FromYear=2003&UntilYear=2003&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוא נצא מנק' הנחה שלא תעבוד על אנשים הבחירה שלך היא להוריד מ45K את אחוזי הפגיעה. גם אם הרכב שלך יד ראשונה ומושקע וכו' תהיה ריאלי בכמה הוא נמכר. אם תקבל 35-41 אתה צריך להיות מבסוט, באמת.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
בוא נצא מנק' הנחה שלא תעבוד על אנשים הבחירה שלך היא להוריד מ45K את אחוזי הפגיעה. גם אם הרכב שלך יד ראשונה ומושקע וכו' תהיה ריאלי בכמה הוא נמכר. אם תקבל 35-41 אתה צריך להיות מבסוט, באמת.

אתה מתכוון בטרייד אין?

פורסם
אתה מתכוון בטרייד אין?

תראה, אתה צריך להיות ריאלי למצב השוק. אם מוכרים את הרכב במצב יותר טוב משלך במכירים הנעים סביב ה43K תחשוב בצורה הכי בסיסית כמה אתה יכול לקבל על האוטו.

לך לכל מיני טרייד אינים, לסוכנות שאתה רוצה לקנות ממנה את הרכב החדש ותראה כמה אתה יכול להוציא מהם. במידה והם מוכנים לתת רק הצעות שלך 20-30K, תנסה למכור את הרכב עם סאשי ב10% יותר מההצעה הכי גבוהה. זה הדבר היחידי שאני יכול להציע לך.

דר"א, איזה יד/קילומטרז' אתה ? איזה דגם של מאזדה 6 זה ? יש תוספות (סאנרוף, מושבי עור וכו') ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
התענינתי כבר בחברה שבה אני רוצה לרכוש את הרכב והם אומרים שבמקסימום אני אקבל 45,000 שקל (המחירון הוא 57,000) וזה בהנחה שהכל בסדר אז זה כבר יורד מהפרק.

לדעתי זו הצעה לא רעה. ביד 2 כמעט כולם מבקשים על הרכב הזה פחות מ-50K וחלקם אף פחות מ-40K.

פורסם

כן, אבל כנראה ההצעה היא לפני ההורדה על הפגיעה, וזה כבר סיפור אחר.

אם זאת היתה הצעה סופית של טרייד אין, אני בטוח שפותח השרשור היה לוקח אותה בשתי ידים.

פורסם

הבעיה שלך זה לא רק השלדה, אלא גם שהרכב (מאוד) פופולרי בליסינג.

אז יש מחירון יד2, יש מחירון לוי יצחק, ויש מציאות.

שבמקרה של מאזדה כלשהי לא קרובה בכלל לירחונים הסטטיסטיים הללו. (בגלל הליסינג שיתנו מודל 2008 במחיר שאתה מבקש)

ועל זה תוסיף קצה שלדה.

מה קיבלנו? מתכון לצרות.

אבל

לכל סיר יש מכסה.

אני סבלתי (לא ממש..) מסיוויק 2002 עם קצה שלדה שגיליתי רק כשהחלטתי למכור. (סיפור ארוך)

אחרי המון אנשים שסתם התקשרו לזווג לי את המוח עם הצעות פחות מחצי, הגיע אחד רציני, לקח לו בדיוק דקה וחצי להחליט שהוא לוקח את הרכב, אפילו שאמרתי לו שיש קצה שלדה - לקח אותה בלי לחשוב פעמיים. במחירון מלא. "קצה זה לא שלדה"

ככה שעזוב אותך, אין מה להיכנס לדיכאון.

תראה כמה כולם מוכרים ביד2 (הוזכר למעלה סביב ה45K..), תוריד %15~20% ואני מאמין שהיא לא תישאר אצלך הרבה זמן.

בהצלחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רוב הסיכויים שזה קצה שילדה לכל סיר יש מכסה הכל תלוי במחיר תפרסם ותראה את המזל שלך,אם הנתונים של הרכב (לא פירסמת)טובים אז לא תהיה לך בעיה .

פורסם

תודה רבה לכולם רק על דבר אחד לא עניתם לי - אם אני נניח מפרסם ב 50000 או 49000 (הרכב שווה 57000 מעודכן למאי) ומישהו מתקשר ושואל אם יש מכה / פגיעה בשאסי אז שווה להגיד שאני חושב שיש מכה אבל אני לא יודע אם היא חמורה או לא?

ואם כבר אז ברגע שיהיה אחד שלא איכפת לו וירצה לקחת לבדיקה למרות שכנראה יש בעיה כלשהי בשאסי זה נהוג להוריד עוד מתחת למה שנקבתי? כי הרי 49000 זה הורדה של 15% מערך הרכב.

למקרה שלא אמרתי אז בשאר הדברים אין שום בעיה, קילומטר נמוך, מצב מכני טוב מאד וכו'.

פורסם

לא הבנת עדיין - במיקרה שלך אין קשר בין מחירון יצחק לוי למה שקורה בשוק ולמה ששווה הרכב שלך.

נתתי לך לינק של מעל 200 רכבים מהשנתון שלך. תיכנס ללינק ותראה את המחירים.

זה ערך הרכבים האלה בפועל.

וכדי למכור מזדה 6 מודל 2003 עם קצה שלדה, צריך משהו שימשוך את הקונה.

והדבר היחיד שיכול לגרום למישהו להעדיף את הרכב שלך על רכבים אחרים, זה מחיר.

לכן כדאי לך להפסיק להיאחז במחירון .

• תוכן חדש...