Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת,

שמעתי שהדבר הזה מומלץ לרכבים, רציתי לדעת איפה אני מוצא את התוסף הנ"ל, ואיך בדיוק משתמשים בו?

האוטו אחרי שיפוץ ראש מנוע ואני רוצה לטפל בו כמו שצריך ללא הזנחות.

אני גר בראשל"צ ככה שאין לי בעיה לטייל פה מסביב ולקנות את זה.

תודה רבה!

Opel Adam S 2017

פורסם

השארתי לך הודעה בפרטי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ותגיד לי roeiw איפה אתה רואה שהוא רשם שהוא צריך את התוסף למנוע גמור?!

כי הוא פירט למה הצורך שלו בתוסף...אז למה הדוגמא!!

אתה יכול להשיג את רשימת מקומות המכירה בלינד הבא:

http://poladyne.stiker.co.il/?pageid=2562

ערב מהנה!

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

ואם הוא ישים זאת למנוע תקין, המנוע יהפך לחדש?

אין צורך בשימוש בתוספים במנוע תקין !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

א' כל תודה על ההודעה בפרטי :)

דבר שני המנוע טפו טפו...הראש מנוע עבר שיפוץ וסה"כ עשה 160 אלף, מדובר ברכב שהוא דיי ישן שנת 97 ולכן חשבתי על שימור מעכשיו, אני אחד שאוהב לשמור על דברים במיוחד שאתה מוציא עליהם כסף וסכום נכבד יחסית לגילי ולמגבלותי הכלכליות :)

בכל מקרה שמעתי ניסים ונפלאות על החומר הנ"ל ורציתי לדעת מאנשים שיש להם נסיון ובכלל איפה ניתן לקנות ואיך משתמשים בו ברכב בנזין, (לנסר 97),

ואם המנוע היה גמור היתי שם תרכב לגריטה ממש לא חושב שחומר כלשהו יעשה "הוקוס פוקוס" ויסדר לי את המנוע, אמנם אני רק בן 24 אבל אני חושב שיש לי קצת שכל על הכתפיים...

יוגב וצביקה תודה על העזרה! אברר בלינק ובפרטי...תודה!

צביקה מה זאת אומרת אין צורך בשימוש למנוע תקין? מדוע לא להוסיף את החומר הנ"ל שנאמר עליו שמאריך שנים?

האוטו כרגע עבר 500 ק"מ מאז שטופל ראש מנוע לכן אני צריך להעביר עוד 500 בערך ואז לגשת למוסך לחיזוק הראש, וכמובן שעד אז אני לא מתכוון לשים שום תוסף כי גם ככה צריך להחליף שמן שוב פעם ופילטר.

Opel Adam S 2017

פורסם

תטפל באוטו שלך בזמן (אחת לחצי שנה אם הרכב נוסע בעיקר נסיעות עירוניות), תשקיע בשמן איכותי (כלומר לא אמריקן איגל ושות')ובפילטרים מקוריים בלבד, ושאר הנוזלים שיהיו איכותיים מספיק. כך תשמור על הרכב במצב הכי טוב ולא תזדקק לשום תוסף. מקסימום gold label לפני הטסט או BG 44K אם יש באמת צורך.

בכסף שתחסוך על התוספים תוכל לממן שמן איכותי כל חצי שנה - למשל AGIP או ESSO או Mobil S חצי סינטטי בצמיגות 10-40..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...