Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

בזמן האחרון ולאחר כמה טיולים בשטח עם חברים אני מחפש לקנות רכב שיהיה מיועד אך ורק לשטח (מה שאומר באגי או אפילו רכב כלשהו ללא רשיונות לכביש).

 

ראיתי כל מיני באגי בניה עצמית עם מנועי סובארו או חיפושית וחשבתי שאולי המכניקה שם פשוטה אבל הבלאי שם נראה לי מואץ מאוד ולהשקיע בצעצוע כזה זה לשים את הכסף על קרן הצבי.

 

קפצו לי שתי אופציות מאוד מעניינות, האחת היא ג'יפ CJ משנת 1980, הג'יפ במצב נסיעה ובאמת המנוע והגיר מגיבים בסדר גמור יש לציין שהמנוע הפתיע מאוד לטובה בשטח (4200 סמק) הוא ללא רשיונות וייעודו הוא אך ורק לשטח, מחיר 6500 ש"ח.

 

- האופציה השניה היא גיפ מסוג ניסאן טראנו שנת 96, יש לי הזדמנות לרכוש אחת כזו במצב טוב (כולל הגבהות גגונים ומיגונים של אספיר) הגיפ בדגם המפואר עם גג נפתח, גם הוא ללא רשיונות מנוע 2400 בנזין ידני שעשה 300K קמ ומחירו 6500 ש"ח.

 

נסעתי על שני הכלים, הראשון רכב מאוד ספרטני וחזק, כושר עבירות גבוה וכיף לנסוע עליו (אני מזכיר שוב רק שטח) החשש שלי הוא שבגלל השנתון המתקדם מספיק תקלה אחת שאני אתקע עם כלי מושבת שלא שווה לי לתקן (מיכוון שעלות תיקון עוברת את מחיר הכלי).

 

האופציה השניה נראתה לי כטובה יותר, גם רכב שעבר שיפורים, גם במצב טוב (נסעתי עליו ועליתי עליות שהיה קשה לי להאמין שהוא יעלה אותם), הילוכי הכח וה4*4 עובדים ללא דופי והרכב במצב טוב יחסית מבפנים.

 

השאלה שלי היא מה אתם הייתם מעדיפים? אין כאן שיקול של רכב למשפחה/נסיעות ארוכות/ילדים אלא שיקול של רכב נטו לשטח, זה רכב שיהיה רכב פנאי לסופי שבוע ולכן אני מתלבט בין האופציות שנפלו ליידי שהם הCJ או הטראנו, המהות שלהם זה להיות רכב זול שיהיה ניתן להנות ממנו בשטח ושיספק את הסחורה (יחסית להשקעה המזערית כמובן).

 

אשמח לקבל תגובות הערות והארות.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

איך תגרור אותו מהבית לשטח?

 

אני הייתי ממליץ לך ללכת על משהו עם רישיונות, מצא לך איזה ג'יפ CJ ישן,

או לאדה ניבה, ואפילו סמוראי יכנס לך לתקציב,

 

אם אתה לא הולך על שטח קשה, סובארו טנדר 4X4 יתן לך הנאה פול-טיים וכמעט אפס עלויות אחזקה.

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אני גר ביישוב שבו המרחק מהבית שלי לשטח הוא מזערי (50 מ ),

אני שמתי דגש על שני אלו מיכוון שכלים כאלו עם רישיון מחירם מאמיר לכיוון ה20-25k שח

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

מה זאת אומרת ללא רישיונות?

פשוט לא עשו טסט מס' שנים?

אתה צריך לבדוק שהכלים לא גנובים לפני שאתה נכנס להרפתקאה הזו.

פורסם

הגיפ cj הראשון אכן ללא רשיונות מיכוון שלא עשו לו טסט כבר תקופה ארוכה (שנת יצור 1980)

לגבי הטראנו שם זה סיפור אחר, הבעלים של הרכב הראה לי שהוא רשום על שמו ברישיון אך ישנה בעיה לעשות העברת בעלות על הכלי מפאת צו ירושה שלא מאפר מכירת הרכב ולכן במידה ורוצים לקנות את הרכב זה אך ורק לפירוק ולהורדה מהכביש.

אגב בעל הרכב מוכן לחתום לי על אמיתות הדברים בכדי שלא יגיעו אליי מחר בטענה שגנבתי את הרכב זה בנוסף לזכרון דברים שאעשה.  

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

לפי דעתי תילך על טרקטורון הרבה יותר הנאה תחזוקה קלה יותר(יחסית),אם אתה מחפש בסה''כ לעשות טיול אם חברים בסבבה אם עוד כלים אז טרקטורון זה הכלי המושלם,וב10K אתה תוכל לקנות כלים חלקם יותר ספורטיבים וחלקם בנויים יותר לנוחות ההמלצה שלי זה אדלי 300 או קימקו מקסר 250 שנים 2006-2007 הנאה אמינות והרבה כיף שהם נותנים אף ג'יפ לא יוכל לספק לך,זה ההמלצה שלי בקשר לגי'פים אין לי מושג אז אני לא יכול לעזור

 

 

 

 

 

 

ליאור

המערכת שלי :

 

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אין רישון רכב = אין ביטוח חובה וצד ג'

מכאן נובע: במקרה של תאונה עם נפגעים = ביי ביי לאודי, ביי ביי לבית, שלום חובות..

 

וברצינות, האם אתה לוקח את הסיכון שאם משהו קורה לך או אם פגעת במישהו (נניח רוכב אופניים) אתה עלול למצוא את עצמך בהוצאות אדירות על טיפולים רפואיים/פיצויים??

 

אני אישית הייתי מפחד מזה.

 

מציע לך לרכוש לאדה/סוזוקי ישנים עם רישיון ולעשות ביטוח חובה וצד ג'.

 

אלא אם כן אתה הולך על אקסטרים וריגושים, אבל לא מהסוג הספורטיבי..

 

 

אהה, ועוד משהו, השתגעת להכניס את עצמך לסכסוך ירושה?! :shock:

אלו הסכסוכים הכי מכוערים שיכולים להיות...

הייתי מעדיף לרכוש חמור טוב ולעשות עליו את טיולי השטח שלי.

פורסם

תראה, אני מסכים עם דבריך, אך אתה צריך לזכור שזהו שיקול שלוקחים כל מי שנוסע על באגי/אופנועי מוטוקרוס/אופנועי שטח וטרקטורונים ללא רישוי.

נכון שאין רשיונות ואין חברה שמבטחת אותך אך כל הנסיעות שאני מחפש לעשות עם הרכב הם אך ורק בשטח, ולא במקום מיושב או במקום שבו יש נוכחות ערה של כלי רכב, מה גם שאין לי בעיה לגרור את הכלי עד לשטח עצמו.

אז נכון שיכול להיות שתפגע בכלי/בנאדם כלשהו בשטח, הסיכוי הוא מזערי אבל קיים סיכוי, אם אתה שואל אותי אז כן אני מתכוון לקחת את הסיכון הזה מה גם שאני לא מחפש להשתולל עם הכלי כי אז הייתי מחפש כלי בכיוון של אופנוע.

 

-

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

נניח ותקנה סוזוקי סמוראי במחיר של 6000 ש"ח (אני מניח שניתן למצוא), בשטח אני מאמין שהוא ייתן לך מענה טוב לא פחות מטראנו ואף יכולת גבוהה יותר.

במקרה זה, אין לך בעיה לעשות טסט וביטוח חובה בהוצאה שנתית ממש לא גובהה (אני מניח שמסתכמת בפחות מ-3000 ש"ח).

לדעתי מתאזן עם אחזקה זולה באופן משמעותי לטובת הסוזוקי ובנוסף תהיה מכוסה מבחינת טיפול רפואי ותאונות צד ג'.

אני לא רואה סיבה לוותר על טסט וביטוח.

תאונות תמיד יכולות להתרחש, בגלל זה קוראים להן תאונות.

×
×
  • תוכן חדש...