Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה מאוד מעצבנת (לא ציינתי איזה רכב, כי זה היה גם בכל הרכבים הקודמים למאט רכב שטח שהוא יחסית גבוה). הרכב שלי חונה במקום שיש אדמה מתחת לגלגלים ויש שם תמיד הרבה נמלים (אני לא יכול להחנות את הרכב במקום אחר). עכשיו יש לי את הנמלים האלה בכל מעברי מים לניקוז - מסביב למכסה תא מטען, מסביב למכסה תא מנוע, בספי דלתות. בתוך הסאלון עוד לא ראיתי נמלים. אין אוכל ברכב, בפנים הרכב נקי למדי. היה לי בעיה כזאת עם כל הרכבים הקודמים, אבל אז היו יחסית מאט נמלים. עכשיו כבר חם, אז הם ממש בשיירות מטיילים לי בתור מעברי הניקוז.

יש פתרון? חומרים מומלצים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תקנה חומר הדבר כמו של סנו K300 למינהם. תשים אותו קבוע ברכב כאשר אתה יוצא מהרכב תרס סביב כל גלגל ואז הם לא יוכלו לטפס על הגלגל ולהתחיל לחקור לך את מבנה הרכב, אין להם דרך אחרת לעלות חוץ מהגלגלים!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

לא טוב הרעיון עם הk300, הוא צריך להטביע את הגלגל בחומר, כי מספיק נקודה פיצפונת שאין עלייה חומר הנמלה עברה.

אני מציע לקנות חומר הדברה ולהציף את החנייה בו.

פורסם

לא חושב מספיק שיש ריח סביב כל הגלגל זה מונע מהם לעלות. אפשר גם כמו שאמרתה להציף את כל האזור השאלה אם זו חנייה קבוע במקום קבוע או שורה של חניות שאתה תופס את מה שפנוי?

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

זה מקום חניה קבוע בו אני חונה תמיד.

danniel, לצערי אני לא יכול להחנות במקום אחר, כי כאן יש לי מצלמת אבטחה שמתצפתת על הרכב - זה מונע במידה מסויימת מעשי ונדליזים.

אולי מתאים לשים אבקה כזאת כמו מפזרים מדבירים בבנינים? זה לא גורם לקורוזייה או פוגע בצבע?

כניראה הנמלים אוהבים מקומות ניקוז כי שם בבוקר מצטברת לחות. זה ממש אוכלוסייה שלמה של נמלים חיה לי בתוך הרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם שטח החניה שלך הוא אדמה, אין הרבה שתוכל לעשות. ריסוס בK300 לא יעזור לך יותר מדי. נסה לפנות למדביר שיבצע ריסוס מונע באזור. אם אתה יכול לארגן משטח בטון לחניה שלך - זה כבר עדיף, וגם תוכל לרסס רק מסביב לבסיס המגע של הגלגלים עם המשטח.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השטפונות מבאים את האדמה לכביש והיא מכסה את האספלט. הנמלים חים גם על המדרכה בין האבנים. מכיוון שאני עובד, הרבה זמן במהלך השבוע הרכב לא זז, זה כניראה מספיק בשביל הנמלים. בקומת קרקע לכל הבנינים יש דשה, אדמה. משם כניראה הם באים.

אין פתרון הדברה מקומי על הרכב?

ניסית קרינה רדיאוקטיבית נגד נמלים?

קרינה רדיואקטיבית פחות משפיעה על חרקים. אחרי אסון רדיואקטיבי האנשים בסביבה ימותו, החרקים ישארו, במיוחד תיקנים.

מתקני קרינה רדיואקטיבית בהצלחה רבה נמצאים בשימוש נגד האנשים.

פורסם

yigaljet, תודה. אני ינסה את זה.

פורסם

פיתרון זול נוסף שעובד:

קנה קצת סולר ותפזר על הריבוע של החנייה. הנמלים מתרחקות ממנו כמו מאש (לא להפריז בסולר - לא צריך לזהם קרקע :) )

קובי

:-)

פורסם

kobi_g, תודה. רעיון טוב - אני ינסה את זה, לפחות זה יכול לעזור לשטוף קצת את מקומות הניקוז שנמלים נמצאות בהם. אין סכנה שסולר יתלקח ביום חם כאשר האספלט לוהט (זה קצת אדמה שמכסה אספלט)?

פורסם

ברמה העקרונית, סולר לא מתלקח ספונטנית (מחום) אלא במקרים קיצוניים.

כמובן שליד מקור אש גלוי, יש סכנת התלקחות.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי סולר זה רעיון גרוע. איזה מישהו עובר ליד הרכב שלך ביום חם שהכביש לוהט וזורק סיגריה...:onfire:

מה הבעיה לרסס על הכביש קוטל חרקים טוב, כמו של המדבירים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...