Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר בדיקה של קומפיוטסט ועוד מכון. המכון השני אמר שהכל בסדר רק צריך לבדוק תושבת גיר. לאחר שבמוסך פורד בדקו תושבת גיר ואמרו שהיא תקינה אמרו שכנראה זה חיישן. והומלץ על החלפת הגיר לגיר משופץ.

השאלה שלי אם כדאי לי לרכוש את הרכב (שנמצא במצב טוב מאוד שוב, ב 2 מכוני בדיקה)

האם גיר משופץ של מוסך מורשה-פורד יותר טוב או פחות טוב מגיר מקורי שעשה 100k ק"מ?

האם כדאי לי לחפש רכב אחר

פורסם

אישית,אני לא מבין איך אפשר לקנות רכב בן 3 שנים,במחיר לא זול,וכבר אתה יודע שצריך לשפץ גיר ברכב די חדש,כמה ק"מ הרכב עבר שיש כבר בעיה בגיר??

אישית הייתי מחפש רכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חסרים בשוק פורד פוקוס 2008 מליסינג שהבדיקה שלהם נקיה?

באמת שאני לא מבין, תשקיע עוד כמה ימים ותצא עם רכב נקי ותישן טוב בלילה.

ממליץ לך לדבר עם החבר'ה מהייעוץ ברכישת רכב - הם יסייעו לך בקריאת בדיקות רכב וגם יכולים לסייע באיתור פוקוס 2008 טובה.

פורסם

התוצאות של קומפיוטסט שעשו לחברת ליסינג היו נקיות (מלבד כנף קדמית ותיקוניט שריטות).

התוצאות מחשב של המכון בדיקה השני היו אותו הדבר רק שהם יעצו לי לבדוק תושבת גיר (אמרו לי שזאת גומיה שעולה כמה מאות שקלים בודדים) כי יש קצת רעידות.

במוסך פורד בדקו וגילו שזה חיישן וצריך להחליף בגלל זה את כל הגיר (למשופץ).

אני כנראה ירד מהרכב הזה ... זה נראה לי מיטה חולה.

• תוכן חדש...