Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BAD BOYS BAD BOYS !

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

california love

כמו במשחק הראשון והשני נגד הספרס הלייקרס יחזרו ובגדול.

westcoast california living nigga.

westside

אשרי תמימי דרך ההולכים בתורת יהוה.

פורסם
דטריוט עלו ל 1-0 , מי מהמר על סוויפ ?

לא הייתי מהמר על סוויפ, אבל זכור לי מישהו שצפה סדרה מרתקת...

הבעיה של הלייקרס זה שהם מפונקים, וזה לבדו יכול לעלות להם בסדרה.

אבל אני מניח שעכשיו הם קצת ייצאו מהשאננות ויהיה עניין.

וכל הכבוד ללארי בראון על המשחק היפה, הטקטיקה החיובית, וההמנעות מה-Hack da Shaq.

אני הולך (מקווה ל...) על משחק שביעי.

אין כמו משחק שביעי לשובב את הנפש... :D

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מהמר על משחק שביעי והאליפות ללייקרס.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
דטריוט עלו ל 1-0 , מי מהמר על סוויפ ?

לא הייתי מהמר על סוויפ, אבל זכור לי מישהו שצפה סדרה מרתקת...

הבעיה של הלייקרס זה שהם מפונקים, וזה לבדו יכול לעלות להם בסדרה.

אבל אני מניח שעכשיו הם קצת ייצאו מהשאננות ויהיה עניין.

וכל הכבוד ללארי בראון על המשחק היפה, הטקטיקה החיובית, וההמנעות מה-Hack da Shaq.

אני הולך (מקווה ל...) על משחק שביעי.

אין כמו משחק שביעי לשובב את הנפש... :D

הבעיה של הלייקרס זה לא שהם המפונקים אלא יהירים... הם חושבים שבגלל שיש להם מיליון כוכבים הם לוקחים את האליפות בהליכה ובגלל זה אני שונא אותם!

דטרויט קבוצה עם בלי כוכבים גדולים במיוחד הצליחה לייצר משחק קבוצתי למופת ולא שלא בן אדם אחד או מקסימום זוג כמו בלייקרס ויצרה הגנה הכי טובה בליגה שרק בזכותה היא הצליחה לשרוד כי אחוזי הקליעה של דטרויט בהתקפה לא מהטובים אבל כל עוד הם מצליחים לעצור את הקבוצה השניה זה בכלל לא משנה! :D

אני מתפלל שהלייקרס לא ינצחו אפילו משחק אחד וילכו מושפלים הביתה במקום להיות קבוצה של גרייטרים שרוצים אליפות לפני שהם פורשים...

פורסם

אני מתפלל שהלייקרס לא ינצחו אפילו משחק אחד וילכו מושפלים הביתה במקום להיות קבוצה של גרייטרים שרוצים אליפות לפני שהם פורשים...

תראה, אני לא אוהד לייקרס וגם לא חושב שהכדורסל של דטרויט הוא לא מוצלח בהתקפה (הם מניעים כדור יפה מאוד). אני אוהב כדורסל ורוצה לראות כדורסל טוב ויפה, ואת זה קיבלתי הבוקר והייתי מבסוט. מה אתה מקבל חוץ מהסיפוק שהמוצלחים לא מצליחים? :roll:

פורסם

תראה, אני לא אוהד לייקרס וגם לא חושב שהכדורסל של דטרויט הוא לא מוצלח בהתקפה (הם מניעים כדור יפה מאוד). אני אוהב כדורסל ורוצה לראות כדורסל טוב ויפה, ואת זה קיבלתי הבוקר והייתי מבסוט. מה אתה מקבל חוץ מהסיפוק שהמוצלחים לא מצליחים? :roll:

אותי זה מספיק מספק .

פורסם

אותי זה מספיק מספק .

טוב, זה כי אתה טיפוס שלילי... :wink:

מבחינתך שיכנסו בשומי בכל מירוץ.

שנבחרת ברזיל תפסיד בפנדלים לגרמניה לאחר תיקו מאופס

וכו'

הלייקרס משחקים יפה.

הם טובים.

והם יודעים את זה.

זו סיבה מספיקה לרצות שהם יפסידו?

אנשים מוזרים... :shock:

פורסם

לא...

האמת שאת ארגנטיה אני אוהב יותר מברזיל ופורמולה אחת זה כ"כ משעמם שאני מודה שאני מחכה לתאונות .

אבל אני לא שונא את הטובים בדר"כ, אני פשוט שונא את הלייקרס הנוכחיים ב MAGIC TIME הייתי מעריץ גדול שלהם, אז הייתי מתעורר השקם בבוקר עם אריק הניג ורואה אותם רצים על המגרש כמו מטורפים.

אני חולק על העובדה שהקבוצה של היום משחקים יפה.

סקרמנטו משחקים יפה, דאלאס משחקים יפה , מינסוטה שיחקו יפה, ה LA בנויה על שאק וקובי , תוציא אחד מהם מהמשוואה והם קבוצה בינונית. בינהם, המשחק של שאק לא כ"כ יפה לעין וקובי הוא סתם אנס שגורם לי לא לאהוב את השחצנות יתר שלו על המגרש.

גם מלון לא עושה שום דבר שיגרום לי להתעורר בשבילו .

בקיצר, אני ישמח מאוד אם הם יפסידו ולא פחות אני אשמח שדטריוט ייקחו (בעיקר בשביל PRINCE) .

פורסם
לא...

האמת שאת ארגנטיה אני אוהב יותר מברזיל ופורמולה אחת זה כ"כ משעמם שאני מודה שאני מחכה לתאונות .

אבל אני לא שונא את הטובים בדר"כ, אני פשוט שונא את הלייקרס הנוכחיים ב MAGIC TIME הייתי מעריץ גדול שלהם, אז הייתי מתעורר השקם בבוקר עם אריק הניג ורואה אותם רצים על המגרש כמו מטורפים.

אני חולק על העובדה שהקבוצה של היום משחקים יפה.

סקרמנטו משחקים יפה, דאלאס משחקים יפה , מינסוטה שיחקו יפה, ה LA בנויה על שאק וקובי , תוציא אחד מהם מהמשוואה והם קבוצה בינונית. בינהם, המשחק של שאק לא כ"כ יפה לעין וקובי הוא סתם אנס שגורם לי לא לאהוב את השחצנות יתר שלו על המגרש.

גם מלון לא עושה שום דבר שיגרום לי להתעורר בשבילו .

בקיצר, אני ישמח מאוד אם הם יפסידו ולא פחות אני אשמח שדטריוט ייקחו (בעיקר בשביל PRINCE) .

כל מילה בסלע! ולמה רק פרינס גם בשביל המילטון ושני הוואלסים :twisted:

כמו ששלומי אומר הסיפוק שהם יפסידו זה מספיק בשבילי... [אישית הסידרה של דטרויט אינדיאנה הרבה יותר עיניינה היה שם תחרות אמיתית בין הקבוצות, מתח ואתגר!]

דטורויט קבוצה שבתחילת העונה אף אחד לא הימר עליה וגם לא באה אם הצהרות או הבטחות אלא פשוט שיחקה טוב במשך העונה והפתיעה את כולם זה מה שאני אוהב בהם לעומת קבוצה שהלייקרס שרף הציפיות כל כך גבוהה שכל דבר חוץ מאליפות לא שווה כי הם קבוצה של כוכבים והם צריכים להחזיר את ההשקעה...

פורסם

שלומי, תכין את הספגטי שאני אוהב למשחק הבא.

:D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...