Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BAD BOYS BAD BOYS !

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל דטרויט שיחקו יותר טוב משחק 3 ו 4 יהיו בדטרויוט ואז עם קצת מאמץ הם ינצחו עוד מישחק ויקחו את הסדרה

משחקים 3-4-5 בדיטריוט :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל דטרויט שיחקו יותר טוב משחק 3 ו 4 יהיו בדטרויוט ואז עם קצת מאמץ הם ינצחו עוד מישחק ויקחו את הסדרה

איך אפשר לשחק יותר טוב ולהפסיד?

תשאל את ז'לגיריס .

ז'לגיריס זה אלו שהפסידו לקבוצה עם הכדורסל הכי אטרקטיבי באירופה?

מה הקשר ?

באותו משחק הם שיחקו הרבה יותר טוב ממכבי ובגלל כל מיני דברים שלא כ"כ קשורים לכדורסל באופן ישיר הם הפסידו .

אומנם מכבי שיחקה את הכדורסל האירופאי הכי יפה שלי יצא לראות , אבל באותו משחק הם שיחקו הרבה פחות טוב וניצחו.

זו היתה השאלה המקורית שלך.

פורסם
באותו משחק הם שיחקו הרבה יותר טוב ממכבי ובגלל כל מיני דברים שלא כ"כ קשורים לכדורסל באופן ישיר הם הפסידו .

אומנם מכבי שיחקה את הכדורסל האירופאי הכי יפה שלי יצא לראות , אבל באותו משחק הם שיחקו הרבה פחות טוב וניצחו.

זה מה שקורה כשאלוהים הולך לראות כדורסל במקום לדאוג לבריאותנו, בטחוננו, וסיפוקנו המיני! :mad::mad::mad:

פורסם

למה אתה רוצה להגיד שאר הימים חוץ מיום חמישי אלוהים שמר על ביטחוננו יש לו עמי תפוצות רבים לעסוק בצרותיהם אז מדוע יתעסק הוא בהכי בוגדני אתם יכולים ליראות קצת מהעבודה שלו באתר הזה http://www.god.co.il

חוצמזה היורו ליג ניגמר דטרויט יקחו את הסדרה כי הם משחקים יותר טוב כמו שכבר ראיתם במישחקים והשרשר עצמו הסדרה הזאת ניראת מבטיחה ומעניינת נחכה למישחק ה 3

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

זה מה שקורה כשאלוהים הולך לראות כדורסל במקום לדאוג לבריאותנו, בטחוננו, וסיפוקנו המיני! :mad::mad::mad:

זה עוד בסיידר.לפעמים אלוהים הולך לשחק כדורגל בבת ים.

אלוהים ערס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני לא ערס... :twisted:

בכיף אתה לא ערס אבל מי ר שאתה אלוהים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

שמעתי שמועה שבפירוקיות במוטור סיטי ניתן להשיג היום חלקים של קובי בראינט, למי שמעוניין... :twisted:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך אפשר לשחק יותר טוב ולהפסיד?

תשאל את ז'לגיריס .

ז'לגיריס זה אלו שהפסידו לקבוצה עם הכדורסל הכי אטרקטיבי באירופה?

מה הקשר ?

זו היתה השאלה המקורית שלך.

לא קונב שלומי.

בכודרסל מי שמשחק הרבה יותר טוב מנצח בהפרש רציני.

פורסם

אין שמח ממני בכל העולם! לא סתם שדטרויט ניצחו אלא ב20 הפרש!!! :multi::beerchug::bday:

איזה יופי זה לא יאמן! אני צופה הפסד מושפל ללייקרס בסדרה! דטרויט יקרעו אותם! :twisted:

פורסם
אין שמח ממני בכל העולם! לא סתם שדטרויט ניצחו אלא ב20 הפרש!!! :multi::beerchug::bday:

איזה יופי זה לא יאמן! אני צופה הפסד מושפל ללייקרס בסדרה! דטרויט יקרעו אותם! :twisted:

ההימור שלי הפוך.

אני חושב שאחרי בעיטה בתחת המפונקים מהוליווד יראו מה הם יכולים.

בכל מקרה, סבבה של סדרה.

מישהו מתנגד למשחק שביעי?

פורסם
ההימור שלי הפוך.

בכל מקרה, סבבה של סדרה.

מישהו מתנגד למשחק שביעי?

לצערי אני נאלץ להסכים איתך.

במידה והפיסטונס היו מנצחים את משחק מס' 2 +3 הסדרה היתה גמורה.

אני צופה :

2-2

3-2 לפיסטונס

2 משחקים בLA :

3-3

4-3 לליקרס

הלוואי ואתבדה.

פורסם
ההימור שלי הפוך.

בכל מקרה, סבבה של סדרה.

מישהו מתנגד למשחק שביעי?

לצערי אני נאלץ להסכים איתך.

במידה והפיסטונס היו מנצחים את משחק מס' 2 +3 הסדרה היתה גמורה.

אני צופה :

2-2

3-2 לפיסטונס

2 משחקים בLA :

3-3

4-3 לליקרס

הלוואי ואתבדה.

איזה שטויות משחקים 3 4 5 בדטרויט... ולכן אני לא מאמין לאיזה מהפך מטורף... :roll:

• תוכן חדש...