Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סה"כ אני מחפש רכב שיהיה מהנה לנהיגה (לא התגרזנות, אלא להנות ברגע שאני לוחץ על הדוושה), נוסע כ3 פעמים בשבוע ירושלים-מודיעין/ת"א, זול יחסית לאחזקה (עד עכשיו הייתי עם פאביה שחוץ מטיפולים שוטפים לא נכנסה למוסך).

רציתי קצת פרטים לגבי אלפא 147 שנת 2002 , מנוע 2000 גיר ידני.

צריכת דלק - בהשוואה נניח לרכב ממנו אני יורד (פאביה 1.6 אוטומט)-ידוע לי שכל רכב ברגע ש'לוחצים' ישתה דלק ובנסיעה רגועה קצת פחות.

אמינות (תלוי מאד לגבי מה שעבר הרכב עד היום, ע"פ הכתוב טופל אך ורק במוסך מורשה ואצל 'איציק' מבית דגן שאני מבין שהוא סוג של מוסך רון עבור VW רק לאלפא...)

מחלות מיוחדות.

בלי קשר על-פניו הרכב הספציפי עליו שמתי עין טופל ותוחזק בהתאם וכמובן שאלך לבדיקה אם יימצא למתאים.

תודה רבה !!

8)
פורסם

עלויות תחזוקה- לא זול. החלפים לא ידרשו ממך משכנתא לבית, אבל בהחלט אי אפשר להגיד שמדובר ברכב זול לתחזק.

אמינות- המנוע אמין בצורה מפתיעה, השאר די אופייני לאלפא, אם זו מכונית שתוחזקה טיפ טופ כנראה שלא תבלה איתה כל יומיים במוסך, אבל אל תצפה לעבור 100K ק"מ בלי לראות מוסך, זה לא יקרה.

צריכת דלק- תלוי בך, יכול לנוע בין 1:9 משולב ל 1:12 אם אתה קצת סבתא.

ובפועל- יש לך את הכסף שדרוש לזה ועוד כמה גרושים בצד למקרי חירום? לך על זה. את מה שהרכב יגנוב לך מהכיס הוא יחזיר בצורת חיוך על הפרצוף.

פורסם

הרכב הנ"ל לא סובל דחיית טיפולים או אי החלפת חלקים לפי הספר.

בצע חיפוש כי יש ים חומר בנושא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• אחראי פורום
פורסם

הנני :-)

אין לי מידע לגבי ה-2.0 הספציפית, אבל צודק fitch שהיא מפורסמת עוד מאז שאני קניתי את שלי (חצי שנה).

אז הוא ביקש 58K שזה 13K יותר ממה שדרשו על שלי, אז מן הסתם שאפילו לא השקעתי בו שיחה

(מה גם ששלי היתה יד 00 עם קמ"ז נמוך יותר).

יכול להיות שהיא טובה וסתם נתקעה בתקופה רדומה בשוק ויכולות להיות עוד אלף סיבות אחרות.

אם הוא בסביבה שלך, הייתי בודק. כי אחרי הכל זה באמת דגם נדיר.

לגבי תחזוקה, קודמי כתבו דברים נכונים, סה"כ רכב אמין עם טיפולים יותר יקרים מהסטנדרט

(בולטים: וריאטור, משולשים, טיימינג יקר כל 60K, צריכת שמן קבועה של ליטר ל-1000 ק"מ, פלאגים יקרים אבל כל 100K), כל עוד טופל נכון.

צריכת דלק משולבת 1:10.

מחזירה את ההשקעה בגדול.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני אישית חושב שזה הרכב הכי מהנה לנהיגה שיש בתקציב הנ"ל.

על פניו מצב הרכב והנתונים נראים מצויינים, ואני ממליץ לך להתקשר למוסך של איציק (052-4347776)

ולשאול אותו לגבי מצב הרכב.

בהצלחה

פורסם

האמת שהוא לא היה כ"כ באיזור שלי, אבל בכל-זאת 'קפצתי' מירושלים לאשדוד וביצענו בדיקה לרכב בקומפיוטסט ברח' עמ"ל .

להלן הבדיקה: (לגבי המנוע אמר הבוחן כי יש להחליף פלאגים ושכרגע המנוע עומד על 118כ"ס כאשר 120 הוא המינימום במצב 'תקין' של המנוע.)

IMG_0489.jpg

IMG_0479.jpg

IMG_0480.jpg

IMG_0482.jpg

IMG_0483.jpg

IMG_0484.jpg

IMG_0488.jpg

8)
פורסם

קח הרכב למוסך שיעשה בדיקה מקיפה למנוע (קומפרסיה, 4 גזים וכיו"ב). ייתכן ומדובר בעניין פעוט, ייתכן וזה אסון.

אם הרכב תקין - תענוג שמעט מאוד מכוניות יכולות לספק.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
קח הרכב למוסך שיעשה בדיקה מקיפה למנוע (קומפרסיה, 4 גזים וכיו"ב). ייתכן ומדובר בעניין פעוט, ייתכן וזה אסון.

אם הרכב תקין - תענוג שמעט מאוד מכוניות יכולות לספק.

הבדיקות שהבחור עשה לא מספיקות?,,מוזר באמת שהרכב עומד כ"כ הרבה זמן במכירה,איפה הקאצ'?

מעכל לך בהצלחה,ותעדכן...

פורסם

הבדיקה הכללית (ולעיתים - חפיפניקית וכסת"חית) לפני רכישה במכון אינה מספיקה כדי לאבחן את עניין המנוע במלואו. מומחה יוכל לעשות זאת בזמן קצר ובעבור תשלום לא גבוה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

יש לציין שה 150 כ"ס הם נתונים שהיצרן מצהיר במנוע, ולא בגלגל כפי שנבדק..

בכללי רוב הבדיקה בסדר גמור (מרבית מן האיקסים הם כיסוי תחת של מכוני הבדיקה)

אל תשכח לעשות כיוון פרונט ולבדוק מתי צריך להחליף ברקסים אחוריים ואת הטיפולים הבאים

אני מניח שהמוכר ציפה למכור מעל המחירון והחליט לרדת מזה,

אם יש לך שקט מטיימינג אני ממליץ לך ללכת על הרכב, הוא לא יאכזב אותך.

שיהיה בהצלחה

פורסם

מצטרף לאיחולים ולהמלצות..

כיף של אוטו, ולמצוא 2 ליטר ידנית במצב טוב זה לא רק מזל,

זו גם השקעה ליום בו תרצה למכור.

יש קטנות ששווה לבדוק-

חיישן טמפ (אם נדפק אז.. זה דפק יקר)

פלאגים טיטניום שמוחלפים ב100K, זה סביב אלף שקל

קח בחשבון שאתה הולך להפרד מהרבה כסף-

האוטו ידרבן אותך לנסוע מהר= תשרוף דלק= יתפוס אותך שוטר (חס וחלילה)= דו"ח= משפט= יום עבודה= ריב עם האישה.

עוצרים אותך ברמזור לשאול אם אתה מוכר, האוטו אוהב רק שטיפה ידנית והכי חשוב- תן לאוטו אהבה ולפעמים הגריל יחייך אליך.

תתחדש

=)

היתה אלפא 147 2002 ידנית (120כ"ס)

מצאתי בראבו 2009, והפכתי אותה לאבארת'

פורסם

יתכן שפיספסתי את זה, אבל באיזה סל"ד נבדק ההספק?

על פניו הבדיקה נראית בסדר גמור, מה שאומר שאפשר לעבור לשלב הבא: לקחת את הרכב למוסך מתמחה כדי שיעיף מבט ויעשה בדיקת קומפרסיה וגם סיבוב קצר.

יאללה, שיהיה בהצלחה!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...