Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואולי הוא באמת נכה ללא רגליים שיכולות לשמש אותו להליכה?

אם יש לך ספק וזה מכעיס ומקומם אותך, אתה יכל לפנות לעירייה, ולבדוק זאת מולם.

על כל תמרור וחניה שמקצים לנכה יש תיעוד.

ל'

זאת לא הנקודה, את מוזמנת לקרוא את האשכול.

פורסם
כל הבדרנים \ מפרשי פירושים למיניהם התעוררו?

אנחנו לא בדרנים וגם לא צרי עין.

אמרנו לך אם הבחור קיבל חניה מהעירייה אז כנראה שהוא מוגבל.

אתה מעלה השערות ומתסיס אנשים כנגדך.

אם היית עושה מה "שנהגת שודים" הציעה לך ומגלה שיש קומבינה אולי היינו מתייחסים אחרת.

בינתיים אתה סתם צר עין.

וחוץ מזה העיקר הבריאות.

פורסם

לא פקפקתי בעצם העובדה אם הוא נכה או לא. מה שאמרתי זה שמאוד מוזר המקום או הצורה של החניה.

מישהו שולח אותי "לעשות אמבוש", לדבריו. זה בדרן.

מישהו אומר שאני צר עיר - שוב, לא הוסיף שום דבר מועיל, ומוזמן להשאיר את גינוני החיבה האלה לעצמו. לא מדובר על וילה בקיסריה שמנקרת עיניים, אלא על מצב לא הגיוני (לכאורה) על חשבון כלל הציבור.

חוץ מזה, במיוחד שמתגלות שחיתויות בעירייה וראש העיר עצמו נחקר הלוך ושוב, כל מיני חשדות כאלה אפשריות.

פורסם

קשה מאוד להגיד משהו על נכים ולצאת מזה טוב ולא כמו חתיכת שמוק.

נותנים לך ליהנות מחמת הספק.

אני הייתי בודק את זה עם העירייה כי באינטרנט לא תמצא הרבה סימפטיה למטרה שלך.

פורסם

תקראו שוב את כל אשר כתב aRegularNickname, אל תהפכו אותו לרע לב או צר עין.

אף אחד לא מקנא בגורלם של הנכים ואכן מגיע להם כל סיוע שניתן. כן גם עם זה בחניה שמובטחת להם, בגלל שבעוד כל אדם יכול ללכת אפילו מרחוב סמוך להם הדבר קשה.

אך מתן זכות לנכים אין פירושו של דבר שצריך לקפח לגמרי את זכותם של הבריאים, בערים יש מצוקת חנייה אמיתית וקשה ולקחת ארבעה מקומות חנייה ולהקצות אותם עבור אדם אחד אין הדבר סביר, צריך למצוא איזון.

אם הנכה מסוגל להסתדר ולהגיע מרכבו עד לבניין שבן הוא גר והמרחק בטח כשלושה מטרים ואז כן אפשר להעביר את החנייה הצידה, נכון שאז המרחק יהיה שישה מטרים וכן לפעמים השלושה מטר האלה קשים, אך גם לכלל הציבור מגיע להחנות היכן שהוא.

פורסם

אתה ממשיך להתסיס ומחפש את הקומבינה.

אולי החניה שאתה מציע לא טובה עבורו.

אולי יצמדו אליו עם רכב מאחור וזה יפריע.

אולי המדרכה שנמצאת מימין מפריעה ואין ירידה משופעת.

אולי תבדוק אם הוא מוגבל באמת ואל תבלבל לנו במח על חניית נכים שניתנה כחוק.

פורסם
צר עיר .

ללא ספק צר עיר!

עיר כי אתה עדיין צעיר ועיר כי אתה בדרך הבטוחה להיות האבא של העיר!

עכשיו תעשה טובה, תפסיק לחפור לנו פה ואם אתה רוצה לקדם באיזושהיא צורה את השרשור היללני והתינוקי הזה, תבדוק מה המכשור שיש לנכה ברכב שמאפשר לו לצאת מהרכב, האם הוא נשלף מהגג, מהבג'אז או מכל מקום אחר ואז אני מאמין שתבין גם למה המיקום של האוטו הוא כזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יצא במקרה, אבל באמת מחסור בחניות הופך את העיר לצרה יותר. :-)

יצאת גבר-גבר אבל, רוכב על טעות הקלדה, כל הכבוד! (אגב, עיר ועיר זה לא חרוז)

לגבי מה שאתה מכנה "חפירות" - לא תיכננתי שזה יצא כך, בסה"כ שאלתי שאלה, וכמה חברי פורום נחמדים קפצו עליי כמו אריה לטרף.

לגבי המכשור שמאפשר לו לצאת מהרכב - מסתבר שאין כזה.

לגבי ה-"יללני ותינוקי" - יכול להיות שאתה מעיד על עצמך?

פורסם
אני כמעט בטוח שהרכב שלו זה שברולט מליבו.

וזה לא בדיוק שכן שלי, המקום במרחק כמה רחובות ממני, וכל פעם שאני עובר שם אני מתעצבן שאולי יש קומבינות מאחורי זה, על חשבון החניה של הכלל.

ויותר מזה: בחיים שלי לא ראיתי חנית נכים כזאת, שזה רק מעלה את החשד לכל מיני קומבינות.[/quote]

מציע לך תבצע שם אמבוש עד שהנכה יגיע , תראה אם הוא נכה או מקומבן, תראה אם ברכב שלו יש לו גם תוית של נכה מקומבנת ומשם תלך לקב"ן

לא פקפקתי בעצם העובדה אם הוא נכה או לא. מה שאמרתי זה שמאוד מוזר המקום או הצורה של החניה.

מישהו שולח אותי "לעשות אמבוש", לדבריו. זה בדרן.

מישהו אומר שאני צר עיר - שוב, לא הוסיף שום דבר מועיל, ומוזמן להשאיר את גינוני החיבה האלה לעצמו. לא מדובר על וילה בקיסריה שמנקרת עיניים, אלא על מצב לא הגיוני (לכאורה) על חשבון כלל הציבור.

חוץ מזה, במיוחד שמתגלות שחיתויות בעירייה וראש העיר עצמו נחקר הלוך ושוב, כל מיני חשדות כאלה אפשריות.

לא קיטרתי, רק שאלתי. יש הרבה נשמות טובות כמו שאתה רואה.

זה מה שאני מתכוון לעשות.

אז אולי תעשה מעשה תבדוק ואז תחזור עם הממצאים.

וכאשר יהיו בידיך התוצאות תבוא לכאן ותדווח.

אז לאור התוצאות נחליט אם לתת לך צל"ש או טר"ש.

עד אז חזקת התקינות של פעולת העיריה עומדת לחובתך.

וסתם לשם הסקרנות באיזה עיר מדובר , כי יש הרבה ראשי עיר תחת חקירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...