Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר התלבטויות רבות,ראיתי לנכון ללכת לכיוון מיצובישי לנסר קלאסיק.

הרכב אמור לשמש אותי לנסיעות מאשקלון לירושלים פעמיים בשבוע,כי אני מתגורר בירושלים ומידי פעם קופץ לישון

אצל משפחה באשקלון,אז אני ייתן את כל הפרטים של הרכב ואתם תגידו מה דעתכם!

יצרן:מיצובישי

דגם:לנסר קלאסיק - EXECUTIVE אוט' 1.6

נפח:1,600

שנה:2004

יד:3

ת.הילוכים:אוטומט

ק"מ: 250,000 ("קצת" הרבה:|)

לגבי הדלק: צורכת 12.6 ק"מ/ליטר

מחירון 38

רוצה 22 בלבד!

מה אתם אומרים?

פורסם

לאט לאט, יענו לך בסוף,

22 אלף ללאנסר 2004??? אני אומר "כבדהו וחשדהו"

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יש לי לנסר 2007, שלמיטב ידיעתי זה אותו רכב. הרכב אצלי שנה וחוץ מטיפול שנתי ודלק לא דרש ממני שום דבר (אם כי הק"מ של הרכב שלי הוא כשליש מהרכב המוצע לך).

לגבי צריכת דלק - בנסיעה משולבת הרכב אכן צורך באזור 1/12.5 שזה ממש לא רע ובניגוד למה שאמרו לי על הרכב.

עקרונית מדובר ברכב פשוט ואמין (וזו גם הסיבה שרכשתי אותו) אך 250K ק"מ זה המון, אם כי המחיר הנמוך עשוי לחפות על זה.

פורסם

בנסיעה בין עירונית רגועה אין סיבה שלא תגיע ל1:12.5, רק אל תנסה להיות הכי מהיר בעליות לירושליים.

המחיר טוב ואין עוד הרבה רכבים משפחתיים ממודל 2004 שתוכל לרכוש בסכום כזה, אבל הקילומטראז' מאוד גבוה. אני הייתי ממליץ לך לחפש מציאה אחרת, קצת פחות בלויה. עם כל הכבוד שיש לי למיציבושי ולרכבים האמינים שהם מייצרים, 250 אלף זה לא מעט. צור איתי קשר בהודעה פרטית, אנסה לעזור לך למצוא לאנסר אחרת, קצת יותר יקרה אבל עם הרבה פחות קילומטרים.

• תוכן חדש...