Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העמותה לאחר שבדקת את מספר הנרשמים לקורס הוצאת רישיון מרוץ כמתחייב בחוק מודיע כי מחיר (עלות) הקורס 290 ש"ח. הקורס כולל קורס עזרה ראשונה על פי התקנות, אולם ליומיים וחומר הדרכה, ההדרכה העיונית בתחומי הספורט המוטורי תעשה בהתנדבות ע"י מדריכים מוסמכים בתחום, מועד הקורס יפורסם כאן באתר ובאתר העמותה.

הקורס יועבר בקבוצות קטנות עד 25 איש בקבוצה.

הקורס יועבר בימי ששי או ששי/שבת (אין הפסד ימי עבודה)

נושאי הקורס הם:

• חוק הנהיגה הספורטיבית ותקנותיו.
  • כללי הנהיגה הספורטיבית - חלק כללי.
  • עזרה ראשונה.
  • מבחן.

במסגרת ההתאחדויות תועבר ההכשרה הענפית - כללי הנהיגה הספורטיבית בענף אליה הספורטאי מעוניין להשתתף.

אין חובה להיות חבר עמותה או התאחדות כול שהיא לצורך השתתפות בקורס, הקורס הוא למי שהשתתף במרוצים בארץ או בחו"ל (זקני הדור), למשתתפים חדשים תועבר הדרכה במועד שיקבע ועל פי מתכונת מותאמת אליהם.

קורס זה הוא חלק ממסכת שעל הספורטאי לעבור עוד בתחומים נוספים עד שיוכל לנהוג, נושאים נוספים שעל הספורטאי לעבור הם:

• בדיקות רפואיות.
  • השלמה ענפית בתחרויות שאליהן הוא רוצה להשתתף.

כול מי שעדין מעוניין להרשם לקורס זה יפנה לעמותה במייל המופיע מטה, יש לשלוח פרטי אישיים וטלפון נייד.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

אלון

אם זכרוני עדין בסדר דיברנו שנעשה משהו במשותף.

עדכנתי אותך שהסיבה בגינה לא יצאנו לקורס היא שחששנו שמי שיוציא רשיון תוקפו יתחיל מיום ההוצאה ועד שיתקיימו מרוצים תוקפו יפוג, לארונה התבסרנו שלא כך הדבר כי הרישיון יכנס לתוקפו מהמרוץהראשון שיתחיל על כן הזדרזתי להוציא מידע על כך.

לצערי אינך מעדכן אותי, אני ממשיך בקו שבוא החלטנו עליו קורסים שעל פי החוק פתוחים לכולם ללא הבדל גזע, מין, דת, מועדון, עמותה, התאחדות, אנחנו נשמור על הקו הזה לכול אורך הדרך זאת התחייבות בכדי שנוכל לתת יד לכולם וןלפתח את הספורט התקועה הזה שניקרא "ספורט מוטורי"

אשמח לשתף פעולה.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
מי המדריכים?

בקורס ע"ר - מד"א.

בקורס עצמו

חוקים ותקנות - ברוך שליט.

מרוצים - ברוך שליט / רמי לימון / ג'י בן ארי / אופיר ליפז.

הקורס הבסיסי עצמו פשוט.

בקורס להכשרה ענפית שם צריך לשים דגש על הנושאים הטכניים, פרטים הנוגעים למסלול והאירוע עצמו נושא זה כפוף להתאחדויות עצמן ואם הם ירצו אשמח לתת את שרותנו בכול אחד מהתחומים, איפה הבעיה שאין עדין כללי נהיגה ספורטיבית סגורים וחתומים ואני מחכה לראות אותם, אני כבר יודע שעל חלק מהדברים יש לי הערות מאחר והן נוגדות את החוק.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

עקב פרסומים שונים כי ע"פ התקנות מאמנים ובוחנים פטורים מהוצאת רישיון או מהקורס כדי להתחרות ביצעתי ביררו מול יוסי ניסן. להלן תשובת הרשות לפנייתי (במילים שלי כמובן):

לאחר בירור עם מנהל הרשות לנהיגה ספורטיבית מר יוסי ניסן ובהתייעצות עם יועמ"ש של הרשות נמסר לי כי כולם חייבים לעבור את הקורס לרבות בוחנים ומאמנים. הפטור הקיים בתקנה הינו בעצם פטור לבוחנים ולמאמנים מרישיון תחרותי לטובת עיסוקם (בחינת כלים או לאמן נהגים) ואולם אם הם רוצים להתחרות - חובה עליהם לעבור את הקורס והמבחן והבדיקות הרפואיות ולהוציא רישיון. נתראה בשלישי...

אלון

פורסם

עוד הבהרה אחרונה (אני מקווה):

למרות השמועות שהופצו, כי הקורס נדחה או יבוטל או אינו בר תוקף - סוכם סופית מול משרד הספורט, כי הקורס הינו בעל תוקף והמשרד מכיר בו. את חלק הקורס שהוא ההשלמה / הכשרה ענפית (בת שעתיים) באחריות ההתאחדות האחראית על הענף הרלוונטי תעביר ההתאחדות ע"פ הכללים הבין לאומיים שתורגמו על ידה. הרשות תנפיק את הרישיונות עצמם - רק לאחר שתאשר את הכללים הללו - עניין זה, יקח מספר שבועות להערכתי ותלוי בעיקר ברשות לנהיגה ספורטיבית היות ו IRDA סיימה תרגום הכללים והכנתם והגשת החלק האחרון מתעכבת עד שיאושרו החלקים שכבר אושרו. 253/ 254 - אמורים להתקבל בחזרה היום לדברי יוסי ניסן.

253 - מאושר.

254 עם ההערות של הרשות להתייחסות שלנו לטובת אישור סופי.

אני מקווה שכעת מי שלא היה רגוע - נרגע.

נתראה מחר בוינגייט.

אלון

פורסם

נשמע נחמד רישיון וכו'(כסף)

רשיון לרכב(כסף)

רישיון לחיות(כסף)

ביטוחים(כסף)

אבל תאריך או אירוע באופק? ממש מצחיק

אני ממש לא מתנגד לכל הרעיון של להתעסק בתפל ולא בעיקר

ומחזק את ידיהם הפועלות של העוסקים בדבר(אני פרשתי)

אבל אישית אני מעדיף לחכות(לא להוציא כספים כרגע) כמו שאמרו חכמים

"תלמד על בשרם" וכמו שאני תמיד אומר הלוואי ואני טועה....

הבעיה שאני אומר את זה כבר 8 שנים אישור להתחרות כאן לא נקבל.

ושוב הלוואי ואני טועה ולא מחפש כמובן שמישהו יכעס עלי או יתנגח איתי

סה"כ גם לי קשה ועצוב כל הנושא הזה

בברכה ניצן לוי

www.shaft.co.il

פורסם

קורס הוצאת רישיון מרוץ יתקיים בתאריכים הבאים:

3.6.2011 - קורס עזרה ראשונה.

4.6.2011 - עיוני - החוק והתקנות, כללי הנהיגה הספורטיבית (נושא כללי מתאים לכול מקצועות הנהיגה הספורטיבית)

10.6.2011 - חזרה - מבחן - כללי הנהיגה הספורטיבית השלמות על פי כללי הנהיגה הספורטיבית בתחום המקצועי (ראלי, ספרינט, ראליקרוס וכד')

שעות הלימוד 08:00-16:00

מקום הלימוד - קיבוץ רמת הכובש, אולם הקשתות.

לפרטים נוספים והרשמה נא התקשרו לטלפון נייד 052-2439875 בין השעות 18:00-21:00 או שלחו מייל לכתוב [email protected] הכולל שם ומשפח + מספר טלפון ואנו נחזור אליכם במהלך הימים הקרובים.

ההרשמה תסתיים בתאריך 31.5.2011

במידה ומספר הרשמים יהיה גדול מכמות הנרשמים המותרת לקורס יפתח מיד עם סיום קורס זה קורס נוסף.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

• תוכן חדש...