Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נפתח היום 3.6 הקורס להוצאת רישיון מרוץ, הקורס היה אמור חצאת לפני למעלה מחודשיים יצא לדרך.

אבל!

מקורס עזרה ראשונה, ועוד כמה כללים בנושא ספורט מוטורי הפך הקורס ל"קורס אקדמי"

מה בקורס:

החוק בוודאי, תקנות, רישיון, רישוי, בדיקות רפואיות, ביטוח, דגלים, שלטים, כללי נהיגה ספורטיבית (כללי)

עזרה ראשונה, כללי הנהיגה הספורטיבית החלק הענפי.

הרשות החליטה לאחר שיצא הקורס של "אירדא" שהם עדין לא מוכנים ליציאתו של קורס להוצאת רישיון מרוץ שלנו, של הראלי ושל הספרינט זאת ומאחר שאין את כול הכללים.

לא ברור בשלב זה ולא קבלתי כול נימוק משכנע ממנהל הרשות במה דברים אמורים, החוק הושלם, התקנות אף הן, החלק הכללי של כללי הנהיגה הספורטיבית הוא החלק הבסיסי של דגלים, חילוץ, ע"ר, בעלי תפקידים קיים ב-FIA וקיים מתורגם אצלנו, כולל חלקים שכבר נכתבו ברשות, בהעדר נימוק מהרשות נפתח הקורס.

ככול שעובר הזמן אני נוכח יותר ויותר שספורט מוטורי לא יהיה כאן, אם יתקיים הוא יהיה במחתרת, הרשות הפכה את החוק ותקנותיו ל"קרדום לחפור בו" - לקדם את מעמדה, אנחנו כמתחרים ובעלי עניין לא עוצרים את הסחף ונותנים לדברים להתרחש מבלי שנעשה דבר, עצרתי בזמנו את הקורס כי חשבתי שאנחנו עדין לא מוכנים, התברר שאין ווקום קמים אחרים ועושים את הדברים בכדי להוכיח לאחר שאני הרבה יותר מהמתחרה שלי, הרשות נשענת ומתפתחת על מאבקי הכוחות בין ההתאחדויות, במקום שנכנס למאבק מול המתרחש אנחנו נלחמים אחד כנגד השני.

עומדים כיום לפנינו שתי ברירות אחד לפרוש ולהשאיר מאחור 25 שנות פעילות או לפתוח בקרב יחיד אין ברירה שלישית של שיתוף פעולה עם הרשות, הרשות היא גוף שאינו מקצועי, אלו שנותנים עצות "קבצני שכר" ימשיכו לעשות את עבודתם על חשבון הקופה הציבורית ומי שסובל בשורה התחתונה זה הספורטאים שצריכים לענות על גחמות אנשי הרשות לנהיגה ספורטיבית.

המילים אומנם חריפות אבל אין אני כול ברירה, חייבים להכנס לפעולה.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

מחיר ההימורים עולה...

המהמרים כבר לא יכולים לחזור אחורה (הם מושקעים יותר מידיי בפנים) - מטילים את כל יהבם על הדרך שבחרו - וזה יהיה בעכריהם.

כגובה ההימור, גובה הנפילה. הבית תמיד זוכה בסוף - האמת תמיד יוצאת לאור - בסוף.

אנשים ילכו הבייתה במקרה הטוב (מבחינתם) אחרי ש"שרפו" את שמם.

במקרה הלא טוב - עם תיק פלילי.

"אפשר לרמות חלק מהאנשים, כל הזמן - אפשר לרמות את כולם, חלק מהזמן. אבל,

אי אפשר לרמות את כל האנשים כל הזמן."

האמת תצא לאור.

אלון

נ.ב.

ברוך, אל תתייאש. תמשיך בקורס. כל מה שצריך זה לתעד. רק לתעד.

אלון

פורסם

ברוך

כל הכללים ישנם,כל תקנות האירועים על ענפיהם הוגשו למעלה משנה על ידי באופן אישי,תורגמו,גויירו,נכתבו ברמה הכי מקצועית שיש בעולם (זו לא שחצנות אתה מכיר אותי) עד לרמה הפרטנית ביותר של כל ענף וענף.

לצערי בגלל חוסר יידע של הגורמים ה"מקצועיים" ברשות,האגו המנופח של היועץ וחבר מריעיו,אוזלת היד של אלה שהיו צריכים ל"חבק" את התקנונים שהוגשו אך משום מה בחרו להתנגח,להערים קשיים,מבלי שהם מבינים כלום בנושא ,הכל תקוע.

האמתלה? יש יועץ משפטי,עם כל הכבוד ליועץ כשמו כן הוא,הוא רק יועץ,את ההחלטה היה צריך לקחת זה שנבחר מכספי הציבור לעמוד ולנהל,

לכן הכל תקוע,ימשיך להיות תקוע ושיישה יכתוב כל מה שבא לו וסרוגו שימשיך לחשוב את מה שהוא חושב,גם המכונית שלו ושל חבריו מעלים חלודה.

הנה חולפת לה שנת 2011 ואנחנו כבר 11 שנים בתוך מאבק אבוד.

תמשיכו לריב ביניכם זה הכי טוב.

לו היה לכם לכולכם טיפת שכל הייתם מחזירים את המפתחות לרשות,מכנסים מסיבת עיתונאים ואומרים :"תודה,הבנו,פזרו את הרשות לכל הרוחות ונתחיל מהתחלה.

יולי אליפות המזרח התיכון בקפריסין. הקבוצה שלנו מתכנסת ומתכוננת.

EVO 10.jpg

מירוצי מכוניות

פורסם

שלום לכולם

נראה שאנו עוד לא מבינים מה שצריך לעשות בדיוק ולכן אנו ממשכים פה לקשקש ולכתוב. ברוך אתה צודק ישנה אפשרות אחרת והיא לנסח מכתב ישירות לשרה לימור לבנת ולשטוח בפניה את ההתנהלות של התאחדות הספורט ואת כול הקשיים שהם מערימים עלינו ורק להוסיף ולומר לה שלפי איך שזה נראה לא יהיו מרוצים השנה, תאמינו לי שזה יעבוד מהר יותר מאשר להמתין להתאחדות ולשטויות שלה, ולהוסיף שבמידה ולא תהיה תזוזה מהירה ומשמעותית נפנה לבגץ להמשך הטיפול של הענין. מעניין שיש ביננו אנשי עסקים,בעלי עסקים פרטיים,עורכי דין, ועוד אנשים חכמים למינהם כמו ישה:roll: ועד היום לא קרה כלום? אז הגיע הזמן לשנות את העניין ואולי גם לארגן עצומה חתומה עלידי כול האנשים שנכנסים לפה?

חברה ככול שהזמן עובר יש מי שמקבל משכורת מהאתאחדות וממשיך לשבת על הכסא ולא נראה שמפריע להם שלא יהיה ספורט מוטורי!! מספיק נמאססס

בברכה המטיףף

פורסם

למיטב הבנתי, כן.

אם מדובר בנהיגה ספורטיבית (אפילו עממית) ע"פ החוק, אזיי:

הרכב רשוי (פר אירוע) ונבחן,

הנהג צריך רישיון תחרותי - ולכן צריך קורס.

נראה לי שהשרה יכולה לפתור מכך. יקרה? לא יודע...

אלון

פורסם

אתם יודעים

מה הוא הדבר הגרוע ביותר של לא לעשות לעשות?

זה לדבר ולא לעשות, טונות של מילים, תרמו את קידומו של דבר אחד,

קידומו של אתר carsforum (תסתכלו על הפרסום מסביב) 8)

אותנו זה לא קידם בכלום, תפסיקו לדבר, תפסיקו לכתוב, בואו נשב מסביב לשולחן.

יש מה לעשות, השאלה אם יש עם מי לעשות?

ברוך

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

שוב אני חוזר לזה!

בוא נקבע תאריך כל העמותות ונשב להחלטה מה עושים...[אם זה להתפרק ולפרק את הרשות, אם זה לשרוף את המועדון]

ניסיתי ליישב את כולם לתחילת השנה וכל אחד נתן לי תירוצים

אני אומר בואו נחליט פה על תאריך וננשה כולם להפיץ את התאריך בית העמותות ומי שיגיע יעשה החלטה.

מי שלא יגיע תיהיה בעיה שלו.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

בתאריך 2.7 יום שבת יערך כנס הספורט המוטורי, הכנס יערך משעה 09:30 ועד 14:00 לפי לו"ז שיפורסם.

הכנס מיועד לכול פעילי הספורט המוטורי והם:

• חברי התאחדויות
  • חברי מועדונים
  • בעלי עניין

בכנס ישאו דברים רק אלו שירשמו, פרק הזמן שניתן לכול אחד הוא 15 דק'

יש להעביר את הנושא שעליו רוצה נושא הדברים לדבר.

יש להתמקד בדברים אופרטיביים.

היסטוריה ועשיתי לא מעניין איש, יש להתנתק מהעבר ולהתמקד בעתיד.

המעוניינים לשאת דברים יעבירו את הפרטים האישיים שם ומשפחה, חבר מועדון, טלפון נייד למייל הבא: [email protected]

המעוניינים להשתתף בכנס ולקבל הזמנה אישית יעבירו את הפרטים האישיים: שם ומשפחה, חבר במועדון, טלפון נייד למייל [email protected]

לו"ז מפורט יפורסם כאן באתר כולל הנושאים שעליהם ידברו.

תרימו את הכפפה, תעשו צעד למען עצמכם והספורט המוטורי, ים הבכיינות נגמר יוצאים לדרך חדשה!

בנימה אופטימית, אני אחרון מרימי הידיים, אבל כאשר לוחצים לי על יבלות ואני רואה לאן הדברים זורמים יש שני מצבים או לסגת ולפרוש או להלחם ולהשיג, אני מעדיף את ההשגים, חלקם תלוי בעומד בכם.

ממתין לתגובתכם, לא בהמשך השירשור אלה לראות דברים במייל, התפלספות לא בשלב זה.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

שלחתי למייל, עדכנתי את היומן!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תוכן חדש...