Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עכשיו מגבר פשוט של קלריון APX4241 ואני מאמין שגם הכבלים והחיווט לא משו בלשון המעטה , כשהחלפתי את הסרווין וגה המתקין כולה הוציא את המגבר והכניס תחדש, עכשיו יש לי שאלה אם אני יכול לעשות את זה גם עם הJBL?

או שמגבר כזה מצריך התקנה חדשה?

והשאלה הכי חשובה, איפה אני יכול למצוא את המגבר הזה בגג 1100 שקל באיזור חדרה? אין אף חנות שמחזיקה באיזור שלי מגבר כזה.

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

יש לך כאן את כול המקומות בהם תוכל למצוא במחיר שאתה מבקש,

מעבר לזה אסור להמליץ על מקומות .

איזה חיווט יש לך ?

האם ה + מגיע מהצבר ואיזה עובי הכבל ?

אם כן והחיווט 4G אז לא צריכה להיות בעיה , אם 8G זה קצת מסוכן .

בד'כ אם אתה מחליף מגבר אחד במשניהו והמגבר באותה הרמה

אולי קצת יותר אין טעם להתקנה חדשה, שים לב רק שהפיוז מתאים .

הנה תמונות של הכבל שתדע להבחין: [בעובי]

זה 4G

http://www.sonicelectronix.com/pictures_new.php?id=2447&picture_id=-1

8G הוא כמעט חצי ממנו .

פורסם

אני ממש ממש לא מבין בכבלים האלה ולא מבין כלום, אין לי משוג מה יש לי בפנים ואיזה גודל ואורך...

מה עושים במצב כזה?

אני פשוט אם אני קונה מגבר חדש שיהיה חזק אני לא רוצה לשלם על התקנה כי זה יחרוג מאוד מהתקציב הנוכחי.

פורסם

אם יש לך את כל הכבלים המתאימים אין סיבה שזה לא יעבוד.(אלה אם כן ההתקנה תהיה לקויה או משהו אחר שיפריע,את זה תבדוק טוב טוב עם מתקין נורמלי )

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

בלתי אפשרי לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו.

היה דיון נוסף שלך שבו הובהר לך שגם אם היה לך מגבר אודיסון טיסיס

זה לא היה משנה את מצבך,ומה אתה עושה.? מחפש לרכוש מגבר.:roll:

פורסם

ממ אדיו קינג נכון שיש לי בעיה של אי באסים כי אין לי סאב אבל אני אחד שמחפש המון עוצמה ותכלס לא קיבלתי בכלל =\

ואם יש לי אופציה לשים מגבר שישמעו אותי גם בעיר שרחוקה 50 קילומטר מהאוטו שלי, אני אעשה את זה כי זה ההנאה. עם חברים עם הכל. ואני הכי לא ערס,

לצערי הרב הסאב שרציתי נגמר אצל המוכר ואין לי משוג אם הוא יקבל עוד ואני לא אחכה כל החיים בשביל סאב אחד.

מעדיף עוצמה מאשר בומים. אבל לצערי אין לי את שניהם....:wink:

• תוכן חדש...